Şimdi Ara

Gerçekçi olmak lazım... AYT Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkes size motive etmeye çalışıyor ama işin gerçeği 15 hafta kaldı. Bu sürede hayatta yetişmez. Ben gerçekleri konuştuğum için kızıyorsunuz ama gerçek bu arkadaşlar. Zor konuları eleyin mesela limit türev integral ve trigonometri zor oldugu için zaman kaybetmeyin. Pkob konuları da biraz vakit harcıyor onları da eleyebilirsiniz. Parabol, polinom vs. grafik bilgisi gerektiriyor ondan dolayı çalışsanız da anlama güçlüğü çekersiniz. Geriye mantık, modüller aritmetik kalıyor bakın gördünüz mü? 1 ay mantık 1 ay modüller aritmetik 1 ay da logaritma deseniz zaten sınav geliyor.

• Ben sadece tarih çalışacağım hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantığa 1 ay veren adam sınava girmesin zaten. Bu arada atıfta bulunduğunuzu anladım ama yazmak istedim.
  • arkadaşlar şaka maka troll konudur. 100+ günden bahsediyoruz. Tarihte bu kadar sürede neler neler olmuşken, biz alt tarafı AYT sınav konularından bahsediyoruz. Düzenli çalışan adam zike zike yetiştirir. Daha fazla gecikmeden başlayın yeter.
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    aynen 1günden fazlası zarar
  • İmam Bayıldı kullanıcısına yanıt
    Ban yemeyi göze alıp sövecektim iyi kurtardın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısın güzel imam daha 5 problem fasikülü bitirmeden lti'e geçmeye çalışanları görüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • linens kullanıcısına yanıt
    hocam siz ne diyorsunuz ben tam sayılardan en az 2 fasikül çözmeden rasyonel sayılara geçen gördüm ayıp yahu.
  • Bu tarihte konuları bitirmeyen kazanıcam demesin Sınava bile girmesin, para israfı...

• Haklı konu, bu saatten sonra ayt fene bakılmaz zaman kaybı yetişmez, konu sahibi arkadaşın bahsettiği konuları bile bitirseniz şükredin

• Yarın kaf2 ye başlıyorum böyle kişilere kanmayın umutsuz kişiler

• hocam 4 ayda antremanlarla matematik yetişir mi ?
    Oğlum yoruma yazmayın, konuya ekleyin. Valla iyi sövdüm he. 1 ay logaritma, mantık ne?
  • ne kadar troll konu olsa da bir bakima hakli onermedir.
    forumda arkadaslar sunu karistiriyor evet 120 gun var fakat bu 120 gunun sadece nisan ortasina kadar olan donem senenin basi gibi olacak. nisanin ortasinda artik 3 gunde biten konu 1 hafta almaya basliyor cunku stres ve yetistirme telasi kafanizin rahat olmasini engelliyor. onun icin en gec mayis basina kadar temiz bir sekilde konulari bitirmek sart. bakin bu olayin daha deneme kismina gelmedik, o bambaska bir olay.

• kardeşim ne yapalım elimizden ne gelirse artık yapacağız
  • Hocam trigonometri bir haftada bitirilir yahu. Her gün çalışacaksın.

• Behzat bile trigoyu 12-13 saatte anlatmış kolay konu

Hayatımda böyle ‘’R’’görmedim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaş haklı ama yetişmez cok zor. bencede sinava girmeyin boşa israf.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vartolu Saadettin -- 19 Şubat 2019; 14:57:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.