Harita mühendisi var mı merak ettim |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (29. sayfa)
-
-
Enflasyonla birlikte o da eriyor gidiyor da neyse
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tebrikler. Ailen gurur duyuyordur seninle.
-
hangi üni?
Hocam en az 2500 gerekiyor çalışma vizesi için sanırım. 2300 derken siz kendi maaşınızı mı yanlış hatırladınız, doğru mu anladım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Falsoluserttop -- 4 Ekim 2022; 10:14:29 >
selam, ona bakmamıştım.
Ben değilim, ben hala Türkiye'de çalışıyorum. Ancak ben, arkadaşımın şu an çalıştığı şirket ile görüşüyorum, arkadaşımın da 2300 € ya anlaştığını zannediyordum ama daha yüksekmiş. Ben henüz görüştüğüm şirket ile teklif aşamasına gelmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna222 -- 4 Ekim 2022; 11:22:33 > -
Hacettepe
Teşekkürler hocam
Hocam savunma sanayinde mi daha çok maaş verilir istanbuldaki en büyük teknoloji şirketlerinde mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni mezun musunuz. Yeni mezun iseniz ss daha çok verir. Tecrübeli ve yetenekli iseniz teknoloji şirketleri daha yüksek verebilir.
Ios tarafiyla alakali herhangi bir yorum goremedim konuda, acaba bu konuda bilgisi olan var midir?
Beni arayan bir ss sirketini reddettim bilmiyorum dogru mu yaptim, maas anlaminda hata yaptim buyuk ihtimal ama yasam olarak hala emin degilim. Birkac buyuk sirketle de bazi seyler oluyordu derken dondum dolastim ios tarafina sardim. Daha ufak bir sirkette giris maaslari olarak daha dusuk bir alan ozellikle ss sirketlerine gore fakat ileriye yonelik guzel bir yatirim gibi geldi. Bilen birilerinin tavsiyesine ihtiyacim var aslinda. Yeni mezun biri icin konusuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Massohcu -- 5 Ekim 2022; 19:43:28 > -
Yeni mezunlar girebildiğiniz en iyi cüreti ve en iyi şartları sağlayan şirkete girmeye bakın. Sonrasında kapılar ardına kadar açılır merak etmeyin. Önünüze gelen fırsatları da reddetmeyin.
-
İlerisi adına konuşmak çok zor hocam fakat iOS geliştiricisi olarak üzülmezsiniz.
Var
-
Bana gelen teklif 22 civarı mi neydi yıllık 16 maaşın ortalaması
Edit: TUSAŞ için bu dediğim TEİ bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Death -- 15 Ekim 2022; 0:15:13 >
San'ların hepsi aşağı yukarı aynı 22 veriyor yeni mezuna. TEİ Eskişehir'de olduğu için bi tık fazla veriyor olabilir.
Genel olarak san'ların ortalaması bildiğim kadarıyla şu şekilde
yeni mezun: 22-23
3 yıl tecrübe: 24-26
5 yıl tecrübe: 27-30
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna222 -- 15 Ekim 2022; 15:11:14 > -
Endüstri müh maaş bilgileri neden hiç yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X