6000 tek seferlik mi? Ayrıca kesinleşti mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GERÇEKÇİ MÜHENDİS MAAŞLARI 2025 (102. sayfa)

-
-
50-60 binler havada uçuşmuş bi tane de ekran görüntüsü dekont yok :/
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinliği yok tabi, söylenti. Ama şu an söylenenler bunlar. 1 hafta en geç 10 güne kadar belli olur her şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 17 Temmuz 2023; 0:24:47 > -
Ssb toplantısı 24dünde son hafta belli olacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılım sektörüne noldu babalar süreçler çok yavaş işliyor
zam konusunda gelişme var mı acaba belli oldu mu oran vs.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba,
koç grubunda zam oranı belli mi bilginiz var mı acaba?
Hocam söylenti bile yok benim bildiğim şu an belli değil, ay sonunda belli olur diye düşünüyorum erken açıklamazlar her zamanki gibi.
Ford Otosan yeni custom için 1 adet tam altın dağıtıyor …
%30 + 1000 tl lik yardım yerine 2000 tl SS zammı . %99.9 official olur.
Fake gibi hocam gerçek isede memura sağlam ezdirme olacak nasip 😅
Hocam TSKGV sirketlerinden bir sirkete mail geldi bu zam . Fake olacagini cok dusunmuyorum
%30
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 18 Temmuz 2023; 17:28:36 >
Ne zaman netleşir zam?
Doğrulandı kusura bakmayın
Aselsan'a mail gitmiş, %30 zam ve agi (asgari geçim indirimi) 1.000 tl'den 2.000 tl'ye çıkarılmış. Geçmiş olsun.
Evet agi ile birlikte net maaşı 29k oldu
çift maaş gibi şeylerle daha çok artar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 18 Temmuz 2023; 17:41:11 >
TAI'yi vakıftan atalım yav bu nedir adamlar 15 bin kişi oldular diye diğerleri düzgün zam alamıyor.
Bugün Baykar'dan Suudi Arabistan'a milyar dolarlık ihracat yapıldı.. TAI hariç bütün vakıf şirketlerine bi şeyler düşmüştür bu satıştan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuna222 -- 18 Temmuz 2023; 18:25:30 > -
15 Temmuz selasından 3 gün sonra SS'nin de selasını okudular.
Solitaire'ci vasıfsız memurla, kamudaki çaycıyla aradaki fark muazzam derecede azaldı. Bir dönem daha böyle giderse yakında bu şirketlerde işe yeni başlayan ODTÜ, Bilkent mezunu zehir gibi adamlar bu vasıfsızlarla hemen hemen aynı paraları alacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X