Şimdi Ara

Gerçek Uo Playerlarına

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan bir zamanın gerçek uo playerlarına sesleniyorum.Hani aylarca bir skill kasan.Şuan da ne bu peğaş yaa of yok mu adam gibi server diyenler.

Buyrun size eskilerden Phı kapalı iki server...

www.elanrealms.com rp serveriydi ama pvp agırlıklı olmaya basladı.Ph yoktur.Scrpitleri hoştur.

www.sylveria.org Zaten eski uo playerları bilirler.Şuan açık ırk sistemi var.Güzel scritleri var.BuyrunPh kapalı.

Dandık pvp serverları dolarken bu eski ağır top kalite serverların boş kalması beni endişelendiriyor.Ha ama peğaşşıs server mı olur be malmıyız rp yapacas diyorsanız zaten uo oyuncusu değilsiniz.Hiiç allah için hiiç gelmeyin bu serverlara.Gidin xxx pvp açıldı topiclerine kendinize güsel server bulun.

• Ve özellikle eski Nebula günleri için Sylveria derim stat kasmak için 1 gun urasmayı özleyenlere :D
  • Sen bizim server a gel gor ozaman skill kasmayı :d
    Malum 400 e kadar kascan bi dert yetmedi skill cap yok..:D Yani sınır yok:D
  • Ben Türk Uo culuğunu desteklemde varım.Her serveri denerim.Yeterki core olsun,zor olsun.Middle EARTH olsuın :D Yanlız bu topic ilgi görmuyorsa bir zamanların iki devi yapacak ta pek bir şey yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 7 Haziran 2007; 13:06:26 >
  • Bence bu topic ilgi gormeliydi.Kalite playerlar nerde ya

Sylveria diorum olay çıkmıyo anlamadım.Bir zamanların efsanesi.Nebaula,Quaxis,Sylveria 3lüsü vardı unuttunuz mu?Altın çağ (Elan ve SNN unutmuyoruz tabiiki)
  • Uzugum ama kendi serwerımızlar ugrasmaktan başka yerere bakamıyoruz
  • Ph ın açık olmasının serverlar için artı olduğu dönem bitmeli artık.Sana tavsiyem PH ıkapat serverinde.Sonucta bir karın yok az oyuncu olsada çok oyuncu oslada.Hiç olmassa turk uo hayatına katkın olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WoW’daki PVP Eksikliği
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar nebula ile revulation birleşmiş diyorlar. bir bilgisi olan varmı?
  • evet çar aktarımı var.Birleşmiş denemes oel gorunuo ama bence nebula pes etti.
  • hmm. ben baya oldu girmeyeli. bakalım id yi şifreyi hatırlayabilicem mi
    hırsız charın idsi ni ve şifresini bulsam yeter bana
  • revoya nebuLadaki charLar aktarıLabiLmekte. ayrıca skill kasımı fLnda zor ph sız.
  • haha slyveria ve elan realms en nefret ettiğim sunucular.

Bildiğim kadarıyla slyveria admini wampir huma sürekli fatalwar adlı sunucuya saldırılar yapıyordu. Bu slyverianın nedeni
    Elan realms ise tamamiyle uoyu katlettikleri için nefret ediyorum.Bunlaramı kalite diyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhll

revoya nebuLadaki charLar aktarıLabiLmekte. ayrıca skill kasımı fLnda zor ph sız.

ben revoda yaklaşık 2 sene oynadım. skill kasmak ne kadar zorsa oyanamakta o kadar zevkli oluyor inan bana. ph açık serverlarıda görüyoruz. hepsi beş para etmez. gerçek rp'nin gerçek actionun gerçek uo nun tadını almak istiyorsan revolution uo da oynayın derim.
    Twilight Family.
  • Smirdon istesende bu sunuculara laf atamassın.Bir dönemin efsaneleri çünkü.

Bak sen sen ol şu sunuculara hiç bir yerde laf atma.Bişi bilmiyo sanarlar.
    *Snn
    *Elan
    *Nebula
    *Quaxis
    *Sylveria
    *Anvil Magazine (Bunu kimse bilmeyebilir.Mükemmel bir rp shardıydı.İdolüm.)

Yorumda yapma bence.Sadece bu evrensel bişey bunu bil.

Bu arada scripterlara saygın olsun.Emek veriyorlar.Uo yu batırmakmış.Level sistemini sevmemen onların emeğini hiçe saymandır.Xp sistemi özgündür elanın.Yiyosa yap?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkachin -- 10 Haziran 2007; 20:22:52 >
  • Ama elan gercekten dandik
  • Ben çok zevk aldım.O kadar adam da almış ki efsane olmuş.Zart uo zurt uo unutulur.Ama bu saydıklarım unutulmaz.
  • level sistemli sunucuları çok seviyorum ve o iki sunucuda cok iğrenç

Slyveria ya girip oynamadım oynamamın nedenini üstte yazdım.Boyle kişilerin serverlarına hayatta girmem.
    Danilonunda dediği gibi elan acayip dandik.Elanı gözünde cok büyütmüşsün.

O üstte saydığın serverlar tamamiyle kişiye gore değişir (öznel eleştiri şekli)

onlar bana gore şoyle olmalıydı

Snn
    Nebula
    Olmypus
    Anvil (bunuda biliyorum.Tam ben servera girdim server kapandı.Sunucu sahibi elan için davetiye attı.Fakat beğenmedim)
    Quaksis
    Slayer
    Fatalwar (her ne kadar edit olsada cok seviyorum.Tekrar açılcağına dair duyumlar aldım)
    Vioxuda katabiliriz ama henüz iyi bir başlangıç yapamadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 10 Haziran 2007; 22:21:35 >
  • Slayer bırak bence listeye phı acık server yazma.Olympus ve willowu unutmusum.Willowda çok harika.

Bu arada fatalwarın huamdan script çaldıgını,edit kaynadıını bılıo.
  • uokings de ekliyebiliriz
    willowda var evet
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkachin

Burdan bir zamanın gerçek uo playerlarına sesleniyorum.Hani aylarca bir skill kasan.Şuan da ne bu peğaş yaa of yok mu adam gibi server diyenler.

Buyrun size eskilerden Phı kapalı iki server...

www.elanrealms.com rp serveriydi ama pvp agırlıklı olmaya basladı.Ph yoktur.Scrpitleri hoştur.

www.sylveria.org Zaten eski uo playerları bilirler.Şuan açık ırk sistemi var.Güzel scritleri var.BuyrunPh kapalı.

Dandık pvp serverları dolarken bu eski ağır top kalite serverların boş kalması beni endişelendiriyor.Ha ama peğaşşıs server mı olur be malmıyız rp yapacas diyorsanız zaten uo oyuncusu değilsiniz.Hiiç allah için hiiç gelmeyin bu serverlara.Gidin xxx pvp açıldı topiclerine kendinize güsel server bulun.

Abi o nası konuşmadır :D

Peğaş ya öldüm bittim abi.

Scritleri de güzelmiş oh =)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.