Şimdi Ara

Gerçek ötesi Guitar Hero Keyfi Rock'n Ball Cafe'de başlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Gerçek ötesi Guitar Hero Keyfi Rock'n Ball Cafe'de başlıyor

İlk projemiz Gazi Arena'yı bilen arkadaşlar konunun ne olduğunu zaten biliyorlar

Bu projemizde GH odaları biraz daha kapsamlı yalıtımlı ve özel, dış dünyadan çok kaliteli bir izolasyonla ayrılıyorsunuz aynı zamanda yüksek kapasiteli havalandırma sistemi ile havalandırılıyorsunuz Büyük bir ihtimal ile Rock'n Ball Cafe pazartesiye açılacak, fotoğrafları pazar akşamı yayınlarım die tahmin ediyorum.

Özel GH odalarımızda HD görüntü kalitesinde projeksiyon cihazları ve logitechin 5.1 ses sistemi bulunuyor

Bu odalarda grubunuzla sinema izleyebilir, 7 kişiye kadar multi pes oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknballcafe -- 25 Ekim 2009; 0:15:04 >

• Kafemizin tabelası yerini aldı

• Odalarımızda

logitech 5.1 ses sitemi
    1 adet xbox 360
    1 adet PS3
    2 adet guitar
    1 adet davul
    1 adet mikrofon
    6 adet dual shock ps3 kumandası
    1 adet PES 2010
    1 adet PES 2009
    1 adet Fifa 2010

bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocknballcafe -- 18 Ekim 2009; 20:47:49 >
  • Bu mekan hangi şehirde ve saat ücretleri nasıl olacak? Bu konuda GH cafe'ye bir alternatif olması fiyatları düşürür sanırım
  • noolur Bursa de, noolur Bursa de, noolur Bursa de, noolur Bursa de, noolur Bursa de, noolur Bursa de, noolur Bursa de, noolur Bursa de
  • adanada degildir kesin :D
  • biliyorum kesin Ankara. :w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßoost

biliyorum kesin Ankara. :w

Bencede. Bir İstanbul da yok bide en modern şehir diyorlar...

İNSAN İSTANBUL DA AÇAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mad_Jak -- 22 Ekim 2009; 20:31:37 >
  • Arkadaşlar Kafemiz Ankara Beşevlerde yarın itibari ile hizmete giriyor, aynı zamanda şunu söyliyeyim 4 adet GH odası bulunuyor.

Mareşal Fevzi Çakmak Cad. 31/10(c) Beşevler/Ankara

Bu tabelayı gördüğünüzde bizi bulmuş olacaksınız, aynı zamanda GH odalarımız yarın 13:00 dan itibaren ve hafta sonu kişi başı 3 tl den hizmet verecektir

PS3 salonumuzun fiyatı ise sadece 1 TL dir TV ler 102 ekran ve Full HD dir, hayatınızda görüp görebileceğiniz en iyi PS3 ve GH Kafe olacağımızı iddaa ediyorum.

Resimler yarın.

• "Gerçek ötesi" ne demek?
  • Çok saçma görünüyor ama inan bunu yazmamın bir nedeni var
  • Ps3 salonun saati 1tl çok iyimiş ya.Biz burda iki kişi pes oynamak için saatine 6 tl veriyoruzgh yi sormaya cesaret edemedim
  • Abi 1 TL açılış fiyatı promosyon amaçlı
  • Arkadaşlar cafemiz açıldı ve hizmet vermeye başladı
  • arkadaşlar ankarada oturuyosanız kesinlikle gidin çok makul bir fiyatı var ben gittim beğendim çok gerçekçi tam bir konser alanı havası yaratmışlar ayrıcana sıkılırsanız (ki sıkılmazsınız)guitar hero dışında standart ps 3 oyunları pes ,fifa ve benzeri oyunlar oynaya bilirsiniz.hatta dilerseniz guitar hero yu ister ps 3 te ister xbox ta oynayabiliyosunuz. ayrıcana devasal bir ekran da oynamakta çabası kesinlikle gidin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

arkadaşlar ankarada oturuyosanız kesinlikle gidin çok makul bir fiyatı var ben gittim beğendim çok gerçekçi tam bir konser alanı havası yaratmışlar ayrıcana sıkılırsanız (ki sıkılmazsınız)guitar hero dışında standart ps 3 oyunları pes ,fifa ve benzeri oyunlar oynaya bilirsiniz.hatta dilerseniz guitar hero yu ister ps 3 te ister xbox ta oynayabiliyosunuz. ayrıcana devasal bir ekran da oynamakta çabası kesinlikle gidin derim.

Hocam güzel yorumların için çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: rocknballcafe

quote:

Orijinalden alıntı: yamitarukannochi

arkadaşlar ankarada oturuyosanız kesinlikle gidin çok makul bir fiyatı var ben gittim beğendim çok gerçekçi tam bir konser alanı havası yaratmışlar ayrıcana sıkılırsanız (ki sıkılmazsınız)guitar hero dışında standart ps 3 oyunları pes ,fifa ve benzeri oyunlar oynaya bilirsiniz.hatta dilerseniz guitar hero yu ister ps 3 te ister xbox ta oynayabiliyosunuz. ayrıcana devasal bir ekran da oynamakta çabası kesinlikle gidin derim.

Hocam güzel yorumların için çok teşekkür ederim

bende teşşekür ederim artık her hafta ordayım

• Saol Hocam
  • Facebook Video

GH Odalarımızdan birinin video su arkadaşlar
  • Oha super bi hizmet takdir ettim...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.