Şimdi Ara

Gerçek ölücüleri buldum beyler (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
7
Favori
6.180
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memleketin havasından mıdır nedir anlamadım arkadaş. Denizli'de üniversite okuduğum yıllarda buzdolabının ve cebimizin tamtakır kuru bakır olduğu bir pazar öğle vakti, aç karnımızla huşu içinde okunan mevlide kulak verdik. Kulak vermekten ziyade kulak kabarttık sesin olduğu bölgeyi bulmak için 10 dakika falan dolandıktan sonra hedeflenen varış noktasına ulaştık. Allah affetsin güzel bir köfte-pilav-salata-ayran menüsünü kursağımızdan aşırdık. Yemek sırasında elimiz ayağımıza dolaşmıştı acaba kimin, hangi amaçla verdiği yemek diye düşünmekten alamamıştık kendimizi. Yemeğimizi bitirmeye yakın alana giriş yapan gelin arabası bizi yemek üstüne gelen tatlı gibi mutlu etmişti.Bugün bile çevreme anlattıkça keyif alırım yemek sahiplerine hayr duası ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yok artık..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 12 Mart 2018; 14:28:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Medellin

Memleketin havasından mıdır nedir anlamadım arkadaş. Denizli'de üniversite okuduğum yıllarda buzdolabının ve cebimizin tamtakır kuru bakır olduğu bir pazar öğle vakti, aç karnımızla huşu içinde okunan mevlide kulak verdik. Kulak vermekten ziyade kulak kabarttık sesin olduğu bölgeyi bulmak için 10 dakika falan dolandıktan sonra hedeflenen varış noktasına ulaştık. Allah affetsin güzel bir köfte-pilav-salata-ayran menüsünü kursağımızdan aşırdık. Yemek sırasında elimiz ayağımıza dolaşmıştı acaba kimin, hangi amaçla verdiği yemek diye düşünmekten alamamıştık kendimizi. Yemeğimizi bitirmeye yakın alana giriş yapan gelin arabası bizi yemek üstüne gelen tatlı gibi mutlu etmişti.Bugün bile çevreme anlattıkça keyif alırım yemek sahiplerine hayr duası ederim.

hiçbir mevlütten adam kovulmaz zaten amacı budur birlik beraberlik burada esprisine takılıyoruz gidenlere ölücü deyip , kuran ı kerim dinler sevap kazanırlar ama meali de okunsa tadından yenmez

• Mevlüt, cenaze derken inşallah mezarlıklara fazla yaklaşmazlar.
    Çünkü boş mezar görse mümkün değil kaçırmaz bunlar.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Gerçek hayatta sosyallik seviyesi o olan adamlar var yalnız, üzmeyelim çekingen arkadaşları.

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vaybe bizde ölücüyüz diye geçiniyoruz.

Bunları çağırıp bütün foruma seminer vermesi lazım ölücülük konusunda.

• 30K üyelikli grubları bile var : )

• Önce güldüm sonraysa belki ihtiyaçları vardır dedim. Birde şu var, oraya gidince duaya amin filan diyorlar. Ha komşu gelip yemiş ha o. Görevleri aynı gibime geldi.

• lan biz akrabanın mevlüdüne yemek yiyip gidiyoruz adamlar grup kurmuşlar. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin ama bunların çoğu avantacı bedavacı asosyal tipler. mevlüt yemeğine yorum yapıp puan vermek ve bunu ifşa etmek haysiyetsizliktir. sevaba nail olmakla arsızlığın bir bağlantısı yok maalesef. Allah mevlüt sahiplerinin hayırlarını kabul etsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ..Namazcılar çıkmadan yetişin
    Haykırdım gece gece yuh ya
  • bende kendimi ölücü sanırdım hatta övünürdüm
    "birgün cenazemiz oldu istanbulda,ankara'da yaşıyorum normalde,gittik istanbula getir uygulaması aklıma geldi açtım uygulamayı cenaze evinin önünde dolanırken sipariş verdim 50 tllik bedava malzeme alıp attım arabaya :)"
  • quote:

Orijinalden alıntı: boa17

30K üyelikli grubları bile var : )

30K mı? Oha yani..
    Hocam görüntü falan varsa paylaşsanız..
  • Bir akrabamız var, teyzemin damadı. Başka bir emekli, yaşlı akraba hakkında konuşurken "Bütün gün çarşı camisinin çay ocağında pinekliyor, bir sürü cenaze namazı kılınıyor orada, kalk git mevlüde, yemeğini ye, bedavaya getir vs." derdi sürekli. Benim garibime giderdi ve içten içe yakıştıramazdım. Bu arkadaşlar bunu pratiğe geçirmişler ve yaygın bir kanaat galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: superhead

Vaybe bizde ölücüyüz diye geçiniyoruz.

Bunları çağırıp bütün foruma seminer vermesi lazım ölücülük konusunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

Orijinalden alıntı: kozmikdalga

quote:

Orijinalden alıntı: Vatansever Müslüman Türk

sevabına üye oldum.

Kapalı grup diyor, nasıl üye oldun hocam?

tanıdık varsa yapıyor seni üye

Güzel köfteli, baklavalı, 10 puanlık menüler bekliyoruz o zaman

• quote:

10 üzerinden puan veriyorlar bir de

Gerçek ölücüleri buldum beyler

Offf nasıl mevlüt menüsü bu böyle aile ne verdi bilmiyorum ama mevlüt mü sünnet mi ne ise çok bonkörmüş Allah daha çok versin diyerekten marka ayran kuşbaşı et pilav ve baklava hayatımda ilk defa gördüm bunu Allah kabul etsin diyelim aileye.. Offff offff..

• quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Offf nasıl mevlüt menüsü bu böyle aile ne verdi bilmiyorum ama mevlüt mü sünnet mi ne ise çok bonkörmüş Allah daha çok versin diyerekten marka ayran kuşbaşı et pilav ve baklava hayatımda ilk defa gördüm bunu Allah kabul etsin diyelim aileye.. Offff offff..

Şahziye Hanım olduğuna göre sünnet değil hocam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: x2yk

quote:

Şahziye Hanım olduğuna göre sünnet değil hocam

Dikkatli bakmadım o yüzden her türden örnekle yazmaya çalıştım demek ki değilmiş öğrenmiş oldum sayende.. Ben et 'lere takıldım çok güzel duruyorlar yaaa.. Allah doyursun beni de ev de var yemiyoruz tavuk şu bu et görünce özeniyoruz,, hani eskiden derler ya ev de var komşudaki başka güzel geliyor misali..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boa17

30K üyelikli grubları bile var : )

30K mı? Oha yani..
    Hocam görüntü falan varsa paylaşsanız..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.