Şimdi Ara

Gerçek Kalite Note 4 Gör Kullan Al

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EN İYİ KALİTE NOTE 4
    EN GÜVENİLİR SATIŞ SİSTEMİ
    EN İDDAALI FİYAT

Evet arkadaşlar, bu tarz ilanları çok duyduğunuza eminim.Bu na rağmen replika cihaz alıp mağdur olduğunuzu da duyar gibiyim. Replika cihaz alıpta kandırılmamak mümkün mü? Mümkün arkadaşlar bilinçli olursanız mümkün. Burada cihazı abarta abarta anlatmayacağım. Bilinçli alışveriş sistemimiz hakkında bilgi vereceğim.

Replika cihazların gerçek donanım bilgilerini öğrenmek kullanıcı açısından çok zor, kısa kullanımlarda ise hiçbir cihaz kasmadığı için yanılmak çok kolay.Bundan dolayı da halen tek çekirdek işlemciye sahip cihazlar 4-8 çekirdek, 512 mb lık kapasiteler ise 2 gb 3 gb diye satılabiliyor. Gerçeği öğrendiğinizde ise satıcı bende bilmiyordum ; antutu yükledim cpu z yükledim 8 çekirdek 3 gb ram yazıyordu bende mağdurum deyip geçiştiriyor.

Akıllı cihazlar araba gibi, yokuş aşağı giderken motor gücünü test edemezsiniz.

Kapıda kontrollü satış diye bir safsata var, gelen kargo görevlisi ne kadar bekleyecek, peki bu sürede neyi test edeceksiiniz; hattı tak arama yap google için acount oluştur internete bağlan bir kaç uygulama indir çalıştır oyna, bu kadarını bile yapamazsınız. Kaldı ki iyi bir donanım isteyen oyunlar bir kaç gb üstünde, indirmek bazen saatler sürüyor. Daha GPS özelliği duruyor, açın bakın replika cihazların en büyük sorunlarından bir tanesi de GPS bağlantısıdır. Uydu bulamaz internetinizden yer vs vs.

Şuan için sadece Replika 4 çekirdek 2gb ramli Note 4 satıyoruz.Fiyat Performans açısından en iyisi olduğu için

Ürün size 16 gb sd kart kırılmaz ekran koruyucu film ve flip cover uyku modlu kılıfla geliyor.Cihazı test edebilmeniz için Asphalt 8 den tutun da GTA vice city Need Four Speed Most Wanted gibi onlarca oyun yaklaşık 10 gb yüklü ve kullanıma hazır olarak geliyor.
    GPS ayarları yapılmış internete gerek duymadan kullanabileceğiniz İGO Primo navigasyon yüklü olarak geliyor.

30 fps 1080p video klipler yüklü olarak geliyor.

İşte Türkiye de sadece biz sattığımız ürüne bu kadar çok güveniyoruz ki, abartılı rakamlarla değil gerçek uygulamalarla satıyoruz. Bu kadar uygulama ve özellik 512 mb tek çekirdek bir cihazda ya çalışmaz yada çalışıyo gibi yapıp sinir krizi geçirir. Kurye ile gönderiyoruz rahat rahat hattınızı takıp test edebilir kafanızda ki tüm soruları sorabilirsiniz.

Bunca uygulamayı açıp kullanıp kamerasıymış hassasiyetiymiş test ettikten sonra iyi bir karar verdiğinize emin olacaksınız.Satıcı olarak sürekli replika cihaz kullanıyorum, sinir olup duvara çarptığım modeller de var ama bu cihazı aralık 2014 ten bu yana kullanıyorum ve aşırı memnunum. Yazılımı kendi ekibimiz tarafından Update edilmiştir, diğer cihazlar gibi yarı Türkçe Yarı ingilizce değil tamamı Türkçedir.

Tüm sensörleri mükemmel çalışmaktadır.Evinizde TV nizi uydu alıcınızı vs cihazlarınızı kızıl ötesi özeliğiyle kumanda edebilir, nabız ölçebilir adım sayarla fitness yardımcınız olarak kullanabilirsiniz. Kuryelerimiz bu özelliklere hakim olduğu için uygulamalı yardım alabilirsiniz.

Ürünümüz MT6582 dört çekirdekli 2 gb ram 12.8 mp kamere ve full hd video kayıt ve izleme özelliğine sahiptir.
    Gerçek Note 4 ü aratmayacak kalitededir. 5.7 " çoklu dokunmatiğe sahip parlak hassas ekranıyla yapamayacağınız hiçbir şey yok.

Evet sadece biz bu kadar güvenilir bir şekilde kapınıza kadar gönderiyoruz.Alın kullanın memnun kalmadığınız takdirde bir kuruş ödemeyin.Yine cihazı 14 gün içerisinde sorgusuz iade etme hakkınız var.

Tüm bu özelliklere sahip bir cihazı ne kadara alabilirsiniz?

Sadece ve sadece 499 TL

Yanlış duymadınız, performans canavarı dev ekranlı navigasyonlu NOTE 4 sadece 499 TL

Bu şartlarda alım yapmak isteyenler PM yoluyla iletişime geçebilirler.

Saygılarımla

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mediatek -- 16 Nisan 2015; 16:27:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.