Bildirim
'-_-' ~ Gerçek Kahve Keyfi ~ '-_-' (380. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Ankaralı kahve severlere müjde!
Etkinlik 16 Nisan 2016 Cumartesi ve 17 Nisan 2016 Pazar tarihlerinde gerçekleşecektir
Etkinlik günlerinde;
1.seans 09:00 - 13:00; 2.seans 14:00 - 18:00 saatleri arasındadır.
SIFIRALTI Kahve Günleri
16 Nisan-17 Nisan 2016
Ankara CerModern, Ankara
http://www.06kahvegunleri.com/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfaty -- 9 Mart 2016; 13:59:13 >
-
Arkadaşlar gitmek isteyen biletlerini hemen alsın İstanbuldaki etkinliğin biletleri çok çok önceden tükenmişti.
Ben cumartesi iki seans içinde aldım -
hocam resim ve çizimler bolca. bölgelere göre kahvelerin özellikleri vs yazılmış. onlarca sıcak ve soğuk kahve tarifi var. d&r da var zaten kitap, inceleyebilirsiniz. ama alırken internetten alın, ben 32 liraya aldım. mağazada 50 lira :/ -
quote:
Orijinalden alıntı: -shadow--
aynen hocam kesinlikle katılıyorum...
benimde kast ettiğim o idi ...ha şu var iyi bir espresso için verdiğim emek uğraşı espresso iyi olmasa bile sizi de şarj etmeyi başarabiliyor...uğraştıkça uğraşası geliyor insanın o kahveyi öğütüp de içinize çektiğiniz kokusu bile bambaşka yerlere götürüyor insanı...
ben böyle düşünüyor hissediyorum, bilmem belki siz farklı düşünüyorsunuzdur...
İnsanların hobi ve alışkanlıkları ne kadar değişkenlik gösteriyor.
Ben "kahve" deyince, "amaaan kim uğraşacak" diyenlerle dolu etrafım :). Ne uğraşması çay demlemekten kolay desem bile
insanlar yüzünü dönüyor.
Hatta masrafı, işi azaltmak adına kendi
kavurduğum taptaze kahveyi ellerine verip, öğütücüye bile gerek yok blenderda çekip içebilirsin dediğim kişi bir hafta sonra
kavanozu olduğu gibi geri getirebiliyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kbere
çok sevindirici bir haber, bizim gibi hobiciler için bulunmaz nimet gerçekten. 1 ay kadar önce ben sorduğumda pek düşünmediğini, eğer fiyatlarda farklılık olursa belki getirebileceğini, düşündüğü başka çekirdekler de olduğunu iletmişti. demek ki fiyatlarda farklılık olmuş diye umuyorum :)
2 ay beklemenize gerek yok ki.
Ben kahvetaddan aldım 1 er kilo yeşil yirgacheffe ve Kenya AA, kargo dahil 74 TL tuttu.
Kilo başına 2 TL oynuyor yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nokmen -- 9 Mart 2016; 16:37:05 > -
Hakikaten oyle hocam amcam da kahve delisi lakin nescafe
Colombia demliyorum bu ne aci diyor alismis vucut kimyasala
Ben icmesemde sirf o kokuyu bile duymak icin yine alirdim heralde gercekten insani buyuluyor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kahvetad dediginiz site mi hocam yarin yada diger gun bir kilo kadar almayi dusunuyorum
Link atarsaniz cok sevinim vede memnun musunuz ? En onemlisi ;)
bunu neredeki migrostan buldunuz acaba? uzun süredir hangi migrosa girsem kaldı mı diye bakıyorum bulamıyorum. ben de hediyelik 4-5 tane almayı planlıyorum -
quote:
Kahvetad dediginiz site mi hocam yarin yada diger gun bir kilo kadar almayi dusunuyorum
Link atarsaniz cok sevinim vede memnun musunuz ? En onemlisi ;)
Evet site ama online satış yerine siparişle çalışıyor, hatta yeşil kahveden de bahsetmiyor. E-mail yada tlf ile ürün, miktar ve şehir bilgisini iletin.
Size EFT miktarınız ve kapıda ödeyeceğiniz kargoyu bildiriyor. EFT'nizi yapıp kargoyu bekliyorsunuz (Hesap numarası online satış sayfasında).
http://kahvetad.com.tr/online-satis/
Genelde (yeşil) kilo fiyatları 30 TL, İstanbula kargo 2 kg için 14,20 TL çıkardı.
Sanalpazar türü yerlere pek yanaşmıyor maalesef.
Bana 3 gün önce gelmişti dün kavurabildim henüz demleme yapmadım. 300 gram kavurdum gayet homojen oldu ama biraz hızlı olmanız gerekiyor.
-
siz konuşup da mı öyle aldınız. ben sitede yeşil çekirdek göremedim. ayrıca kavrulmuş çekirdek olarak yirgacheffe kilosu 80 liraya satılıyor kahvetad'ta -
quote:
Orijinalden alıntı: nokmen
2 ay beklemenize gerek yok ki.
Ben kahvetaddan aldım 1 er kilo yirgacheffe ve Kenya AA, kargo dahil 74 TL tuttu.
Kilo başına 2 TL oynuyor yani.
sitede fiyat 250g 20 TL gözüküyor,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogoksel -- 9 Mart 2016; 15:54:12 > -
Hocam migrostaki danismaya gosterin getirtiyoar lakin ugrasmak istemiyorlar
Ben ankara eryamandaki 5m migrostan aldim ankamall de kalmamisti orada bayagi vardi ama
Eve gecer gecmez bakayim hocam ben colombia yi 37 tl den almistim sanalpazardan ki gercekten harika bir kahve onu da bir ayda bitirdim
quote:
Eve gecer gecmez bakayim hocam ben colombia yi 37 tl den almistim sanalpazardan ki gercekten harika bir kahve onu da bir ayda bitirdim
Siz bir şekilde iletişime geçin ve yeşil olduğunu söyleyin karışıklık olmasın. Çünkü sitede sadece kavrulmuş satılıyor.
@kbere hocam bahsettiğim gibi, göremezsiniz çünkü yeşil yok sitede :). Bu siteyi kahveler.net'ten görmüştüm ben de. -
http://www.hasbean.co.uk/
Buradan sipariş veren veya vermeyi düşünen var mı? -
yakın zamanda mı aldınız peki? çünkü sitelerinde bile yok şu anda -
Hocam bize eryaman yolları gözüküyor o zaman @-shadow-- -
1 ay olmamisti hocam giriste sag taraftaydi eryamanda
Maalesef hocam aklinizda olsun sadece 5 m migrosta oluyor uzerinde paketin site ismi yaziyordu tel no su vs. Alman mali
Dilerseniz onlari da vereyim size ola ki bulamaz isrniz gonderirler yada daha saglikli bilgi alinabilir nerelerde bulabiliriz diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X