Şimdi Ara

Gerçek Joker bulundu!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konusnu açmadan önce forumda araştırdım ama bulamadım ve kimsenin bu adamdan haberdar olmadığını fark ettim.Bu kişi Anthony Misiano ve ilk joker resimlerini gördüğümde dondum kaldım bu adam jokere benzemiyor bildiğin Joker.Gelecekte çekilecek batman filmlerinde kesinlikle Joker rolü bu adama verilmeli böyle bir benzerlik yok.

https://www.facebook.com/HarleysJoker

Gerçek Joker bulundu!!

• quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Orijinalden alıntı: hakan52400

imzanı değiştir ayrıca ne kadar benzerse benzesin oyunculuk yoksa çöp

Eğer adamı araştırısan cosplayer değil actor olduğunu görürsün.Şuana kadar kısa filimlerde oynamış.Oyunculuk dersen bu adam zaten joker karakterine kendini fena kaptırmış videolarında felan görürsen anlarsın ne demek istediğimi anlarsın bu adam jokeri gerçekten iyi canlandırır.Diğer roller için kötü olabilir ama jokere hem tip olarak en çok benzeyen hemde çizgi romandaki jokeri en iyi canlandırıcak kişilerden biri.

• quote:

Orijinalden alıntı: SenJi

quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

quote:

Orijinalden alıntı: hakan52400

imzanı değiştir ayrıca ne kadar benzerse benzesin oyunculuk yoksa çöp

Eğer adamı araştırısan cosplayer değil actor olduğunu görürsün.Şuana kadar kısa filimlerde oynamış.Oyunculuk dersen bu adam zaten joker karakterine kendini fena kaptırmış videolarında felan görürsen anlarsın ne demek istediğimi anlarsın bu adam jokeri gerçekten iyi canlandırır.Diğer roller için kötü olabilir ama jokere hem tip olarak en çok benzeyen hemde çizgi romandaki jokeri en iyi canlandırıcak kişilerden biri.

profiline bakmadım ayrıca günümüzde plastik makyaj denen bir olgu var yani bu tarz şeyleri yapmak zor değil ha elinden tutarlar iyi bir yere gelir bilemem ama hiç sanmıyorum

• Yakışır bence. Gülüşü, bakışları falan benziyor. Korktum.
  • bende batman ve superman filminde oynayacak joker sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buda ölmesin simdi la...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Bence bi dari deqil teq atmıo

(Umarım çizmezler)

Nick mesaj uyumu.Harbiden tam tipik cahil vatandaşlarımız gibi hareket ediyorsun.Yani onca mesaj gördüm ama nicki ve mesajı bu kadar uyumlu olanı görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gulus , kaslar , bakislar benziyor , olabilir yani is gorur

• Ağız ve burun yapısı çok benzer.Diğer yüz bölgeleri o kadar benzer gelmedi.Ancak günümüzde makyaj ile neler yapılıyor.Adam bol piyasada bulurlar düzgün bir tane.

• quote:

quote:

(Umarım çizmezler)

Nick mesaj uyumu.Harbiden tam tipik cahil vatandaşlarımız gibi hareket ediyorsun.Yani onca mesaj gördüm ama nicki ve mesajı bu kadar uyumlu olanı görmedim.

Ne alaka allasen

• quote:

quote:

quote:

(Umarım çizmezler)

Ne alaka allasen

Konuyla alakasız mesaj atıyorsun ve konuyu baltalamaya çalışıyorsun.Burdan yola çıkarak böyle bir sonuca vardım.

• Hakkını yememek lazım.Baya bi benzerlik var.Kaşları biraz daha uzun olsa yanlara doğru ve azcık daha sert bakış çaksa.Ver abi bunu MoS2'ye.Tabi Joker'in orda oynayıp oynamayacağı belli değil, oynayacak gibi şeylerde çıkmadı.Ama ilerisi için düşünülür Oyunculuğunda bir hayli iyi olması lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Benziyo gibi

Sizce hocam?

Makyajla neler yapılıyor neler bir Joker yapmak sorun olmaz bu işin profesyonelleri için ancak önemli olan oyunculuk. Ben videolarını izlemedim ama bir arkadaşım Joker peformansını bayağı bir övmüştü. Ama DC/WB'un Joker için düşüneceğini falan sanmam. Ayrıca plastik makyajla çenenin biraz uzatılması lazım.

Bu arada güzel bir Joker hikayesi isterseniz Killing Joke favorimdir. Şiddetle tavsiye ederim tek sayıdır.
  • Hakkaten benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HungerGames

Yakışır bence. Gülüşü, bakışları falan benziyor. Korktum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

Benziyo gibi

Sizce hocam?

Makyajla neler yapılıyor neler bir Joker yapmak sorun olmaz bu işin profesyonelleri için ancak önemli olan oyunculuk. Ben videolarını izlemedim ama bir arkadaşım Joker peformansını bayağı bir övmüştü. Ama DC/WB'un Joker için düşüneceğini falan sanmam. Ayrıca plastik makyajla çenenin biraz uzatılması lazım.

Bu arada güzel bir Joker hikayesi isterseniz Killing Joke favorimdir. Şiddetle tavsiye ederim tek sayıdır.

Hocam doğruya doğru bir rol için kimse tutup ameliyat olmaz joker rolü içinde tutup x-mendeki beast kadar detaylı bir makyaj yapmazlar.Hocam ben ne yalan söyliyim çok büyük DC fanıyım aslında Batman fanıyım onunla birlikte diğer kahramanlarada aşina oldum ama batman kadar supermanıde severim yani hakikaten bu 2si bende yeri ayrıdır.Bu yüzden filmlerinde çrye benzemesini isterim yani nolanın batmanıni insanlar ço kbeğendi ama ben nefret ettim tamam güzel senaryo ama bu nedirya çr ile uzaktan yakından alakası yoktu.O yüzden bu filmde konu olmıcaksa bari karaterler benzese çok hhoşuma giderdi.Mesela ben affleck bence tam uymuş batmane çenesiyle aynı şekilde supermanin henry çok iyi canlandırmış yani ilk defa man of stealde bir çr filmini beğendim gerçi çok uymasada diğerlerine göre iyiydi hele eski supermanlere göre çok iyiydi.Bundan sonraki batman filmleri içinde bu admaı önerdim çünkü inanılmaz benzerlik çok iyi canlandırıyor adam zaten çr okuyucusu hemde koyularından büyükde joker fanı herşeyini biliyor.Ve joker rolü zordur çünkü batman gibi jokerde şizofrenlik ve normallik arasında bir yerde killing Jokeda gösteriyorlardı hatta.Yani herkes çrdeki benzerliği ve performansı veremez.Aslında bu adamın seçilmiceğini bilyorum çünkü wb ünlü kadrosundan oyuncuuları seçiyor ve bu adamda ünsüz yani böyle bir adamın olduğunu bile bilmiyorlardır.Ben sadece size gerçekten çrdeki karaterleri istediğimiz gibi canlandırıcak kişilerin olduğunu göstermek için konu açtım bu adamda onlara örnek.

• Bu adam acaba gerçek hayatında da joker gibi mi davranıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Bu adam acaba gerçek hayatında da joker gibi mi davranıyor?

Bunun karısıda bunun gibi :D Oda Harley Quin diye dolaşıyo bu arada ciddiyim :D Karısı benzemiyor Harley quine zaten bunun israrı üzerine oda başlıyor :D Diyorumya adam kafayı fena kaptırmış jokere :D
  • quote:

quote:

Bunun karısıda bunun gibi :D Oda Harley Quin diye dolaşıyo bu arada ciddiyim :D Karısı benzemiyor Harley quine zaten bunun israrı üzerine oda başlıyor :D Diyorumya adam kafayı fena kaptırmış jokere :D

bunlar ailecek çocuklarını düşünemiyorum bile

• quote:

quote:

quote:

bunlar ailecek çocuklarını düşünemiyorum bile

Bu arada bu arkadaş px2013de infinite crisis isimle DCnin moba oyununun sıtandındaydı ama özel davetlimiydi yoksa kendimi gitti bilemiyorum.Bence sürekli DC çalışanlarına gözükmeli muhatbet kurmalı ortam yapsa onlarla kesin seçerler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.