Şimdi Ara

Gerçek erkekler şu özelliklere sahip olurlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
6.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gerçek bir erkek asla başkalarının tarif edebildiği erkek değildir. Gerçek bir erkek diye gerçek bir erkek tarif edilmez.
    İşin esasında doğaldır. Abartıya kaçmadığı sürece içi sır dolu varlık yani insandır. Üzülür, ağlar, güler, sevinir. Bazen kafaya takar, bazen takmaz. Bazen ezik davranabilir, bazen lider olur. İnsan böyledir. Fakat esas nokta aşırıya kaçmamaktır.
  • Erkek kelimesinin içini doldurmak için kıllı pis ve bakımsız olmaya gerek yok.

İlla kelimenin içini dolduracaksanız güven söz konusu olduğunda tek sözünün yeterli olması, girdiği her ortamda baskın olması ve liderlik vaısfları taşıması ve şartlar ne olursa olsun çözüm üretip uygulayabilecek olması yeterlidir.

Kız arkadaşımın tarifi ile " Bir kez bana baktığında her ne planım varsa hepsinin silinip gitmesi ve ne diyorsan onu yapıyor olmam. Sanırım baskınlığın tanımı bu."

Güzel tanım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 7 Ocak 2020; 5:47:22 >
  • Ciddi ciddi girdim ben de merak ettim acaba taşıyomuyum özellikleri diye lanet olsun
  • Bu saydığım ÖZELLİKLER sende varsa, doğal olarak DİĞER erkeklere göre daha BASKIN bir erkeksin demektir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güzel makara,

ama öte yandan cidden bunu benimseyip yaşayan varsa 35 YIL 31 yani araba plakası yanlış olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5993D5759

Yusufçuk ne

Alıntıları Göster
    Yusuf Miroğlu (Kenan İmirzalıoğlu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook

Varoş olmayıp da bu saydığım özelliklere sahip olan ERKEKLER yok mu?

Bu ekteki erkek tüm TÜRKİYE’NİN o bayıldığı tip değil mi? Sakalları odun gibi, kıllı, büyük ihtimal ağzı da kokuyordur.

Küçükken de sevmezdim şimdi de sevmiyorum. O milyonerli ismi olan saçma sapan soruların sorulduğu ucube yarışmacıların arzı endam ettikleri yarışmaya sunuculuk yapmaya başlamış bir de

Kenan Işık ile başlayıp Kenan İmirzalıoğlu ile devam eden enteresan bir süreç "Deli Yürek" dizisinde transseksüel öldürüyordu, şimdi de beyin hücrelerimizi. Bu prototipe erkek diyorsak gerçekten aydınlanmaya ihtiyacımız var demektir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Erkek adam karakterinden belli olur.Kadına ve ailesine verdiği değerden topluma ne kattığından belli olur gereksiz bir konu olmuş.
  • Size gerçek erkeği göstereyim

Gerçek erkekler şu özelliklere sahip olurlar
  • tubytube kullanıcısına yanıt
    Ne diyeceğiz peki? Adam ERİL ERİL ERKEK. Sık kıl yapısı, BASKIN yüz hatları, erkek demeyeceğiz de NE diyeceğiz?

• quote:

Ne diyeceğiz peki? Adam ERİL ERİL ERKEK. Sık kıl yapısı, BASKIN yüz hatları, erkek demeyeceğiz de NE diyeceğiz?
    Beyin denen şey de kıvrım kıvrım bir şey, burma burma. Düşünmeye yarar, bazıları erkekte ve kadında ağırlık farkı olduğunu kanıtlamıştır. Benim beynim erkek olarak kabul edemiyor, başka bir taraflarda derin farklar olduğu kesin...

İnanın bana primat gibi gözüküyor

Demek ki sen ÇEKİNİK bir erkeksin. Tüm bu saydığım özelliklerin tam ZITTINA sahipsin ki BÖYLE konuşuyorsun.

• quote:

Demek ki sen ÇEKİNİK bir erkeksin. Tüm bu saydığım özelliklerin tam ZITTINA sahipsin ki BÖYLE konuşuyorsun.
    Çekiniksem böyle olmayı arzularım, İmirzalıoğullarından olma arzularımı taşıyamam

Hmm... Demek öyle. Hani beğenmeyebilirsin de, nedir bu PRİMAT filan lafları? Yok devenin PABUCU. Bu nasıl bir ÇEKEMEMEZLİK?

• quote:

Hmm... Demek öyle. Hani beğenmeyebilirsin de, nedir bu PRİMAT filan lafları? Yok devenin PABUCU. Bu nasıl bir ÇEKEMEMEZLİK?
    Siz forumda büyük harflerle yazı yazıp kendisini eril gösterme cüretinde bulunabiliyorsanız ben rahatça primat diyebilirim

Çekememezlik kısmına yorum yapamayacağım, anlamam için anten takamam gibi ucube bir cevap vereyim

Eril eril ERKEĞİM ben

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.