Şimdi Ara

Gerçek böbrek.avi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Organ mafyası(yer ıstanbul....)

Yaşanmış bir öykü...

Bir genç cumartesi gecesi bir partiye gidiyor.

Çok eğleniyor birkaç bira içiyor

Partiden tanıştığı bir kız ondan çok etkilenmiş görünüyor ve onu başka bir partiye davet ediyor

Hemen kabul ediyor ve diğer partinin gerçekleştiği yerde birkaç bira daha içiyor ve daha sonra anlaşıldığı üzere birileri buna uyuşturucu veriyor (hangi uyuşturucu olduğu blinmiyor).

Daha sonra bu genç uyandığında içi buzla doldurulmuş bir küvette Çırılçıplak olduğunu anlıyor..

Hala içkinin etkisinde olduğunu hissediyor ve etrafına baktığında yalnız olduğunu anlıyor etrafına bakıyor göğsünde rujla yazılmış bir kâğıt olduğunu fark ediyor

Kâğıtta şöYLE yazıyor:'112'yi ara yoksa öleceksin!'.

Küvetin yakınında bir telefon görüyor ve hemen 112'yi arıyor

Ama nerede olduğunu ne içtiğini kimlerle olduğunu bilmediğini söylüyor

Operatör hemen ona küvetten çıkmasını ve bir aynanın karşısına geçmesini söylüyor

Genç göğsünde hiçbir anormallik görmüyor ama Operatör sırtına bakmasını söyleyince sırtında 2 tane büyük yarık olduğunu fark ediyor.

Bunun üzerine operatör onun tekrar buz dolu küvete dönmesini ve orada ambulansı beklemesini söylüyor

Hastanede yapılan incelemeden sonra onun 2 Böbreğinin çalınmış olduğu anlaşılıyor Her bir böbrek karaborsada 10.000 Dolar ediyor
    ( gencin bundan haberi yok tabii ).

Daha sonra anlaşıldığına göre:

2. parti tamamen sahte bu işe karışan insanların çok iyi tıbbi bilgileri var ve verilen uyuşturucu eğlence amacını içermiyor

Şu anda bu genç hastanede onu yaşamda tutan bir alete bağlanmış durumda ve hala dokularına uygun bir böbrek bekliyor

Mafya profesyonellerle çalışıyor

Büyük şehirlerde aktif durumda çok böyle grup olduğu biliniyor

New Orleans New York ve bir söylentiye göre İstanbul ve Ankara'da da faaliyet gösteriyor

Bu mafya çok iyi örgütlenmiş ve finanse edilmiş.

112 bu suçu artık tanıdığından dolayı kişileri hemen aynaya yönlendirerek olayın boyutunu anlamaya çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qRowNie -- 9 Aralık 2012; 21:05:51 >

• offf ya Allah yardim etsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki böbreğin çalınması da iyiymiş.üreyi ve diğerlerini idrardan ne süzüyor acaba.Ve küvette cerrahi operasyon.Ve binanın tapusu da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 9 Aralık 2012; 21:21:53 >
  • Sanırım 2 sene evvel bunu facebook da okumuştum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientist-Programmer Kid

İki böbreğin çalınması da iyiymiş.Ve küvette cerrahi operasyon.Ve binanın tapusu da yok.

Sen nasıl 12 yaşında oluyorsun? Yaşına göre baya ilerdesin
  • böbrek.avi
  • Ulan 7 senedir bi bitmediniz :D

16 yaşımdan beri okuyorum bunları.

Hem adam nerde olduğunu bilmiyor, hem de 112 ambulans gönderdiğini söylüyor.

Adamlarda nasıl bi doktor varsa, evde böbrekleri alıyor...

Hem de 10.000 dolarlık böbrek için adamlar (en az) 40.000 TL'lik ev alacak kadar gerizekalı :D Heralde her kurbanı aynı eve götürmüyorlardır :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 ay önce facebookta okumuştum. hatta fotoğrafı beğenip paylaşaırsak mark zukerberg bu adama 10 cent veriyormus.

• 112 yi aramak lazım, boyle telefon aramaları cok oluyor mu diye..

• Senelerdir aynı formatta aynı hikaye yeniymiş gibi paylaşılıyor. Mağara değil magma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Banner:::

Ulan 7 senedir bi bitmediniz :D

Hem de 10.000 dolarlık böbrek için adamlar (en az) 40.000 TL'lik ev alacak kadar gerizekalı :D Heralde her kurbanı aynı eve götürmüyorlardır :D

1.Telefondan konum belirleme diye bir şey var. Hadi görmedin duymadın; film demi izlemiyosun hiç.
    2.Mantıklı söyledin kaçak olarak hastaneye sokup orada ameliyat yapmalılardı.
    3.Sen nerede yaşıyorsun çözemedim ama DÜNYA da ev kiralama diye bir olay bir araştır istersen.
    4.Yaşını belirtirken ciddi miydin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

quote:

1.Telefondan konum belirleme diye bir şey var. Hadi görmedin duymadın; film demi izlemiyosun hiç.
    3.Sen nerede yaşıyorsun çözemedim ama DÜNYA da ev kiralama diye bir olay bir araştır istersen.

Mal mısn :)

• Hocam üzmek istemem ama mağaracılıkta nirvanaya ulaşmışsın

• ben yeni görüyorum beyler ama harbiden saçma
  • babam da gösterip duruyordu eskiden.
    mail gelmiş ulan bize niye böyle mail gelmez bilmem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoThing2Lose

quote:

Mal mısn :)

Evet

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.