Şimdi Ara

Gerçek bal markası arıyorum (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
175
Cevap
15
Favori
130.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ummankara

valla kimse ne istediğini bilmiyor aslında.... el emeği göz nuru üretiyorsun sana bu kez marka soruyor bilmem ne soruyor... sen ona git laboratuvara götür diyorsun para almam kusur çıkarsa diyorsun adamın umrunda bile değil söylediklerin...sonra gidiyor bal yerine kazık yiyor ..sonra da diyorlar ki üretici kazanamıyor.. aracılık yapanlar fiyatı şişiriyor... Kardeşim üreticiye köylüye kapısı önünde bir şeyler üretene sahip çıkmazsanız daha böyle çooook yakınır pahalı pahalı yersiniz.... .. Ben mesela Allah korkumdan bahsedip hastaya korkmadan balı yedir diyorum bu seferde dini çok kullanıp reklam yapıyorsun diyorlar... ne yapan yapsın umrumda bile değil gerçekten.. beni çevrem zaten biliyor ..internette alan olsa da olmasada çok önemli değil.... Adam gibi açıklamasını yaptım hastası olan iyi bal arayan alır gider laboratuvarda test ettirir yalan söyluyorsamda beni bakanlığın heryerine şikayet eder... bu kadar basit... bu yazdıklarımıda arşivlesin delil olarak...

Belki dogru diyorsunuz ? Ama 50 liralik bal almak icin kimse 500 lira verip analiz yaptirmaz. Bir balin gercel yada sahte oldugunu anlamak icin burden fazla test yapiliyor, ariya ilac verilip verilmedigini anlamak icin ayrica test yapiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla babam 39 senedir arıcılık mesleği ile uğraşıyor. Saf şekersiz ballırımızın hepsi.

Süzme 1kg; 50 tl

Petek 1kg: 100 tl

Karakovan 1kg;150tl

Polen 1kg; 200 tl

Numaram; 0506 146 5323

• Valla babam 39 senedir arıcılık mesleği ile uğraşıyor. Saf şekersiz ballırımızın hepsi.

Süzme 1kg; 50 tl

Petek 1kg: 100 tl

Karakovan 1kg;150tl

Polen 1kg; 200 tl

@sonneillon

Numaram; 0506 146 5323

• Saf ve katkısız kestane balı var arkadaşlar , kendi üretimimiz forumda başlığım da mevcuttur isteyen detaylı resimlere bakabilir ;

İletişim için : 0 544 787 19 67
  • balparmak baya övülüyor ve avrupa lezzet ödülü var. eğer gerçekten bunlar kontrol edilmeseydi avrupalılar bu ödülü vermezdi değil mi? bilemiyorum ya. bence markette sertifikalı olan ürünlere güvenmek sağda solda arıcılık yapan köylülere güvenmekten daha mantıklı.
  • Organik Artvin Balı denemeni tavsiye ederim. 2000 rakımda üretim yapıyoruz floraya göre yayla değişimi yapıyoruz 2100 rakıma kadar cıkartabiliyoruz. endemik bitki türü bulunuyor ballarımızda.

İncelemeni tavsiye ederim. Şahnarı Artvin Balı
  • Organik dogal geven balım var. Kendi üretimimiz. Balımda katkı maddesi yok. Test ettirebilirsiniz. Yaylaya koyuyoruz Allah ne verdi ise o. Gerçek ve doğal bal yemek isteyenler pm atsin.

• Güncelleyelim

1kg kekik balı 60tl

1kg katran balı 50tl

1kg Hakkari balı 50tl

1kg çörekotu balı 110tl (TR de sadece TKV ve bizde var. TKV kilosunu 150tlden satıyor.)

1kg yerli susamdan tahin 20 tl.

Kapida ödeme imkanı

Whatsapp sipariş: 0553 532 27 12

Gerçek bal markası arıyorum

• Merhaba arkadaşlar. Nily markasının doğal balları var. n11, hepsiburada ve gittigidiyor üzerinden satış yapıyorlar. Balları yüze yakın kişi tarafından beğenilmiş ve beş yıldız almış. Ürün Marmaris'te çam ormanlarında kamp kurularak üretiliyor. Bu sayede hiçbir ilaç vesaire kullanımı yapılmıyor. Yani tamamen doğal ve katkısız bir ürün. Mağaza memnun kalmadığınızda veya kargoyla ilgili bir sorun olursa para iadesi garantisi veriyor. Bu açıdan güvenilir bir mağaza. Biz çok beğenerek tüketiyoruz. Herkes faydalansın bu lezzetten Ayrıca çiçek balı da mevcut. Fakat çam balı çiçek balına göre daha az şekerli olduğu için daha hafif. Tabi şekerli ve yoğun/keskin aromalı bal sevenlerin de çiçek balını denemesini tavsiye ederim.
    Ürünün linkleri:

www.hepsiburada.com
    Nily Marmaris Çam Balı 850 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/nily-marmaris-cam-bali-850-gr-p-HBV00000DAENI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linoya -- 1 Eylül 2018; 2:0:3 >

• BAL konusunda sürekli arayış halindeyim.En son, Bitlis'ten Kara Kovan Petek sipariş etmiştim, güzeldi, ama hala hayalimdeki bala ulaşamadım.Hayalimdeki BAL Carrefour Kozyatağı ilk açıldığında ithal getirdikleri KREM kıvamında bir baldı, bir daha o lezzete erişemedim.Piyasada satılan KREM balları denemedim.Artvin'den süzme çiçek balı var şu an tükettiğimiz, fena değil.Sıvı, Petek ve krem BAL konusunda öneri ve görüşlerinizi beklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 40EX500 -- 10 Aralık 2018; 1:1:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40EX500

BAL konusunda sürekli arayış halindeyim.En son, Bitlis'ten Kara Kovan Petek sipariş etmiştim, güzeldi, ama hala hayalimdeki bala ulaşamadım.Hayalimdeki BAL Carrefour Kozyatağı ilk açıldığında ithal getirdikleri KREM kıvamında bir baldı, bir daha o lezzete erişemedim.Piyasada satılan KREM balları denemedim.Artvin'den süzme çiçek balı var şu an tükettiğimiz, fena değil.Sıvı, Petek ve krem BAL konusunda öneri ve görüşlerinizi beklerim.
    gerçek çiçek balı denediniz mi?
  • goodfalles kullanıcısına yanıt
    Merhaba, birçok çiçek balı denedim, gerçeklikleri konusunda emin değilim, sizin öneriniz nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 40EX500 4 kullanıcısına yanıt
    kremsi bal dediğiniz acaba şekerlemeye yakın olan bir bal mı aradığınız kıvamsa bilemem ama çiçek tadı istiyorsanız kars'tan getirtiğim baldan sizede gönderebilirim(kilo fiyatı 100-TL)
  • Egricayir nasildir ?

• Gerçek balın markası yoktur. Köyden gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

Gerçek balın markası yoktur. Köyden gelir.
    sahte balda köyden geliyor, köylü toptancıların isteğine göre sağlıksız sahte balı üretiyor
  • 40EX500 4 kullanıcısına yanıt
    Atatürk Orman Çiftliği üretimi bal var. Araştırın derim, onda sıkıntı olmaz gibi. Ben de oradan almayı düşünüyorum.
  • Yöre markalı balları tavsiye ederim. İçindekiler ve kalite anlamında bence diğer markalara fark atarlar.https://www.peynircibaba.com/bal/ burada satışı yapılıyor. Denemenizi öneririm.
  • tamam
  • Değerli yorumcular. BAL konusu çok hassastır. Organik, Doğal , saf v.s hepsi hikayedir. Şekersiz BAL olmazzzz. Sadece az şekerli Bal olur.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.