Şimdi Ara

Gerçek aşkı bulduğumuzu nasıl anlarız? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
12.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: btrlp92

Gözlerine bakınca gözlerin doluyorsa, onu 10 dk lığına bile görmek için birkaç yüz metre aralıksız koşuyosan elinden geleni yapıyorsan, sürekli onu düşünüyorsan, sarılınca öpünce saçlarını koklayınca kısaca onla beraber olunca kendini dünyanın en mutlu insanı olarak görüyorsan, bütün dertlerini unutuyorsan, hayatında hiç vermiceğin tavizleri onu kaybetmemek için veriyorsan, hep 10 olan büyük tansiyonunu 15 e çıkarabiliyorsa, bütün kusurlarına rağmen hayatının geri kalan kısmını onla geçirmek istiyorsan, daha önce hiçkimseyi özlemedğin kadar onu özlüyorsan, severek ayrılmak zorunda kalınca ondan gelen güzel bir mesaj seni ağlamak için tuvalate kilitlettiriyorsa gerçek aşkı bulmuşsun demektir.
    Kendi hayatımdan(yakın geçmiş-şimdiki zaman) yaşadıklarımı yazdım. Hala yaşıyorum ama kötü şu sıralar. Hatta şuan 2.vodkayı bitirdm. Bazılarınız değer mi diyodur. Herkesin bakış açısı farklı. Bazılarına göre aşk yoktur. Ben de öyle sanardım. Ben kim aşk kim derdim. Büyük konuşmıcaksın hiçbir zaman.
    O aşkın kalıcı olması için de şartların el vermesi lazım. En önemlisi karşılıklı olması ve mesafenin olmaması bence. Mesafe ne kadar fazla olursa o kadar kötü olumsuz bir etken(yaşadığım için demiyorum gördüğüm kadarıyla) Neyse ben bu kafayla bikaç konuya daha atlarım heralde.
    Kısaca , seviyorum ulen.
    ha bir de şu tesadüfler olmasa... Hayatımda böyle tesadüfler dizisi görmedim.. Ne diyelim aşk tesadüfleri severmiş..
    saygılar arkadaşlar

harika yazmışsın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Konu başlıkdan gayet açık arkadaşlar bi insanın bizim kaderimiz olduğunu gerçek aşkımız olduğunu nasıl anlayabiliriz ne gibi duygular besleriz o insana tartışalım..

Böyle bir yanılgıya düşmeyerek mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrlp92

quote:

Orijinalden alıntı: knotaqram34

2'ye ayırmak lazım. Karsılıklı Aşk ve Karsılıksız Aşk. Ben daha bu yasıma kadar Karsılıklı Aşk görmedim. Bir taraf %100 seviyorsa diger taraf her zaman %60 sever. Eger %100 seven tarafsanız geçmiş olsun hapı yuttunuz. Nostradamus degilim ama o lişki mutlaka bitecek ve siz acı çeken taraf olacaksınız. Eger az sevn taraf sizseniz zaten aşık degilsiniz demektir ve kızdan ayrıldıgınız zaman size koymayacaktır.

Karısık oldu anlatımım ama bazıları ne demek istedigimi anlayacaktır. Gerçek aşkı tadanlar acısını da tadacaktır. Eger sonunda acı yoksa o gerçek aşk degildir. 9 ay oldu hala unutabilmis degilim. Yeri gelince içersin,yeri gelince aglarsın,yeri gelir unuttum dersin,yeri gelir baskalarınla çıkmaya calısırsın. Ama bir kere şansa bala tadarsın o duyguyu bir daha ne zaman tadacagın belli degildir.

Tesadüf vardır. Basit olaylara kozmik anlamlar yüklemek gerekmez. Alarmınızı kurmadıgınız için geç kalırsınız,otobüsü de kaçırıp metroyla gitmeye karar verirsiniz,geç kaldıgınız için daha kestirme bir yoldan gitmeye karar verirsiniz ve orada herhangi bir kıza rastlarsınız ve herhangi bir kız yıllar sonra sizin karınız olabilir. Hayat tesadüflerden ibarettir kaderler zincirinden degil. (Dinciler üşüşmeyin başıma)

Merak etme gerçek aşkı tadarsan acısını da tadacaksın. Kolay gelsin

Bu bölümü çok acı verici ve hiç iyi birşey değil bence. Kendimden utanırım öyle birşey olursa. O duruma düşmem umarım.
    Hayatta en güzel şeylerden biri nasıl olur da en kötü şeylerden biri halini alır...

Bende düşmem diyordum,hatta düşenler umrumda bile degildi. Öyle bir düşüyorsun ki hayatını güzel ve anlamlı kılan her sey sana cehennem azabı vermeye baslıyor. Kendinden niye utanıyosun bırak o utansın kendinden.

Umarım yaşamazsın. Çünkü ben yapı olarak ''Ben mutsuzum başkası da mutsuz olsun'' yapısında degil ''Ben mutsuzum bari başkası mutlu olsun'' yapısında bir insanim. Umarım yaşamazsın böyle bir sey.

• quote:

Orijinalden alıntı: foreverkinqs

Her güzel şeyin bir sonu var dostum.

Gerçekten hemen baglanırsın bi kıza hayatını verirsin nerdeyse ona herşeyi yaparsın elinden geldigince yanında durursun destek olursun zor zamanında...
    Gerçekten yanında bi erkegi gördügün zaman onu geçtim veya bir arkadaşıyla konuştugunu mesajlaştıgını bildigin zaman içine bir darlık düşüyosa hiçbirşey senin yükünü hafifletmiyosa..
    Onu gördügün zaman kalbin atıyosa heyecanla onun yanındayken hiçbir yerde mutlu olmuyosan..
    Onun için herşeyi göze alıyosan..
    Ve çok baglandıysan ve olurda bi gün giderse yüz üstü kalırsınız gerçekten çok zor bir durumdur ve içinde hem bi umut olur bi yere kadar sonra ya gelmezse ? başkasına giderse gibi bi durumda söz konusudur..
    Ama herşey gelip geçici olsada aşkınız bitsede inanınki kalbinizin en derin yerlerinde ilk aşkınızı saklarsınız arada aklınıza gelir hüzülenirsiniz...
    Çok zor bir durum..

• Arkadaşlar yorumlar gerçekten güzel yorumlar fakat niye hep sonunu acıya ayrılmaya yada kötü şeylere felaketlere bağlıyosunuz ben eminim ki mutlu sonla bitende milyonlarca aşk vardır dünya üzerinde.. Allah bozmasın şuan sevgilimle aramız çok çok iyi.. Ve açıkcası gerçek aşkı bulduğuma inanıyorum ben hissediyorum bunu..
  • Her sey biter. Burada ask acisi cekenler iliskileri boyunca hep kavga mi etti sence ? Hayir. Biz dunya uzerindeki en mutlu cifttik,ayrilmak aklimin ucuna bile gelmemisti ama basa gelen cekiliyo iste.

Mutlu sondan kastin ne ? Evlilik mi ? Onun da omru 1-2 ay kadar. Sonra ask biter.

Etrafina baksana hangi iliski mutlu sonla bitmis. Hayat filmlerdeki gibi degil maalesef. Hicbir iliskinin sonunda mutlu son yazmaz. Hicbir ask filminde ayrilik acisi anlatilmaz. Hayati toz pembe olarak degil aci gercekleriyle algiladigin zaman olgunlasmissin demektir. Bu perdenin kalkmasi icin ya okkali bir dayak yemen lazim ya da gercek aski tatman lazim.
  • bence gerçek aşk sadece insanlar arasında bir şey değildir ve bana tamamen tersss. hiç bir kıza, insana aşık olmam, olmıcamda...hoşlandığım bir kız için, tek baktığım şeyi dış güzelliğidir, gerisi umrumda değil...

müzik, çöl, doğa, yapmayı sevdiğim bütün şeyler benim gerçek aşkımdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: öglena

bence gerçek aşk sadece insanlar arasında bir şey değildir ve bana tamamen tersss. hiç bir kıza, insana aşık olmam, olmıcamda...hoşlandığım bir kız için, tek baktığım şeyi dış güzelliğidir, gerisi umrumda değil...

müzik, çöl, doğa, yapmayı sevdiğim bütün şeyler benim gerçek aşkımdır...

Bu sözler bana çok tanıdık geliyor. Kendi ağzımdan da çıktı buna benzer sözler :)
    Karşına öyle biri çıkar ki 'ulan ben ne demişm zamanında' dersin. Emin olma bu konuda. Çünkü aşık olmak elde değil, senin karar verebilceğin birşey değil bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

Benim için şöyle bişey ;
    Çok küçük bi sohbet bile herşeyden daha güzel gelir , arkadaşında dediği gibi birdenbire ailenden biri gibi , çok güvendiğin biri gibi geliverir.Konuşmak için saçma sapan bahaneler bile bulabilirsin , çünkü onsuzken her zaman içinde bi sıkıntı olur , çok daha fazla acı çekersin.Konuşurken gözlerine bakmakta zorlanırsınız , onun hakkında kötü bişey düşünemezsin, başka kızlara bakmak içinden gelmez , sonrasında birçok ortak noktanız olduğunu fark edersiniz , işte bu o dersin , hayalimdeki kız , çok geçmeden çok iyi arkadaş olursunuz ama bu sefer aşkını söylememen için bir sebep çıkar , ama asıl zor olan en iyi erkek arkadaşınla birlikte en iyi kız arkadaşına aşık olmaktır , özelliklede aşkını sır gibi saklıyorsan , çünkü içinde fırtınalar koparken elinden hiçbişey gelmez.Aniden yollarınız ayrılınca pişman olursun , sırf aşkını itiraf ettiğinde pişman olacağını düşündüğün için.Bu kadar nadir olduğunu unutmamak gerek.
    Ve evet gerçek aşk vardır , büyük konuşmamak gerek

kankanın kız arkadasına mı aşık oldun?

• Aşk alışkanlıktır.
  • quote:

Her sey biter. Burada ask acisi cekenler iliskileri boyunca hep kavga mi etti sence ? Hayir. Biz dunya uzerindeki en mutlu cifttik,ayrilmak aklimin ucuna bile gelmemisti ama basa gelen cekiliyo iste.

Mutlu sondan kastin ne ? Evlilik mi ? Onun da omru 1-2 ay kadar. Sonra ask biter.

Etrafina baksana hangi iliski mutlu sonla bitmis. Hayat filmlerdeki gibi degil maalesef. Hicbir iliskinin sonunda mutlu son yazmaz. Hicbir ask filminde ayrilik acisi anlatilmaz. Hayati toz pembe olarak degil aci gercekleriyle algiladigin zaman olgunlasmissin demektir. Bu perdenin kalkmasi icin ya okkali bir dayak yemen lazim ya da gercek aski tatman lazim.

Belki haklısın hocam ama insan kendine şuan yediremiyor işte.. Biteceği ihtimali aklımın ucundan geçmiyor yani geçirmek istemiyorum çünkü onu çok seviyorum oda beni çok seviyo evlilik hayalleri kurmuyoruz ciddi ciddi evlilik yolunda adımlar atmaya başlıyoruz artık. Yani kısacası liseli aşkları gibi değil bu kısmetse önümüzdeki yaz sözlenmeyi düşünüyoruz hatta.

• quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

Orijinalden alıntı: stonekafa54

Benim için şöyle bişey ;
    Çok küçük bi sohbet bile herşeyden daha güzel gelir , arkadaşında dediği gibi birdenbire ailenden biri gibi , çok güvendiğin biri gibi geliverir.Konuşmak için saçma sapan bahaneler bile bulabilirsin , çünkü onsuzken her zaman içinde bi sıkıntı olur , çok daha fazla acı çekersin.Konuşurken gözlerine bakmakta zorlanırsınız , onun hakkında kötü bişey düşünemezsin, başka kızlara bakmak içinden gelmez , sonrasında birçok ortak noktanız olduğunu fark edersiniz , işte bu o dersin , hayalimdeki kız , çok geçmeden çok iyi arkadaş olursunuz ama bu sefer aşkını söylememen için bir sebep çıkar , ama asıl zor olan en iyi erkek arkadaşınla birlikte en iyi kız arkadaşına aşık olmaktır , özelliklede aşkını sır gibi saklıyorsan , çünkü içinde fırtınalar koparken elinden hiçbişey gelmez.Aniden yollarınız ayrılınca pişman olursun , sırf aşkını itiraf ettiğinde pişman olacağını düşündüğün için.Bu kadar nadir olduğunu unutmamak gerek.
    Ve evet gerçek aşk vardır , büyük konuşmamak gerek

kankanın kız arkadasına mı aşık oldun?

Olmuştum , kankamla aynı kıza aşık olmuştuk , şuanda biliyor ama o zaman bilmiyordu.Kız aynı zamanda kankamdan sonra en iyi arkadaşımdı.

• Tasavvufta birşey vardı
    Gerçek seven sevdiğinin yüzüne bakamaz çünkü Allah'ın nurunu onun yüzünde görür ve aslında aşık olduğu kız/erkek değil Allah'tır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spoon! -- 12 Mart 2011; 23:03:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CookieMonster

quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

Orijinalden alıntı: MonsterKill88

turnusol kağıdını kıza bandır maviye dönerse gerçektir

Kız sıvı mı?

Ne alaka sıvımı ? Einstein senden beklemezdim . Maviye çevirdiğine göre kız sulu çözeltisine OH iyonu verir yani baz beyler

Suda çözünmediğimize göre?

• gerçek aşkı bulduğunda bu soruyu sormazsın. tereddütün olmaz
  • gerçek aşk , karşılıklı olan aşktır. gözlerine bakarken utanmaktır , sevgidir , onu gördüğünde kalbinin hızlı çarpmasıdır. ve bunların karşı taraftada olması lazım. o zaman gerçek aşk olur. çok zordur bir kere buldum bu duyguları yaşadım , lanet olsun bir daha yakalayamadım bu mutluluğu.

ayrıca 500 days of summeri izlemeye başladım inş. güzeldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 12 Mart 2011; 23:57:59 >
  • 4 s kuralı.
    sakın aklınızdan cıkarmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwsnc

4 s kuralı.
    sakın aklınızdan cıkarmayın

1 hafta önceye kadar inanmazdım
  • Gerçekten yaşamayan biri nasıl bilebilir ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

quote:

Her sey biter. Burada ask acisi cekenler iliskileri boyunca hep kavga mi etti sence ? Hayir. Biz dunya uzerindeki en mutlu cifttik,ayrilmak aklimin ucuna bile gelmemisti ama basa gelen cekiliyo iste.

Belki haklısın hocam ama insan kendine şuan yediremiyor işte.. Biteceği ihtimali aklımın ucundan geçmiyor yani geçirmek istemiyorum çünkü onu çok seviyorum oda beni çok seviyo evlilik hayalleri kurmuyoruz ciddi ciddi evlilik yolunda adımlar atmaya başlıyoruz artık. Yani kısacası liseli aşkları gibi değil bu kısmetse önümüzdeki yaz sözlenmeyi düşünüyoruz hatta.

Düsünme de zaten,öyle mutlu olamazsın. Anı yasa. Ben ilişkim boyunca hep mutlu oldum bitmeyecekmis gibi düsündüm ama kız en basından bana ''her sey biter'' demisti bana baglanma demisti. O anı yasayamadı,mutlu olamadı. Sonunda üzülen taraf tabiki de mutlu olan taraf oluyo.

Umarım bitmez senin iliskin ama sen de biraz dengesizsin. Bir gün çok seviyorum diyorsun diger gün sogudum diyosun anlamadım ki.

@K.Kahriman

Nasıl ? Güzel dimi film ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.