Şimdi Ara

GEOYU FULLEYENLER SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi kenan karadan dinleyip tyt karekök çözerek ilerliyorum gayet güzel bir şekilde. Ama elimde birey b de var. Sizce karekökten konuyu bitirdikten sonraki gün birey b den mi yürümeye çalışayım, yoksa konular ile birlikte tyt kareköktün tamamını bitirip baştan mı başlayayım birey b'ye?

Sınavdan 0 çektim tyt karekök çözmek zorundayım BAŞKA BİR ŞEY TAVSİYE ETMEYİN

Acil nitelik falan önermeyin kardeşim daha geometri bilmiyorum katlamalısını nasıl yapacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2019ayt -- 24 Temmuz 2018; 16:28:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende tavsiye tyt karekok cozme lys karekok coz orada tüm konular var ve daha detaylı çözümlü olması daha karlı ama temelim yok diyorsan ben birey b den başlamıstım birey b bitir sonra karekok lys kitabına atla sadece 1 yanlısım vardı o da vektör sorusuydu onada çalısmamıstım

• Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    sağol bro tavsiyen için keşke konuyu düzgün okusaydın orda 0 çektim yazıyor birey b nin kapağını açamıyorum lys karekökü nasıl çözeyim

• Hocam benim geo da kötüydü karekök 0 çözdüm dörtgen sonuna kadar Tyt de dikkatsizlikten bi soru gitti. Ayt de de vektör bilmiyodum bir tek. Yani karekök zor biraz 0ını Çözsen de olur bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BIREY B USTUNE KAREKOK LYS COZ AMA ANLAYARAK COZ BAK BI SORUYA GEREKIRSE 50 DAKIKA UGRAS ZAMANIN BOL ANLA SONRA FULLERSIN

• ne kadar komiksin sen ya

• 2019ayt kullanıcısına yanıt
    Kardeş senin netleri biliyorum matematiğin iyi gibiydi geo yoktu sende bende birey b den başladım her soruyu neredeyse cepteki uygulamsasıyla çözdüm orda geliştim yapamadıgım soruları günlük tekrar ettim mezun senemde karekoku yaladım 1 senen var knk diğer derslerle birlikte öyle 3-4 kitap bitirme hayaline kapılma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam iki sınavda da 1 yanlışım var yazın karekök 0 bitirdim son 2 ay kala da karekök mps arada geçen zaman full deneme

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karekök 0'ı anlayarak, bi soru boş bırakmadan bile çözersen birey b ye pek gerek kalmaz, direkt acil e geçersen daha iyi olur senin için

LAN CIDDIYE ALIP TAVSIYE VERIYORUZ "NE KADAR KOMIKSIN SEN YA " YAZIYOR OLM SIZE HER SEY MUSTEHAK SIZI CIDDIYE ALANDA KABAHAT

• BAK KONUNUN SONUNDA NE YAZIYOR HEM TROLL HEM GÜÇLÜ

YA BAK GUZEL KARDESIM YILIN BASINDA BEN DE SENIN GIBIYDIM ALDIM BIREY B ZORLANA ZORLANA BITIRDIM ZORLANACAKSIN ZATEN ONCE KOLAY SONRA ORTA ZOR COZERIM DIYOSAN SEN BILIRSIN AMA UZUN SURER. ALIYOSUN NEJDET KIRPI GEO UCUZ ZATEN PDFLERINI CIKARTIYOSUN DINLIYOSUN SONRA BIREY B COZUYOSUN YIL ICINDE DE GEOMETRIYI UNUTMAMAK ICIN KAREKOK YKS COZUYOSUN BU KADAR

• Yavaş başla ama aşırı yüklenme kendine, bu seneden yola çıkarsak geo kolay gelicek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serhtt44

Bende tavsiye tyt karekok cozme lys karekok coz orada tüm konular var ve daha detaylı çözümlü olması daha karlı ama temelim yok diyorsan ben birey b den başlamıstım birey b bitir sonra karekok lys kitabına atla sadece 1 yanlısım vardı o da vektör sorusuydu onada çalısmamıstım

Video desteği aldın mı aldıysan kimden dinledin bilgi verebilir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.