Şimdi Ara

George Hotz'dan yeni bir sürpriz daha olabilir mi acaba??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün açılan ve üzerinde George Hotz'un ziphone zorro'sun üstüne yapıştırılmış resmi bulunan sitede bir geri sayım sayacı var Sitenin adı yiphone.org.Sayaç yarın bu saatlerde 0'a gelecek acaba bizim george'dan bir sürpriz daha gelir mi??Yarın firmware 2.0'ı yükleyebilirmiyiz??Ne dersiniz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 13 Temmuz 2008; 19:38:10 >

• bu adrese link verilen yer neresi?
  • amanın inşallah umdugum gibi yarından itibaren rahatlıkla 2.0 kullanabilecez herhalde valla şimdi heyecanlandım yaa
  • ortalık karıştı dev-team i pwnage 2.0 ı release et diye provake ediyor .. dev-team de cevap veriyor 2.0 açığımızı bizden çaldı öncesinde de bize yamuk yaptı diye..
  • rekabet bize yarar arkadaşlar
  • Bir de kötü haber var zibri veda eder gibi bir yazı yayınladı ziphone.org adresinde..İnşallah millete kızıpta bırakmaz iphone kırma işlerini hatırlayacağınız gibi son zamanlarda özellikle devteam çok eleştiriyordu ziphone telefonunuza zarar veriyor diye..
  • zaten geo açıkladı zibrinin ramdisk exploit beta 4 firmware ile apple tarafından ortadan kaldırıldı diye... yeni bir açık birinden çalana kadar (geohot un deyimiyle) zaten ziphone çıkamaz gbi görünüyo...ya dev-team in usb boot açığını kullanacak ya da kendisi bir açık bulacak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Goerge Hotz'un kendi blog'u:
    http://iphonejtag.blogspot.com/
    quote:

Orjinalden alıntı: mcff

bu adrese link verilen yer neresi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 13 Temmuz 2008; 20:37:32 >
  • arkadaşlan ben sunu anlamadım, bu versiyon 2.0 madem çıktı itunes neden göstermiyor??
    Benim itunesumda 1.1.4 e yukseltme yazıyor.
    acaba önce 1.1.4. mu yapmalıyım ondan sonra mı gösterir?
  • itunes inizi 7.7 ye yükseltin o zaman 2.0 çıkıcak

quote:

Orjinalden alıntı: umut8136

arkadaşlan ben sunu anlamadım, bu versiyon 2.0 madem çıktı itunes neden göstermiyor??

• teşekkürler.Birşey daha soracağım konuyu açan arkadaş kızmazsa çünkü biraz topik dışı.... itunes 7.7 ye yukseltt,iğimde şarkıları resimleri falan tekrar ayarlamam gerekecek mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: packardbell6161

itunes inizi 7.7 ye yükseltin o zaman 2.0 çıkıcak

quote:

Orjinalden alıntı: umut8136

arkadaşlan ben sunu anlamadım, bu versiyon 2.0 madem çıktı itunes neden göstermiyor??

• gerekmez kardeşş
  • arkadaşlar bu yiphone bildiğim kadarıyla almanyada yaşayan kiremk nickli arkadaşın sitesi gerorge hotz ile bağlantısı yok diye biliyorum ama yanlış olmasın tabi..
  • George Hotz kendi blog'unda vermiş bu adresi....
  • beklıyıp gorcezzzzzzzzzzzzzzzz
  • Çıksada geçsek artık 2.0a jailbreak a pek gerek yok app storede birçok uygulama ücretsiz zaten
  • Hesapta bir yanlışlık var ben gelişi güzel baktım ama yarın değilde öbür gün galiba sayacın bitiş zamanı anlayan biri hesaplarsa daha ii olur
  • yiphone sitesinde ben herhangi bir sayaç göremiyorum arkadaşlar?
  • kare,üçgen vs, zımbırtısınını kastediyorsanız anladığım kadarıyla; 14870 dk,yaklaşık 248 saat,o da yaklaşık 10 gun 10 saat falan yapıyor..
  • inşallahh yaa.gözümüz yollarda
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.