Şimdi Ara

Geometriyi boş bırakacak var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir TM öğrencisi olarak ve TM 2 den 370-400 yerleştirme puanı bekleyen biri olarak hem YGS de hem LYS de boş bırakmayı düşünüyorum? Buna ayıracağım zamanı matematiğe ayırsam çok daha anlarım. Ygs de matematikten 10-15, Lys de 20 net yapsam gerisini sözellerde hallederim edebiyat filan?

Benim gibi geoyu es geçecek kimseye rastlamadığım için ulan acaba bi ben mi kıtım şu geoya dedim? Hepiniz mi çözeceksiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.Valjean -- 30 Ekim 2015; 20:00:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çalışç
  • Ben geometri özürlüsü olduğum halde zaman buldukça çalışıyorum,yapmaya çalışıyorum sen de zaman buldukça çalış bence.Şimdiden boş bırakicam demen yanlış.

• Boş bırakabilirim anlamıyorum geoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monsterrr -- 30 Ekim 2015; 20:53:10 >
  • YGS MATTAN 10-15 NETLE SEN TM 2 DEN 370-400 ARASIMI DİYON HOCAM 12.SINIFSIN SEN GALBA TURKCEYE NE KADAR COK CALISIRSAN CALIS SINAV ANI YAPAMAMA IHTIMALIN YUKSEK MAT VE GOEYA NE KDAR COK CALISIRSAN KARSILIGINI ALIRSIN SOZELLERLERLE MATTA 10*15 NET O PUANI HAYAL ETME HOCAM
  • geometri günde 2 saat çalışarak 10 günde bitebilecek bir ders..
  • benim öyle bir şansım yok geo puanımın %15 ini oluşturuyor :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKINBAG

YGS MATTAN 10-15 NETLE SEN TM 2 DEN 370-400 ARASIMI DİYON HOCAM 12.SINIFSIN SEN GALBA TURKCEYE NE KADAR COK CALISIRSAN CALIS SINAV ANI YAPAMAMA IHTIMALIN YUKSEK MAT VE GOEYA NE KDAR COK CALISIRSAN KARSILIGINI ALIRSIN SOZELLERLERLE MATTA 10*15 NET O PUANI HAYAL ETME HOCAM

Güvender kolay geometri aldım ama tık yok. Acaba diyorum Şenol hoca dinleyip öyle güvender e çalışsam ama her halükarda soru bankası filan çözemeyeceğim daha hiç temelim yok yani sadece Güvender ygs kolay geometri ile de birkaç soru yapabilir miyim? Yoksa hiç uğraşmayacağım?

• Mat 15 netle hukuk olmaz hocam sen hep yu boşver matematik çalış matematiği yukseltince geometri çalışmaya çalışırsin

• Ya bence sacma su an icin boyle bir karar vermen. 1 kitap bitir en azindan. Daha 4 ay var.

• Geometri tırsacagın bir ders olmasin düzenli ve bol soru cozmeyle halledilir cozumlu kitaplar al mesela geçen şu kaflara rastladim:http://www.dersanlatimfoyleri.com/eis/dersanlatimfoyleri_video_detay?urun=Nw%3D%3D çözümüyle birlikte guzel anlatilmis bir dene bence. Dedigin gibi şenol hocadan da dinleyebilirsin ve çıkmış sorulara bakarak gelmesi muhtemel sorulari yapabilirsin.

• O puanları istiyorsan tamamen boş bırakarak hata yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: italyanişi

geometri günde 2 saat çalışarak 10 günde bitebilecek bir ders..

saol kardeş full çektim
  • Bende seninle aynıyım hocam. Ama ygs de yapıcam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.