Şimdi Ara

geometriye nasıl çalışmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cuma günü geometri yazılım var.ilk yazılım 35. Bu yazılıdan 50-60 almam gerek. Yazılıya 5 gün var sınıfı geçmek için çalışmam gerek ama nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Sonuç olarak geometriye nasıl çalışmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu anladıktan sonra çok soru çözmelu
    isin.Ne kadar fazla çeşitlilikte soru çözersen o kadr iyi
  • madem bu kadar kısıtlı süre var çözümlü sorulara bakarak çalış bir süre sonra aşina olursun
  • Kaçıncı sınıfsın?
  • Sekle bak mantigi kavra sonra cozumlu orneklere bak okumayla olmaz geometri
  • 10.sınıftayım, sınıfta kalmak üzereyim. Geometriden geçersem biraz olsun rahatlayacağım. Şimdi teoremleri vs.not alıyorum birazdan soru çözmeye başlayacağım tabi çözebilecek miyim bilmiyorum.:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

cuma günü geometri yazılım var.ilk yazılım 35. Bu yazılıdan 50-60 almam gerek. Yazılıya 5 gün var sınıfı geçmek için çalışmam gerek ama nasıl çalışmam gerektiğini bilmiyorum. Sonuç olarak geometriye nasıl çalışmalıyım?

harfi harfine aynı durumdayız. benim de ilk yazılı 35. sınav cuma günü. ama tek fark ben dönem ödevi verdim, 85'i aldım sınavı takmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    YDT'ye nasıl Çalışmalıyım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Geometri soru çözülerek çalışılır.

Yapacağınızı söyleyeyim.

Konuyu çalışın. Not alın. Çözümlü örneklerde adamın yaptıklarına bakın. Yolu ezberlemeyin. Çözme mantığına bakın adamın.

Sonra ekolhoca'dan bir video izleyip, soru çözmeye başlayın.

İlk başta kolay 20 soruyu 35dk'da çözersin, doğaldır. Uğraş daima. Soruya farklı açılardan bakarak çözmeye çalış. Gerekirse 3-4 dakika uğraş. Artık zamanla hız kazanırsın. Zor soruları dahi 1dk'da çözersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free Man.

Geometri soru çözülerek çalışılır.

Yapacağınızı söyleyeyim.

Konuyu çalışın. Not alın. Çözümlü örneklerde adamın yaptıklarına bakın. Yolu ezberlemeyin. Çözme mantığına bakın adamın.

İlk başta kolay 20 soruyu 35dk'da çözersin, doğaldır. Uğraş daima. Soruya farklı açılardan bakarak çözmeye çalış. Gerekirse 3-4 dakika uğraş. Artık zamanla hız kazanırsın. Zor soruları dahi 1dk'da çözersin.

aynen uygulayacağım. 3 dersim var 3ünede bu şekilde çalışacağım.

Herkese teşekkürler.
  • seni etkilemek istemem ama ben 3 saat çalışmayla 70 almıştım nasıl yaptığıma gelirsek sadece formül ezberledim test çözmedim ama senin önünde 5 gün varmış ben yerinde olsam günde 1 saat test çözerdim
  • quote:

Yapacağınızı söyleyeyim.

Konuyu çalışın derken hocam?
    Hepsi formül zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

seni etkilemek istemem ama ben 3 saat çalışmayla 70 almıştım nasıl yaptığıma gelirsek sadece formül ezberledim test çözmedim ama senin önünde 5 gün varmış ben yerinde olsam günde 1 saat test çözerdim

Bu arkadaşa bakma sen formül ezberleyerek geometri hallolmaz.

Yanlış anlama sana bir şey söylemiyorum. Ya temelin vardır ya şansın , bir şekilde yapmışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

Yapacağınızı söyleyeyim.

Konuyu çalışın derken hocam?
    Hepsi formül zaten.

Formül de hocam, o formüllerin hangi soru tiplerinde kullanacağını konu anlatımdan kapmaya çalış. Ekolhoca yardımcı olur zaten baya.

Mesela hangi durumda, neyi düşünmek gerekiyor. Hangi soru tipinde, verilenlerle sana hangi formülü kullandırtmak istiyor. Bunları %40 konu anlatımından %60 kendin sorularda çabalayarak zamanla, öğrenirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cpt.

quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

seni etkilemek istemem ama ben 3 saat çalışmayla 70 almıştım nasıl yaptığıma gelirsek sadece formül ezberledim test çözmedim ama senin önünde 5 gün varmış ben yerinde olsam günde 1 saat test çözerdim

Bu arkadaşa bakma sen formül ezberleyerek geometri hallolmaz.

Yanlış anlama sana bir şey söylemiyorum. Ya temelin vardır ya şansın , bir şekilde yapmışsındır

dostum fark ettiysen 3 saat çalıştım ve şunu belirttim "senin önünde 5 gün varmış ben yerinde olsam günde 1 saat test çözerdim"
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.