Şimdi Ara

Geometriye Başlayamadım Yetişir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
3
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece doğruda açılar ve üçgende açılar bitti.Diğer konular yetişir mi sizce ?
    Hedefim 10 k'ydı ama hedefime göre oldukça gerideyim.

• up
  • Yetişir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana moral lazım sıkma canını calıs calıs calıs bunları dusunme usta yetısır 4.5ayda rahat ol sabırla calıs ucgenler zor dortgenler daha kolay..
  • Tabiki yetişir karekök mps yanına birey b alıp günlük rutin olusturup 1,5ayda bitirebilirsn aynı zamanda bunlara ek 1üçgen 1dörtgen 1çember analitik falan olan 3 tane soru fasikülü alıp birey b ve mpsden biirdiğin her konudan 1-2 gün sonra fasikülden temizlersin miss olur martın ortasına doğru biter sonrada deneme + karekök lys ve yanına bir sb daha çözersiniz niye yetismesin ama daha uzatmayın hergün çözün aksamadan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drpetrıchor44

Tabiki yetişir karekök mps yanına birey b alıp günlük rutin olusturup 1,5ayda bitirebilirsn aynı zamanda bunlara ek 1üçgen 1dörtgen 1çember analitik falan olan 3 tane soru fasikülü alıp birey b ve mpsden biirdiğin her konudan 1-2 gün sonra fasikülden temizlersin miss olur martın ortasına doğru biter sonrada deneme + karekök lys ve yanına bir sb daha çözersiniz niye yetismesin ama daha uzatmayın hergün çözün aksamadan

Hocam sağolun.Bende 3d geometri ve birey b vardı.Konuları metinhocam'dan dinleyip öyle çözmeye çalışıyordum.
    Karekök mps yerine metin hocadan dinleyip 3d+birey b çözsem fazla bir fark olmaz değil mi ?
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Hocam daha iyi 3d kaliteli ben mpsyi video izlemediğinizi varsayark dedim kınu kısmı için böyle daha iyi ama çabuk bitirin uzatmayınki 2. Turu geoda atabilesiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt bitmeden ayt başlanır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam daha iyi 3d kaliteli ben mpsyi video izlemediğinizi varsayark dedim kınu kısmı için böyle daha iyi ama çabuk bitirin uzatmayınki 2. Turu geoda atabilesiniz

Sağolun hocam.Elimden geleni yapacağım.
    Yorum atan tüm arkadaşlara teşekkürler.
    Oldukça karamsardım moral verdiniz baya.
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Morali sağlam tutun kazanrız inş

• quote:

Morali sağlam tutun kazanrız inş

İnşallah hocam.
  • Hocam tabi yetişir sen yeter ki moralini sağlam tut ve inan gerisi gelir, son 5 ay sık dişini iyi çalışmalar:))

• 3d kitabı kaç sayfa arkadaşlar?
  • Yetişir ama 1 yılda olan geometri gibi olmaz gerçekci olalım :) Ama elindeki zamanla en mukemmelini yapabılırsın
  • Hemen forumdan çıkıp başlarsan yetişir. Belki mükemmel olmazsın ama ortanın üstü bir seviyeye gelebilirsin.

• matematik ne seviyede bence önemli olan o
  • yazın 3 ayın sonunda baya iyi bi hale gelmiştim yani 4.5 ayda iyi çalışmayla hayli hayli yetişir
  • Bireyb kullanıyorum bende fakat konuları unutmamak için eski konulardan soru çözmem gerekli. Çözümlü orta düzeyde ne yayın önerirsiniz arkadaşlar ?

• quote:

Tabiki yetişir karekök mps yanına birey b alıp günlük rutin olusturup 1,5ayda bitirebilirsn aynı zamanda bunlara ek 1üçgen 1dörtgen 1çember analitik falan olan 3 tane soru fasikülü alıp birey b ve mpsden biirdiğin her konudan 1-2 gün sonra fasikülden temizlersin miss olur martın ortasına doğru biter sonrada deneme + karekök lys ve yanına bir sb daha çözersiniz niye yetismesin ama daha uzatmayın hergün çözün aksamadan

Hocam MPS için biraz geç değil mi sizce?

Kendi planımı söyleyeyim, 1/4'ü bitti ama Fem Simetri + Birey C şeklinde gidiyorum, az çok temelim vardı, sınavda zamandan kaybettim. Konu sahibi için söyleyeyim, takılabileceğin kolay görünen ama zor olan birkaç konu var, onları atlatırsan sıkıntı yok bence.

• Infinitum kullanıcısına yanıt
    Hocam hiç bilmeyende sırf 5ay az diye Zor bikitaptan başlamamalı mps en güzeli ama biraz temel varsa en iyisi fem simetri ve yanına 1-2sb

• quote:

Hocam hiç bilmeyende sırf 5ay az diye Zor bikitaptan başlamamalı mps en güzeli ama biraz temel varsa en iyisi fem simetri ve yanına 1-2sb

MPS uzun gelmişti o yüzden uzak durdum ama yetişir diyorsanız çok sağlam kaynak bence de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.