Şimdi Ara

Geometrisi İyi Olan Help!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya ben TM yim ve geo yu kesin yapmam lazım fakat hiç bir şekilde yapamıyorum yaptıgım deneme sınavlarında sorularda bir şeyler yapıyorum fakat cevabı bulamıyorum karışıyor :D Üçgende açıları az çok biliyorum fakat ben üçgenle ilgili tüm konuları tekrar etmeden soru çözmeden daha sonra çalışmak için atladım direk çokgenlere geçtim şimdi yanlış mı yaptım doğru mu yaptım bilmiyorum :D bu şekilde ilerlesem doğru olur mu yoksa üçgen konularına mı çalışayım ? BENİ BİR AYDINLATIN GEOMETRİSİ İYİ OLAN VARDIR HERHALDE...

-Elimde Maltepe,Fem ve Final yayınları geometri konu anlatım kitapları var fakat ben bunlardan çalışmıyorum genelde videolu derslerden konu çalışıyorum.

• Ucgeni atlama kardes. Cokgenlerin cemberlerin bi yerlerinden ucgen firtlayabilir her an. Ayrica en temel kurallar ucgende ogrenilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brolo -- 19 Ağustos 2015; 23:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukardaki arkadaş doğru söylüyor geçen sene ben geometriye çok düzenli çalıştım önceki senelerden yarım yamalak çalışıyordum ve zor lys 2015 geosunda 23 yapabildim hemde yarım yamalakken umarım sana umut olur düzenli çalışırsan yapılmayacak şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman ne yapalım baştan başlıyacaz eyw bilgilendirdiğiniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.