Şimdi Ara

Geometriden Tırsıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mf4 istiyorum ama tek sıkıntı geometri,bir turlu yapamiyorum?

sizce ne yapmaliyim?

• takip
  • Soru çözümleri izle bol bol bir sure sonra kaparsín taktikleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam "geometri yapamıyorum"un tek nedeni üçgen çözmemekten kaynaklanıyor, 2 yıllık tecrübemle sabit. Alın elinize 5 farklı kaynak(kaynaktan kastım Güvender değil tabii, mümkünse biri ODTÜ yayıncılık olsun) bitirin bütün üçgenleri. Diğer konular üçgen temeli olan adamın toplam 21 günde bitireceği konular. Her şeyin bakış açısı üçgende var. Bu 1 ayı sırf üçgene ayırsanız geometri hallolur, ciddiyim.

• Bende analitik kısmı sorunlu. Var mı netten izleyebileceğim bir site?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 517 -- 7 Nisan 2013; 1:16:17 >
  • Geometri = Soru

Başka şartı yok. En sığır adam anlayarak 1 kitap bile bitirse değişir durumu.

• Geometride soru çözülerek ilerlemek en iyisidir.Çözülemeyen sorularda moral bozulmamalı ''O sorunun mutlaka bir çözümü var !! :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amarilla

Hocam "geometri yapamıyorum"un tek nedeni üçgen çözmemekten kaynaklanıyor, 2 yıllık tecrübemle sabit. Alın elinize 5 farklı kaynak(kaynaktan kastım Güvender değil tabii, mümkünse biri ODTÜ yayıncılık olsun) bitirin bütün üçgenleri. Diğer konular üçgen temeli olan adamın toplam 21 günde bitireceği konular. Her şeyin bakış açısı üçgende var. Bu 1 ayı sırf üçgene ayırsanız geometri hallolur, ciddiyim.

haklı olabilirsiniz. ben de mi acaba üçgen kastırsam...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.