Şimdi Ara

Geometride Nejdet Kirpi'mi Tekin mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki hoca arasında kararsız kaldım.Sizin anlatımını beğendiniz hangisi acaba ? Behzat hoca geo kaflarını çıkartana kadar bir turda bu iki hocadan biriyle geometriyi turluyayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 20 Mayıs 2017; 14:46:17 >

• İkiside iyi bende ikiside var nejdet daha zor cözüyor ama tekin daha kolay konuyu bilmiyorsan tekin iyi olabilü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ikisini de kullanmış biri olarak ceyhun hoca derim . Ama illa ikisi arasında seçim yapacaksan nejdet . Tekin nerdeyse hep formülü koy çıksın tarzı sorular çözüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: helixSNAA

İkiside iyi bende ikiside var nejdet daha zor cözüyor ama tekin daha kolay konuyu bilmiyorsan tekin iyi olabilü

Nejdetin konuları eksik gibi duruyor baya yav. Bazılarını nejdetten bazılarını katı cisimler felan tekinden alacaz gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf2156 -- 20 Mayıs 2017; 15:4:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anti Communism

Ben ikisini de kullanmış biri olarak ceyhun hoca derim . Ama illa ikisi arasında seçim yapacaksan nejdet . Tekin nerdeyse hep formülü koy çıksın tarzı sorular çözüyor

Hocam nejdette eksik yerler var onları nasıl halletiniz ?
  • yusuf2156 kullanıcısına yanıt
    Diğerlerini tekinden çalışmıştım . İkinci dönem de ceyhun hocadan tekrar çalıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Murat AYT kitapları nasıl ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.