< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GEOMETRİDE HANGİSİ ALINMAL (Acil 345 3D)

-
-
hocam elındekıler yeterlı bence bu ucunde onlarda gorduklerınden ekstra bır sey gormezsın ha acıl olabılır belkı bır tek
-
Hocam niyetim 10/10 geometri yapmak. Bu nedenle daha fazla kaynak gerekli gibi geliyor ancak bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Up
3D'ye bayıldım şu an onu cozuyorum akıp gidiyor ama sana kolay gelebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben orijinalle basladim orantisiz zorlastigindan birakip 3Dye gectim. Sizce orijinale tekrar gecmeden arada bir kaynak daha eriteyim mi yoksa 3Dden sonra direkt orijinal mi
3d ayt ise orijinale gerek yok acıkcası hocam
Tyt hocam tytsi kolay mi aytsine gore?
aytsı orta ve ustu sevıyedeysenız cozulebılecek bı kaynak hatta bazı soruları baya sert tytsı normal kıvamında bı kıtap
-
Hic bilmiyordum ya. Ben de neden çat çat hepsini çözebiliyorum diyordum
hocam peki tyt 3D - karekok lys - orijinal nasil olur sizce?
senın acıle karsı bı on yargın mı var yoksa
soyle yapardım ben olsam kı yapmıstım da tyt 3d klasık soruları bolca barındırır bunun ardından bır de sarmal cozerdım kı klasıklerın mantıgı ıyıce otursun bır de acıl patlattım mı tamamdır nur topu bır geometrı olustu sonrası deneme ha geonuz ıyıdır sarmal yerıne orijinalı koyardım karekök lys cok eskı bence cok vakıt alır cozmesı
-
Sağolun hocam
Elindekiler yeterli bence. Ama illa alıcam diyosan 345 veya acil
Elindeki kaynakları sırasıyla şöyle kullanırdım:
Eis föy-Birey B-Sarmal-Orijinal
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 26 Eylül 2021; 21:13:36 >
3d tyt, aytye göre daha kolay ama tyt kitabında oldukça güzel sorular var. Klasik & zor denebilecek soruları da var, iyi bir kitap bence
Ben de beğendim hocam ama 2. 3. Kaynaklar gerekebilir 8+ geo neti için. Sizin tavsiyeniz var mi 2 3 icin
Acil
Acil,345,Orijinal SBleri olabilir.
Apotemi Analitik fasikülünü kesinlikle öneriyorum. Hem öğreticilik hem de yorum geliştirme bakımından harika bir kaynak.
Acil Analitik fasikülü giriş seviyesi için iyi denebilir ama yorum geliştirme bakımından bir hayli eksik kaldığını düşünüyorum. "Dik koordinat düzleminde" diye başlayan, genellikle bizim çizim ve yorum yapmamızı isteyen soru sayısı çok çok azdı. Ayrıca test sorularında iyi sorulardan ziyade kendini çok tekrar eden basit düzey sorular vardı.
Acil Katı Cisimler fasikülündeki konu anlatım kısmı bana çok fayda sağlamamıştı ama test sorularında çok şık sorular vardı. Apotemi geçen sene katı cisim fasikülü çıkartacağını duyurmuştu ama çıkarmadılar. Bu sene çıkarırlarsa onu bir incelemek lazım ama Apotemi çıkartıyorsa o kaynak muhtemelen kötü olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 26 Eylül 2021; 23:38:56 > -
Tesekkur ederim hocam, apoteminin cikardigi fasikul kesinlikle kotu olmaz ama apotemiyi beklemek de pek mantikli degil. Çap kati cisimler guzeldir umarim ona bir sans verecegim
Acil katı cisimler, çap katı cisimlerden daha iyi bence
-
Yavaş la gaç dane çözüyon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 28 Eylül 2021; 8:36:8 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X