Şimdi Ara

Geometri Temelim Yok Kitap Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geometri temelimin olmadığını düşünüyorum. Seneye ygs+lys gireceğim.

Aklımdaki Kitaplar şunlar
    Birey A SB
    Birey B SB
    ( O düzeye gelirsem inş C )
    Fem Simetri YGS
    Fem Simetri LYS

Bu kitaplarla temelimi atabilir miyim ?

Bu haftadan baslayip günce en az 1 saat geometri çalışacağım. ( Yazın devam edicek günde 1-2 saat geometri )

Aklımdakiler bunlar başka fikri olanlar paylaşabilir mi ?

• dostum öncelikle bu söylenen cümle standart 11.sınıf ögrencisinin kurdugu cümlelerden bi tanesi , giren büyüklerinden sınavın zor oldugunu düşünür kafasında nasıl çalışacagını kurar yazın şöyle yazın böyle söyler durur , sonra yazın yan gelip yatar :D öncelikle umarım böyle bişey yaşamazsın , geometri olarak simetrilerden başlaman ideal konuları ögrenmen için bireyin 2 ya da 3 kitabını çözmen seni ezbere götürür farklı yayınlar=farklı sorular demektir bu yüzden soru bankası olarak odtü yay. bi bak derim :D :D
  • Haklı olabilirsiniz yan gelip yatmak konusunda ama şunu belirtmek istiyorum kafamda yaz tatilini bitirmiş durumdayim. Hatta bütün yılımı. Kafa olarak tatil,yatış bitmiştir benim için. Programlı çalışmaya başlıyorum. Bireyin 2 yada 3 kitabi derken açar mısınız
  • fem konu anlatımlı ygs lys kitabını al üçgenlerden başla sonra devam et yardır.
  • başka tavsiyesio lan var mı
  • temelin hiç yoksa sonuçlarla başla. sonuç bitince fem konu anlatımlı ygs-lys al ve bitir. başka bir şeye ihtiyacın olmaz
  • Aldigin kitaplar nasil suan netlerinde bir artis var mi? İyi ki almisim dedigin kitaplar hangisi? Temelim yok. Konu anlatim olarK ne onerirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT FEN KİTAP ÖNERİSİ
    4 yıl önce açıldı
    Ayt matematik kaynak önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba arkadaşlar 12 sinif öğrencisiyim bu sene ygs ve lys ye girecegim fakat geometrim cok kötü gerçekten 0 en basit soruları bile yapamam o derece kötu sizce temelimi geliştirmek icin hangi kitabı almalıyım lütfen yardımcı olun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.