Şimdi Ara

Geometri temeli için Birey a mı karekök 0 mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Geometri temeli için Birey a mı karekök 0 mı ?

(En Son Oy Tarihi: 19.3.2022)
Giriş
  • Ales için basit kaynak hangisini önerirsiniz arkadaşlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yarın almam lazım beyler yorumlarınız önemli.

• Kardeşim yanlış anlama ama bu birey a karekök sıfır ve okyanus(adını unuttum) tamamen para tuzağı.O soruları çözmek sana birşey katmaz.Sana tavsiyem birey b al.Benimde geo kötüydü şimdi 11 soru sorulursa 4 ünü konu eksiğinden yapamıyorum kalan sorulardan 2 yanlış( max )yapıyorum..Kenan karayla beraber götür ayrıca videoyu izle testini çöz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayidjarrah16 -- 17 Ağustos 2019; 0:6:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayidjarrah16

Kardeşim yanlış anlama ama bu birey a karekök sıfır ve okyanus(adını unuttum) tamamen para tuzağı.O soruları çözmek sana birşey katmaz.Sana tavsiyem birey b al.Benimde geo kötüydü şimdi 11 soru sorulursa 4 ünü konu eksiğinden yapamıyorum kalan sorulardan 2 yanlış( max )yapıyorum..Kenan karayla beraber götür ayrıca videoyu izle testini çöz
    Ben de daha önce geometri hiç çalışmadım ama direkt karekök tyt, bilgi sarmal ve acile yöneldim. Acil hariç diğerlerini rahat çözebiliyorum, hele karekökün klasik soruları çok kolay geliyor.

Ama bilemiyorum, bir meslek liseli çıkışlı veya derslere sıfır alakası olan bir öğrenci için belki faydalı olabilir bu kitaplar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam tabi farklılıklar olabilir.Ama birey a karekök sıfır tarzı kitaplar bişey katmıyor bana göre.bence birey b tarzı kitap yeter bu arkadaşa.sonra da acili çözer
  • quote:

hocam tabi farklılıklar olabilir.Ama birey a karekök sıfır tarzı kitaplar bişey katmıyor bana göre.bence birey b tarzı kitap yeter bu arkadaşa.sonra da acili çözer
    Napın hocam acil macil Tyt için değil Ales ve Kpss için soruyorum, burda sorular yüzeysel bir göz at istersen

• Hocam kpss hakkinda bilgim yok o yuzden yorum yapmam yanlis olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam karekök ve sarmalı beraber mi götrüyorsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Hocam karekök ve sarmalı beraber mi götrüyorsun
    Evet, ilk önce karekök sonra sarmal en son da acil çözüyorum.

• Hocam sizce karekök mü birey b mi çok kararsızım kitapçıya geldim

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Karekök

• quote:

hocam tabi farklılıklar olabilir.Ama birey a karekök sıfır tarzı kitaplar bişey katmıyor bana göre.bence birey b tarzı kitap yeter bu arkadaşa.sonra da acili çözer
    Kardes zaten bize bu kitaplari tavsiye edenler tamam karekok 0 bittiyse artik denemelere gecebilirsin geoda 10 net garanti demiyorlar.Bu kitap ile geometriye giris yap, daha sonra birey b ve acil gibi yayinlari çöz diyor rehberlikciler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scath

Hocam sizce karekök mü birey b mi çok kararsızım kitapçıya geldim
    Birey b yi bilmiyorum da al işte birini. Kaynak seni yükseltmeyecek ya, her ikisi de iyi kaynak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.