Arkadaşlar böyle bir şey yapan var mı ? Geometri için yapamadığı soruları kesip deftere yapıştırıp sonra tekrar eden ? Böyle bir şey gerekli midir ? |
geometri için kes yapıştır defteri

-
-
Problemlerde kalıp sorular için yapıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lethhargy
Problemlerde kalıp sorular için yapıyorumben geometride yapıp yapmamak arasındayım hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence gerek yok ama sen bilirsin
Başka sorular için yarayacağını düşünüyorsanız yapın hocam geometride pek fazla kalıp soru yok ama. Bir de her yanlış yaptığınızı kesip yapıştırırsanız tekrar etmesi güçleşir.
quote:
Orijinalden alıntı: cubb0rn
Bence gerek yok ama sen bilirsinhocam ben de gereksiz olduğunu düşündüm sağol :d fen ve matematik için daha faydalı olur galiba
edit: şimdi diyeceksin ki e dengesiz neden sordun gereksiz olduğunu düşünüyorsan diye içimde kuşku vardı diyeyim ben de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DBB6E7D4 -- 12 Kasım 2020; 14:10:19 >
arkadaşlar ben üçgende açıyı ilk geometrinin ilacından çözdüm ertesi gün birey b geodan en son da sarmal geodan çözdüm tabi üçüde ardışık 3 günde çözüldü yani mesela geonun ilacını pazartesi çözdüysem birey b yi salı sarmal geoyu çarşamba günü gibi...
Buna rağmen bazı yanlışlarım çıkıyor hala yani en son sarmal geoyu çözmeme rağmen her testten 1-2 yanlışım çıktı bu normal mi ?
Hocam direk fotosunu çek uğraşma kesmeyle falan
Çok normal hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FA108A5BEHocam direk fotosunu çek uğraşma kesmeyle falan
sağol dostum diğer soruma da cevap verebilir misin sana zahmet bir üst mesaj
quote:
Çok normal hocamsenin geometrin nasıl dostum
1-2 yanlış çıkıyor genelde, Kenan Kara sağ olsun :D
quote:
1-2 yanlış çıkıyor genelde, Kenan Kara sağ olsun :DBende kenan karadan çalışıyorum hocam adam muazzam
Kesinlikle, günde kaç saat geometriye ayırıyorsunuz?
quote:
Kesinlikle, günde kaç saat geometriye ayırıyorsunuz?3-4 saat ayırıyorum
Çok fazla değil mi? Kalan dersleri nasıl ayarlıyorsunuz?
quote:
Çok fazla değil mi? Kalan dersleri nasıl ayarlıyorsunuz?erken uyanıyorum saat 6 gibi sorun olmuyor
hocam birey b ve sarmal orta üstü kaynaklar zaten yanlisin cikmasi normal
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FA108A5BE
hocam birey b ve sarmal orta üstü kaynaklar zaten yanlisin cikmasi normalBirey b ve sarmal orta üstü değil de orta seviyeli kaynaklar bence hocam canımı sıkan bu biraz. Orta seviyeli kaynaklar olmasına rağmen yaptığım yanlışlar biraz canımı sıkıyor. Cevap için çok teşekkürler :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X