Şimdi Ara

Geometri hocamızla belden aşağı fıkralar!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün tenefüste tayfayla çıktık bahçede geziyorduk. Geometri hocamızda nöbetçi olsa gerek bahçede duruyordu. Biz 4-5 kişi gittik adamın yanına hocam sıkıldık bize fıkra anlatın dedik. Ama biz samimi biçimde herzaman anlattığı komik olmayan fıkralardan anlatacak sanıyorduk.

Herif bi başladı ALLAHH!!! öle mi başlanır. Nerden nerelere giriyo. LAe şaşırıp kaldık sadece gülüyoruz.Karıdan kızdan girmediği yer kalmadı. Artık her cumaa hocamızın yanındayızz... (Cumaları nöbetçi)

Bizim arkadaşta heycanlandı hocam 1 tanede ben anlatıcam dedi tam anlatıyodu zil çaldı koşa koşa sınıfa gittik.(bu arkadaş +18 fıkra kolleksiyoncusu diyebilirim) Valla komedi adam yaaa...

MEsela biyoloji öğretmenimizlede geçen meni miktarının tartışmasını yaptık. Bi insan vicudunda normalde ömür boyu en fazla 17 lt menii üretilebiliyormuş. Sizde nerden baksan 20 lt çıkar fln demişti hocamız.

Meni = DÖL

Var mı arkadaşlar sizin aranızda da böyle egzontirik konuları hocalarına açabilenler anlatırsanız sevinirim?
  • Bir felsefe hocamız vardır sorma gitsin.Sokratesten giriyoruz karı,kız muhabbetiyle dersi bitiriyoruz.
  • Hea bizimkiler işi baya abarttı. Şimdide din kültürü hocasına ters ilişki ömür boyu cenabetlik mi yapıyor diye soracaklarmış. LİSE3
  • UP!!!
  • bi kaç fıkra anlatta neşelenelim
  • Dün arkadaşın doğum günü vardı.Prezervatif ve boxer almışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

bi kaç fıkra anlatta neşelenelim

4 uyarı puanım var bişe olur mu acebb???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Emre liseye yeni başladın sanırım,alışırsın.Sen daha dersane hocalarını görmedin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Emre liseye yeni başladın sanırım,alışırsın.Sen daha dersane hocalarını görmedin

Yok dersane hocalarını biliyorumda okulda bu tür konuları pek konuşamazdık konuştuğumuz adamlarda mülayim insanlar 40-50 yaş arası hocalara be yav... Lise 3
  • Milli Güvenlik dersine giren bir albay var..Bize cinsel ilişkiye girmeden önce votka içmememizi söyledi.Konu ithalattan,ihracattan Rusya,domatesten buralara geldi.Sözlerini aynen aktarıyorum,''Rusya'da,Ukrayna'da kadın çokluğu var,her 1 erkeğe 7 kadın düşüyor.Adam votkayı içiyor öyle yapıyor.Cinsel ilişkiye girmeden önce votka içip sarhoş olursanız çocuğunuz kız olur.Ben sarhoş değildim,rakı verdiler içmedim,3 oğlum var.Bu arada çocuk yapmadan 6-7 ay önce baklagil,et falan yemezseniz erkek çocuğunuz olur,bizzat denedim.'

• quote:

Orjinalden alıntı: Gobelin

Emre liseye yeni başladın sanırım,alışırsın.Sen daha dersane hocalarını görmedin

bide maltepe dersanelerindekini
  • Birgün matematik dersindeyiz hoca soru yazdı tahtaya arkadaşa gel dedi o da ne yapıcam hocam dedi hoca da striptiz yapıcan demişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emre654

quote:

Orjinalden alıntı: cnryldz

bi kaç fıkra anlatta neşelenelim

4 uyarı puanım var bişe olur mu acebb???

olmaz olmaz.. fıkralar sağlamsa uyar ıpuanın bile silinebilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Bjk

Birgün matematik dersindeyiz hoca soru yazdı tahtaya arkadaşa gel dedi o da ne yapıcam hocam dedi hoca da striptiz yapıcan demişti

öhhh... Arkadaşın ne dedi acaba ,

Şu erkek çocuk olayı doğrumu acaba ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Legend_Bjk

Birgün matematik dersindeyiz hoca soru yazdı tahtaya arkadaşa gel dedi o da ne yapıcam hocam dedi hoca da striptiz yapıcan demişti

öhhh... Arkadaşın ne dedi acaba ,

Şu erkek çocuk olayı doğrumu acaba ?

Hocam ATL'de okuyoruz sınıfta sadece 2 tane kız var onlarda alışkınArkadaş birşey demedi güldü sadece
  • Salih Bekdaş oleyyyyyyyyy
  • quote:

Meni = DÖL

Biyoloji bilgine hayranım derim. Git bir araştır bakalım böylemiymiş..
  • aynı biyoloji hocasına evrimle ilgili kullanılan organ gelişir dediğimizde çok çalışmayın yoqsa yatağa sığmaz demişdi :D

emre geometricinin geçen yılki fıkrayı hatırlıon mu = )
  • quote:

Orjinalden alıntı: indifferent_00

aynı biyoloji hocasına evrimle ilgili kullanılan organ gelişir dediğimizde çok çalışmayın yoqsa yatağa sığmaz demişdi :D

emre geometricinin geçen yılki fıkrayı hatırlıon mu = )

Hatırlayamadım valla o kadar çok fıkra anlattıki. Olm sen yoktun sanırım yanımızda neler anlattı geometrici cuma günü...

Bahsettiğin biyolojici keşke bizim derslerede girse ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.