Şimdi Ara

Geometri:Çok soru görmek mi?Yoksa gerçekten geometri öğrenmek mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben nejdet hocadan ilerliyorum.Nejdet hoca bir konudan bütün soru tiplerini koyar çözer.Arada formüllerin ispatını da yapar.

Ama bir Mustafa Yağcı gibi derinlere inemiyorsun,keyif alamıyorsun.

Yanlış anlamayın nejdet hocayı severim,derslerini de satın aldım ama MY farklı be.Bundan dolayı MY'nin yüklediği videoları izliycem.

Sizin düşünceleriniz nelerdir?

Bu arada link koyuyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=vR4d8cfNQZ0&list=PLgKrBtfZfSX2QHBHoWLQmF2ITMQjKuKZl

https://internetteders.com/nejdetkirpi_geometri.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayallereinanmak -- 29 Mart 2018; 19:52:15 >

• Sınav sisteminde maalesef çok soru görmek.Bak mesela sen geometride derine dalmak istiyorsun ben de biyolojide ama vakit yok işte gittiğimiz bölümlerde belki bir nebze bu olaylar olur ondan da emin değilim.Hobi olarak olacak sanırım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geo kadar soru çözmenin önemli olduğu bir ders yok. kaldı ki bu konunun mantığını kavramak, az ama öz soru çözmek olayları da kolpa. çok çözmeniz lazım çünkü en başta süreye karşı yarışıyorsunuz. uğraşsan belki de çözebileceğin soruları birkaç dakikada çözmen gerekiyor. soru bankaları da aşinalık kazandırıyor sana ve daha çabuk çözüyorsun.
  • Soru cözmeye geçmeden konunun tüm özelliklerini bileceksin ondan sonra başlıyacaksın debeleneceksiniz uğraşacaksınız bir yerden sonra hızlanmaya başladığını hissedeceksin

• soldierrrr kullanıcısına yanıt
    Ben istiyorum ki öyle bir ders dinleyeyim ki hiç debelenmeden çözeyim.Geometri ustamın mükemmel olması lazım.Yani Mustafa Yağcı olması lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam gönül ister gerçek geometri öğrenmeyi ama bu sistemde uzunca gerçek geometri hakkında düşünmeye değil, hızlıca soruların %80 ini yapabilecek ygs lys geometrisi öğrenmeye yer ve zaman var.. tabii my'nın videoları çok uzun mu- izlerken de çok uzun sürüyor mu bilmiyorum ama 3 ay kala aksiyona gerek yok bence, geometriyi iyi yapanların da %99.9 u ygs lys geometrisini öğrenmiştir zaten.. ama gerçekten geoya ilginiz varsa ve sınav döneminde vaktiniz yoksa, sınavdan sonra da izleyebilirsiniz mustafa yağcı'yı diye düşündüm
  • hayallereinanmak H kullanıcısına yanıt
    O zaman herkes dinler yapardı sizin uğraşmanız gerek debelenip soruları çıkartmanız gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En basitinden kenarortay doğrunun A ya 2 a oldugu aklına gelmiyebiliyor bazen o yüzden cok soru

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.