Şimdi Ara

Geometri Banko Çıkacak Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geometri 'den her sene çıkar bu sene de çıkacaktır diye tahmin yürüttüğünüz soru tarzları var mı ?

Benim geometrim 0 bana bir konu söylerseniz 2-3 saat ona çalışıp 1-2 soru garantilesem yeterli olacak benim için yardımlarınızı bekliyorum.

Umarım herkes istediği yeri kazanır

• duyduğuma göre bu yıl vektör ve uzay geometrisi ağırlıklı olacakmış yani x,y,z koordinat düzleminde bir şekil verip köşegenleri veya kenarlardan bazılarını vektör yapıp çarpımlarını sorarlar diye tahmin ediyorum.Bir de koniklerin(elips,hiperbol,parabol) formüllerine bakmanızı öneririm. Kolay Gelsin Başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: busra_95

duyduğuma göre bu yıl vektör ve uzay geometrisi ağırlıklı olacakmış yani x,y,z koordinat düzleminde bir şekil verip köşegenleri veya kenarlardan bazılarını vektör yapıp çarpımlarını sorarlar diye tahmin ediyorum.Bir de koniklerin(elips,hiperbol,parabol) formüllerine bakmanızı öneririm. Kolay Gelsin Başarılar.

Nerden duydun ya? İnsallah öyle değildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah koniklerden çıkmaz. :( Menelous ya da ona benzer bir şey, gelbilir diye tahmin ediyorum benzerlikten. Çember banko zaten. Bir de paragraf verir, söylenenleri çizdirirler. Son 2 yıldır gelen soru tiplerinden...
  • valla su konik denklemleri ölçek aci falan huzursuz ediyor beni kolay sorarlar umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sene analitik konik ağırlıklı gelir bence. bikaç formülü var ezberlerseniz faydalı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 15 Haziran 2013; 18:54:40 >
  • bu yıl geometri birleştirildiği için yani analitik geometri ve normal geometri olarak, geometri hocamız demişti bu yıl analitiği ve vektörleri her soruya uygularlar diye tabi ne kadar doğru bilemem.
  • VetH. kullanıcısına yanıt
    Bu yıl sınava girecek adayların lise müfredatı incelendiğinde vektör ve analitiğin ön planı çıktığını görmekteyiz. Bu yıl analitik soruları geçen yıllara göre biraz fazla veya biraz daha zor olması bekleniyor. Sürenin 1 saate çıkarılmış olması da bu yargıyı destekler nitelikte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.