Şimdi Ara

Geometri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler matematik falan iyi 20 net civarı yapıyorum da Geometri de kalem bile oynatamıyorum. Allah rızası için ne yapmam gerektiğini bilen biri tavsiyede bulunsun cidden morallerim çok bozuk. Bu geometri yüzünden iyi yerler olmayacak.

• git fem simetri ygs al yada lys otur en baştan çalış onuda mı biz söyleyelim ayrıca matematik 20 net yapıyorum iyi diyenide ilk defa gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

git fem simetri ygs al yada lys otur en baştan çalış onuda mı biz söyleyelim ayrıca matematik 20 net yapıyorum iyi diyenide ilk defa gördüm

Bana göre iyi. Lise hayatım boyunca 1 oldu matematiğim. Bu sene olağanüstü çalışarak 20 net çıkarabildim.

Hangisi daha kolaydır ondan başliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guthrath -- 9 Ekim 2013; 19:14:34 >
  • ygs geometri simetri al femin hem basit (zor da var) ama az onu çoz zaten konu anlatımlı.Yanında kendin için bi geometri soru bankasıda al simetriden bitirip hemen sorubankasından çözer pekiştirirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

ygs geometri simetri al femin hem basit (zor da var) ama az onu çoz zaten konu anlatımlı.Yanında kendin için bi geometri soru bankasıda al simetriden bitirip hemen sorubankasından çözer pekiştirirsin.

Simetri zaten çok övülüyor, büyük ihtimal dediğin gibi yapıcam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Endemik Geometri
    4 yıl önce açıldı
    Tyt matematik...
    3 yıl önce açıldı
    APOTEMİ TYT FEN ÖZET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.