Şimdi Ara

Genpa servis hakkında bir soru ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu hangi serviste göndermeliyi.Etilerdeki iPhone servisi ile görüştüm genpa garantisi olduğunu belirttim.İnternetten arıza forumu doldurup ups kargo ile ücretsiz sadece kutuyla telefonu göndermemin yeterli olduğunu söylediler.Birde genpanın kendi bayileri var.Hangisine vermeliyim sizce?
    Ayrıca bu hattı adaptörsüz 5800 takma şansım yok sanırım
  • Bilgisi olan yokmu ?iPhone servis garanti kapsamında yapabileceklerini söyledi fakat Genpa garantili cihazı genpa dışında başka bi yer nasıl yapabilir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: *Reventon*

Bilgisi olan yokmu ?iPhone servis garanti kapsamında yapabileceklerini söyledi fakat Genpa garantili cihazı genpa dışında başka bi yer nasıl yapabilir ?

hocam cihazı mecbur genpaya gönderecekler.
    dışarda yaptırsan garanti dışı kalacak.en iyisi kadıköydeki genpaya bırakıver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahtocan

quote:

Bilgisi olan yokmu ?iPhone servis garanti kapsamında yapabileceklerini söyledi fakat Genpa garantili cihazı genpa dışında başka bi yer nasıl yapabilir ?

hocam cihazı mecbur genpaya gönderecekler.
    dışarda yaptırsan garanti dışı kalacak.en iyisi kadıköydeki genpaya bırakıver.

Teşekkürler.B.Çekmecede oturuyorum.Genpayı aradım yurtiçi kargo ile gönderin dediler.İmei numarasından buluyorlarmış.Etiler şubesine gönderdim telefonu.İçine bir kağıdada telefonunun sorununu,iletişim bilgilerini (isim,adres telefon falan) yazdım kargoya verildi az önce.Sorun şuki telefon dedemin adına fatura ama iletişim bilgilerinde babamın bilgileri yazıyor.Soyisim farklığığı var umarım bir sorun yaratmazlar.

• Genpaya teşekkür ediyorum.Ürünü gönderdikten tam 1 hafta sonra ürünü tamir edip bugün kargolamışlar.İnternet sitesinde gördüm.Babam ürünü kargolarken iletişim bilgilerini bir kağıda yazıp yollamıştı.Kafamı karıştıran servisin bizi arayıp ürününüz tamir edildi şu adrese kargolanmış diye bilgilendirmeleri gerekmiyormuydu ?
  • quote:

Genpaya teşekkür ediyorum.Ürünü gönderdikten tam 1 hafta sonra ürünü tamir edip bugün kargolamışlar.İnternet sitesinde gördüm.Babam ürünü kargolarken iletişim bilgilerini bir kağıda yazıp yollamıştı.Kafamı karıştıran servisin bizi arayıp ürününüz tamir edildi şu adrese kargolanmış diye bilgilendirmeleri gerekmiyormuydu ?

normalde cihaz tamir edildiği zaman sms ile bilgi veriyorlardı ama demek oda kalkmış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.