Şimdi Ara

Genpa neden böyle yapıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
1
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Türkiyeden aldığım iphone 5s im ekran problemi ile genpadan değişmişti. Bu sorun yeni cihazda da ortaya çıktı bu sefer apple store a götürdüm ama genpanın bunun yurt dışından getirdiği söylendi ve destek alamayacağımı söylediler. Bende bugün apple destek bölümünü aradım. Anlattım durumu. Cihaz İsrail Menşeili imiş. Bu yüzden destek alamıyorum. Genpa bunu bana söylemedi de! Telefonu genpaya götüsem bu durumla ilgili ne yaparlar. Tr menşeili bir cihaz verirler mi? Ben türkiyeden 10 kat vergi ödeyerek cihaz alıyorsam türkiyede apple store dan yaralanabilmeliyim değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reachthetop -- 7 Haziran 2014; 18:52:54 >

• Yardımcı olacak yok mu arkadaşlar ?
  • tekrar genpa' ya götür. tekrar değişim olmaz mı? değişim olmaz vs. başka sorun ortaya çıkarsa, en yakınındaki tüketici hakem heyetine başvurursun. en fazla iki ay sonra da paranı geri alırsın.
  • Genpaya gideceğim bizzat. Bana verdikleri cihaz israil menşeiliymiş. O yüzden destek alamıyorum. Görüşeceğişm çözerler umarım.

Kendi sorunuzun cevabını kendiniz bir önceki konunuzda vermişsiniz zaten.Sizin tek muattabınız GENPA bence vakit kaybetmeden hakkınızı arayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Genpaya gideceğim bizzat. Bana verdikleri cihaz israil menşeiliymiş. O yüzden destek alamıyorum. Görüşeceğişm çözerler umarım.

Kendi sorunuzun cevabını kendiniz bir önceki konunuzda vermişsiniz zaten.Sizin tek muattabınız GENPA bence vakit kaybetmeden hakkınızı arayın.

Gidip görüşeceğim zaten ama sorun şu;etiler bana uzak ve gidiş geliş bir günümü yiyor. Oraya giderim de adamlar düzgünce ilgilenmez ya da sorunu çözmezlerse o kadar zamanım gidecek. Sonra uğraş dur bir de. Ben de ne olabilirleri değerlendirmek istiyorum. Apple store dan destek alma sorunumu çözerler mi çözerlerse nasıl çözerler. Tr menşeili cihaz mı verirler? Genpa'nın müşterilere genel davranışı nasıldır? Bunları merak ediyorum. Önceden bir kaç tecrübe vs yardımı dokunsun diye. Bunları öğrenmden gitmek istemiyorum.

• aslında apple store kısmında bir durum var. çünkü değişimden gelen cihazların hepsi ya israil kodludur yada ingiltere. değişim yapmış arkadaşlarda kontrol ederlerse bunu görürler. apple store'un destek vermesi gerekirdi bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .HonouR.

aslında apple store kısmında bir durum var. çünkü değişimden gelen cihazların hepsi ya israil kodludur yada ingiltere. değişim yapmış arkadaşlarda kontrol ederlerse bunu görürler. apple store'un destek vermesi gerekirdi bence.

Bunu bilmiyordum. Peki ne yapmalıyım şimdi. Genpaya gitmek çözüm olur mu dersiniz?

Apple store ileride belki bu cihazlara da desteğe başlayabilir mi ne olur?

Elim kolum bağlı ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genpa zaten hep yurtdisindan getirio die biliyorum ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: reachthetop

quote:

aslında apple store kısmında bir durum var. çünkü değişimden gelen cihazların hepsi ya israil kodludur yada ingiltere. değişim yapmış arkadaşlarda kontrol ederlerse bunu görürler. apple store'un destek vermesi gerekirdi bence.

Bunu bilmiyordum. Peki ne yapmalıyım şimdi. Genpaya gitmek çözüm olur mu dersiniz?

a1428 değilse destek verir. ama sizin garantiniz devam etmiyor sanırım. apple store o yüzden geri çeviriyor. gerçi swap cihazların artı 90 gün garantisi oluyor. karışık durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .HonouR. -- 7 Haziran 2014; 22:45:43 >

• quote:

quote:

quote:

a1428 değilse destek verir. ama sizin garantiniz devam etmiyor sanırım. apple store o yüzden geri çeviriyor. gerçi swap cihazların artı 90 gün garantisi oluyor. karışık durum.

25 ocak 2016 ya kadar kapı gibi garantim var :) a1428 ne numarası olacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reachthetop -- 7 Haziran 2014; 23:11:08 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

25 ocak 2016 ya kadar kapı gibi garantim var :) a1428 ne numarası olacak ?

hocam durum hakkında bilgilendirisen sevinirim benimde cihaz teleserviceden degişim saglandı israil kodlu servisten alacagınız yanıta göre yol izleyelim

• ND279HB/A

benim cihazımda genpadan değişim oldu hangi ülkenin cihazı acaba ? bilen arkadaşlar varsa teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: 4everGehenna

ND279HB/A

benim cihazımda genpadan değişim oldu hangi ülkenin cihazı acaba ? bilen arkadaşlar varsa teşekkür ederim

benim cihazla aynı kod büyük ihtimalle israil cihazı hb/a

• islam0326 kullanıcısına yanıt
    bilen arkadaşlar varsa tam olarak bekliyoruz cevaplarını şimdi ben applestore'dan randevu alsam bana garanti sağlamayacaklarmı ?

• quote:

bilen arkadaşlar varsa tam olarak bekliyoruz cevaplarını şimdi ben applestore'dan randevu alsam bana garanti sağlamayacaklarmı ?

arkadaşın anlattıgı olaya bakılırsa bakmıyorlarmış

• islam0326 kullanıcısına yanıt
    acaba arkadaşın model numarası nedir bizde ona göre davransak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cell_master

Genpaya gideceğim bizzat. Bana verdikleri cihaz israil menşeiliymiş. O yüzden destek alamıyorum. Görüşeceğişm çözerler umarım.

Gidip görüşeceğim zaten ama sorun şu;etiler bana uzak ve gidiş geliş bir günümü yiyor. Oraya giderim de adamlar düzgünce ilgilenmez ya da sorunu çözmezlerse o kadar zamanım gidecek. Sonra uğraş dur bir de. Ben de ne olabilirleri değerlendirmek istiyorum. Apple store dan destek alma sorunumu çözerler mi çözerlerse nasıl çözerler. Tr menşeili cihaz mı verirler? Genpa'nın müşterilere genel davranışı nasıldır? Bunları merak ediyorum. Önceden bir kaç tecrübe vs yardımı dokunsun diye. Bunları öğrenmden gitmek istemiyorum.

Kadıköydede genpa var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

acaba arkadaşın model numarası nedir bizde ona göre davransak

hb/a ile bitiyor benimki arkadaşlar. İsrail oluyor bunlar hep sanırım. Genpaya gitmeyi düşünüyorum ama ne yaparlar bilmiyorum. Fikri olan varsa yazarsa sevinirim hala net bir cevap alamadım.
  • reachthetop kullanıcısına yanıt
    ozaman yine dertsiz başa dert aldık demekki

• Ne yapsak direkt genpaya gidip şansımı denesem mi acaba. ama emin olmak istiyorum.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.