Şimdi Ara

GENPA CİHAZ DEĞİŞİM PROBLEMİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
10.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Galaxy Rasbora

quote:

Orijinalden alıntı: dedekorkut121

quote:

Az önce teknik servis durumunu kontrol ettim. Sanırım değişim olacak, durum aşağıda ki şekilde değişmiş. Merak ettiğim sıfır cihaz veriyorlar değil mi, orada bir oyun yoktur inşallah.

Onarım detayı: Güncel Yazılım Yüklendi;Cihaz Değiştirildi

üstad cihaz almak istiyorum bölümünden müşteri temsilcisine bağlan durumu izah et..O zaman kesin değişir değişmezse çağır ben de geleyim

Hocam sinirlenmiştim ama onarım detayına göre yeni cihaz veriliyor gibi görünüyor, dur bakalım ararlar bugün, cihazı dün sabah teslim ettim. Olmazsa dalarız.

haha

• Bende bugün etiler genpaya bıraktım. Power tuşu 2.kez sorun çıkardı. Servis yok durumuna geçiyor ve kapatıp açmadan düzelmiyordu. Programlarda kasma yapıyor. Bakalım nasıl bir çözüm bulucaklar.
  • Merhaba 28 nisan 2013 tarihinde iphone 5 beyaz 16 gb telefonumu power tusu ve ses acma tuslarinin asiri sallanmasin nedeniyle kamerada pembelik sag ust koseden bastirinca ekranin icine cokmesi gibi nedenlerden servise verdim garanti ise brightstar- teleservice di 27 aralikta almistim
    Telefonu 16 gun sonra dun itibariyle swap cihazimi aldim eski sorunlardan eser yoktu hicbir sorun cikartmadi servis aninda degisim oldu.cihaz sifir geldi ve super:) sakin genpaya bulasmayin derim.iyi gunler arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce teknik servis durumunu kontrol ettim. Sanırım değişim olacak, durum aşağıda ki şekilde değişmiş. Merak ettiğim sıfır cihaz veriyorlar değil mi, orada bir oyun yoktur inşallah.

üstad cihaz almak istiyorum bölümünden müşteri temsilcisine bağlan durumu izah et..O zaman kesin değişir değişmezse çağır ben de geleyim

Hocam sinirlenmiştim ama onarım detayına göre yeni cihaz veriliyor gibi görünüyor, dur bakalım ararlar bugün, cihazı dün sabah teslim ettim. Olmazsa dalarız.

haha

Neyse kavgaya gerek kalmadı, cillop gibi jelatininde iphone 5 beyazo teslim aldım. ohh be.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

haha

Neyse kavgaya gerek kalmadı, cillop gibi jelatininde iphone 5 beyazo teslim aldım. ohh be.

of of of hayırlı olsun üstad güle güle downloadlar

• Sağol dostum ama bir sakarlık yaptım araçta gelirken. :))
    simkart tepsisi çıkardım elime aldım, bu arada o elimde de bant, kağıt vs çer çöp var, sonra elimdeki çerçöpden kurtulayım diye, avucumdakileri camdan aşağı döküverdim, bi baktım tepsi yok, araçtan indim geri gittim, ileri gittim yok.

Çok sinirlendim, şimdi telefonculardan bir tane almaya gidiyorum, nasıl ayar oldum anlatamam.

Çok şükür cihazda sorun yok dedim, yeşil ekran sorunu çıktı.
    Tam yenisi aldık oh dedim, parçası düştü. Bitmiyor çilem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 15 Mayıs 2013; 16:19:42 >
  • quote:

Sağol dostum ama bir sakarlık yaptım araçta gelirken. :))
    simkart tepsisi çıkardım elime aldım, bu arada o elimde de bant, kağıt vs çer çöp var, sonra elimdeki çerçöpden kurtulayım diye, avucumdakileri camdan aşağı döküverdim, bi baktım tepsi yok, araçtan indim geri gittim, ileri gittim yok.

Çok sinirlendim, şimdi telefonculardan bir tane almaya gidiyorum, nasıl ayar oldum anlatamam.

Seni Allah a have ediyomşu kemere bağlanan kılıflardan al bari hocam telefonu sağlama almış olurssun

• quote:

quote:

Sağol dostum ama bir sakarlık yaptım araçta gelirken. :))

Seni Allah a have ediyomşu kemere bağlanan kılıflardan al bari hocam telefonu sağlama almış olurssun

Evet sim yuvasını da aldım, 20 lira verdim boş yere :D

Kılıfımız da alındı, artık herşey hazır.

resim temsilidir.
     GENPA CİHAZ DEĞİŞİM PROBLEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 15 Mayıs 2013; 18:58:44 >

• sim kart kızağında imei numaran yazıyor bir daha servise giderse buna bakıyorlar.umarım problem yaşamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atını Seven Kovboy

sim kart kızağında imei numaran yazıyor bir daha servise giderse buna bakıyorlar.umarım problem yaşamazsın

Haklısın, artık servise giderken düşürdüm filan diyeceğim, başka yerden bakabilirler umarım.
  • Telefonum EVO garantili. Power tuşu bozuldu. Home tuşu geç algılıyor. Apple'a mail attım teknik servisten sıfır ürün değişimi isteyeceğim yardımcı olur musunuz dedim geri dönüş yapmadılar. En sonunda gidip bağıra çağıra sıfır cihaz isteyeceğim.
  • Önce teknik servise verin görevlerini yapmazlarsa o zaman applea detaylı şekilde mail atın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

Önce teknik servise verin görevlerini yapmazlarsa o zaman applea detaylı şekilde mail atın.

Normalde kanunen de sıfır cihaz isteme hakkına sahip miyim? Adam yok kardeşim ben parçayı değişeceğim dese işleri çirkinleştirmek mi lazım? Israr edeceğiz yani.
  • Kanunen tamir hakkına sahip değişimi apple ile sağlayabilirsiniz

• benim burda ne yapmam lazım arkadaşlar kargo ile yolladım tesliim alınabilir diyo..
     GENPA CİHAZ DEĞİŞİM PROBLEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavisor -- 3 Şubat 2014; 22:52:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.