Şimdi Ara

GENIUS GHT-502, SONUNDA ALDIM, AMA!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar sonunda genius uma kavuştum. Gidip nt de denedim, mükemmel ses veriyor. Ama ben hala 5+1 ses alamıyorum.(sanırım spdif yi tam olarak açamıyorum) Ses kartımın özellikleri :

Realtek ALC880 Ses kartı
    (Azalia) Hight Defination Audio (bu arada , bu ne demek oluyor, nasıl bir özellik acaba )
    Dijital SPDIF Ses çıkış Desteği (laptop un üstünde 3 tane çıkış var , biri mikrofon için , ikisi de spdid out )

[img=http://img187.imageshack.us/img187/7100/1000713qu8.jpg]

Fotoğrafta da görüldüğü gibi 3 tane çıkış var ve ikisi spdif sanırım. Genius dan gelen 3 tane kablo var(bende 2 çıkış olduğu için sanırım birini çoklayıcı ile arttırmam gerekiyor) ve En sağdakine kablolardan herhangi birini takınca ses geliyor(hangisini takarsam farketmiyor). Fakat ortadaki çıkışa kablolardan herhangi birini takınca sistemden hiç ses gelmiyor, yine sadece ortadaki çıkışa takınca yine bir değişme olmuyor ve laptop un hoparlörlerinden ses gelmeye devam ediyor. Bunu nasıl halledebilirim, ne yapmam gerekiyor. Spdif açık olmadığından mı acaba yoksa başka bir şeyden dolayı mı?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

ps : şu sorunu bir çözebilirsem yakında fotoğraflarıyla birlikte incelemesini koyabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brother_up -- 30 Ocak 2007; 20:28:24 >

• Forumda araştırmalarıma göre , yazdığın 4 maddeden en iyisi Logitech X-530 sanırım..

Bu arada Genius ve Frisby çok hoş duruyor.. acaba performans ları nasıl ?
  • Ya Frisby de hoş duruyor ama Genius dehşet güzel duruyor (bir özelliğide bass dışındaki diğer hoparlörlerin karbon-fiber olması) ve bass kabini ahşap, oldukçada iyi ses veriyor. Fiyatı da fena değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brother_up

Ya Frisby de hoş duruyor ama Genius dehşet güzel duruyor (bir özelliğide bass dışındaki diğer hoparlörlerin karbon-fiber olması) ve bass kabini ahşap, oldukçada iyi ses veriyor. Fiyatı da fena değil.

genius ve frisby i dinlemedim. ama x-530 gerçekten güçlü basslara sahip herkesce beğenilen bir set.kendinide kanıtlanmış.
  • Sanırım benim x-530 ile genius u beraber bir dinlemem lazım
  • t6060 x530 ikisini aynı yerde dinledim x530 daha mantıklı geldı bana ozellıkle bassları ve dırek aldım
  • bass seviyorsan mms460 a bakmalısın bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sonunda aldım :P
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • X530'u tavsiye ederim.Sesi sona açtımmı odada durmak zorlaşıyor.Bass'lar mükemmel.Bazı sistemlerde bass boğuk çıkar ama X530'da mükemmel.Kesinlikle X530
  • Herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar, sanırım x-530 bayağ iyi ama genius ile karşılaştırmadan duramam. Ayrıca bass ı da iyi olsun istiyorum ama asıl amacım film izlerken ve oyun oynarken kullanmak (f1, sesin içinde kaybolmak istiyorum).
  • X530 al dostum Ben microlab 6623 aldım fena değil ama salonda ses sistem i olarak iyi değil.Bende pc ye bağladım gayet güzel.
  • valla bende creative ile logitech arasında kararsız kalmıştım sonunda x530 almaya karar verdim yarın geliyo bakalım dedikleri kadar varmı
  • hyonosis hata yapmışşın brother_up kardeşim 1 ay içinde LOgitech X 540 geliyo. forumda bi ara.x 530 alma çünkü eskidi artık bekle abi forumda bekleyende çok. bence x540 al derim özellikleri daha iyi hade eyvallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@do

hyonosis hata yapmışşın brother_up kardeşim 1 ay içinde LOgitech X 540 geliyo. forumda bi ara.x 530 alma çünkü eskidi artık bekle abi forumda bekleyende çok. bence x540 al derim özellikleri daha iyi hade eyvallah

Hocam peki bunun özellik, güç olarak artısı var mı?, Özellikle de fiyat olarak artısı var MI? Uyarın için de teşekkürler ayrıca, eğer logitech e karar verirsem ve fiyat farkı da çok cüz-i olursa bekleyebilirim.
  • X530 al.Gördüğün gibi çoğunluğun tavsiyesi bu yönde.Zaten forumda ufak bir araştırma yaparsan X530 un sınıfının en iyisi olduğunu anlarsın.
  • bende X-530 da karar kıldım.Bu haftasonu bi aksilik olmazsa alıyorum
  • bende x-620 var alacaksan satayım :) tertemız bı bak ıstersen :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serencebey -- 6 Ocak 2007; 2:40:34 >
  • Logitech al diyorum başka bişey demiyorum.Kanka 20 lira kadar fazla fiyatı x 540ın kablulu kumandası var gücü konusunda fazla fark yok ama subwooferın bassı yere bakıyo ki bu daha iyi bassın yayılması açısından hemde matrix özelliği var çevresel sesleri çok iyi veriyomuş ben x 530 da çıldırırım 2 günde eğil sesi kıs bassı aç kim uğraşacak yardımcı olduysam ne mutlu
  • quote:

Logitech al diyorum başka bişey demiyorum.Kanka 20 lira kadar fazla fiyatı x 540ın kablulu kumandası var gücü konusunda fazla fark yok ama subwooferın bassı yere bakıyo ki bu daha iyi bassın yayılması açısından hemde matrix özelliği var çevresel sesleri çok iyi veriyomuş ben x 530 da çıldırırım 2 günde eğil sesi kıs bassı aç kim uğraşacak yardımcı olduysam ne mutlu

Valla hocam teşekkür ediyorum, sanırım x-540'ı bekleyeceğim. Kumandası olması da artı. İnşallah çok geç çıkmaz ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: brother_up

quote:

Logitech al diyorum başka bişey demiyorum.Kanka 20 lira kadar fazla fiyatı x 540ın kablulu kumandası var gücü konusunda fazla fark yok ama subwooferın bassı yere bakıyo ki bu daha iyi bassın yayılması açısından hemde matrix özelliği var çevresel sesleri çok iyi veriyomuş ben x 530 da çıldırırım 2 günde eğil sesi kıs bassı aç kim uğraşacak yardımcı olduysam ne mutlu

Valla hocam teşekkür ediyorum, sanırım x-540'ı bekleyeceğim. Kumandası olması da artı. İnşallah çok geç çıkmaz ama.

beklemek çok zor çünkü bende bekliyorum ordan biliyıorumama x530 u alırsın sonra raflarda x540 ı görünce içinde bir yangın oluşur.sonuçta x530 da süper.ama insan oğlu işte yetinmeyi bilmiyor:)bekleyen derviş muradına ermiş:)

• ZUHahHA rAp_üsdaT bekleyen derviş beklemekden gebermiş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.