Şimdi Ara

GENIUS ErgoMedia R800 Kablosuz Lazer Klavye Mouse Set nasıldır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GENIUS ErgoMedia R800 Kablosuz Lazer Klavye Mouse Setini kullanan arkadaslar var ise görüşlerini alabilirmiyim...

GENIUS ErgoMedia R800 Kablosuz Lazer Klavye Mouse Set nasıldır

Ürün ErgoMedia R800
    Bağlantı USB
    Fonksiyon Sayısı 36
    Özellik Kablosuz Masa Üstü Laser
    Tip Q Multimedia Kablosuz
    Uyumluluk Windows XP, Vista
    Medya Formatı Media Center kumanda tuşları
    İşletim Sistemi Windows/XP/2000
    Zoom Ayarı var
    Multimeya merkezi var
    Mause Renk Ustu koyu gri, Yanlari siyah
    Arabirim USB
    Kısayol Butonu Multimedia Butonu
    İleri Özellikler Gaming
    Mouse 4D Scroll

Garanti Süresi 24 Ay

• Valla mal iyi mal Şaka bi yana Genius zaten iyi bir markadır.Sorduğun ürün zaten 2.4 GHz yani 10-15 metreye kadar mesafesi var ve laser mouse kullanıyo.Performans olarak bi sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the beast -- 30 Aralık 2008; 20:34:32 >
  • logitech ve ms den sonra en beğendiğim marka genius. uzun süre ürünlerini kullandım eskiden, kaliteli olacağına şüphen olmasın a4techten daha iyi olduğuna garanti veririm

• peki bu nasıl? GENIUS Ergomedia R710
    bir alt model.
  • Ürün Adı GENIUS ERGOMEDIA R710 KABLOSUZ KLAVYE+MOUSE
    Ürün Kodu klv.set.0165
    Marka GENIUS
    Stok Tipi Klavye
    Arabirim USB
    Tuş Dizimi Q Türkçe
    Bağlantı Kablosuz (27 MHz)
    Hızlı Erişim Tuşları INTERNET VE MULTİMEDYA TUŞLARI
    Mouse Özellikleri 1200 dpi çözünürlük

Ürün Adı GENIUS ERGOMEDIA R800 USB KABLOSUZ KLAVYE+MOUSE
    Ürün Kodu klv.set.0032
    Marka GENIUS
    Stok Tipi Klavye
    Arabirim USB
    Tuş Dizimi Q
    Bağlantı KABLOSUZ
    Hızlı Erişim Tuşları Internet& E-mail kısyolları,messenge kısayolları,For quick&easy access to my document,my computer,my musci and my picture,Instant access to word,excel and power point functions
    Çokluortam kontrolleri 8 buttons for fast access to multimedia
    Mouse Özellikleri Wireless ergonomic laser mouse
    Bağlantı Kablosuz (2.4 GHz )
    Mouse Özellikleri 1600 dpi çözünürlük

Önemli gördüğüm farkları kırmızı ile işaretledim
    quote:

Orjinalden alıntı: kayaer07

peki bu nasıl? GENIUS Ergomedia R710
    bir alt model.

• config bende almayı düşünüyorumda geldimi ürün??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 30 Aralık 2008 SAAT 22:07 de vermiş olduğum klavye seti siparişi 02.01.2009 saat 12:00 da elime ulaştı güzel kullanışlı bir ürün. Bu ürünü seçmemde 2.4 Mhz de çalışması,( yüksek çekim mesafesi 7 m civarı) , lazer mouse (1600 dpi) olması, 4adet şarjlı AA pil bulunması usb şarj kablosunun bulunması (sadece mouse şarj adiyor) etkili oldu. Ayrıca iyi bir lazer mouse bile 50-60 ytl fiyatlardan başlıyor.
    klavye ölçüleri 50x18x2.5 cm multimedya klavye ince ve güzel bir tasarımı var..
    ürün direk çözüm yazılım donanım elekt. tarafından gönderilmiş..Fatura klavye bilgisayar adına kesilmiş. Kargo 5.5 tl.
  • Hizlial.com 'dan 38 YTL'ye EVEREST KM-3810 Cordless+Kalvye Mouse Set aldım.
    Mouse gayet güzel, odanın her yerinden kullanabildim, kanepenin üzerinde bile sorunsuz kullandım. Ancak klavyeyi bir türlü çalıştıramadım; pilleri değiştirdim, başka bilgisayarda denedim, hiç ama hiç çalışmadı. Ben de ürünü paketleyip hizlial.com'a kargoladım.
  • gercekten fiyat olarakta tasarım olarakta cok guzel bir klavye hayırlı olsun.bende alacaklar listeme ekledım bunu.config kardes gonul rahatlıyla bunu urunu tavsıye edermisin klavyede bi sorun cıkacagını sanmıyorum ama mause performansı nasıl kullanıslımı.
  • ee nasıl bi sorun çıktımı rahat mı
  • Config,
    Klavye setinden memnun musun? Odanın her yerind çekiyor mu? Piller dayanıklılık durumu nasıl? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum..
  • Klavye kullanışlı ve ergonomik.Üzerinde birçok kısayol tuşu var çekim mesafesi çok iyi klavyenin mesafesini denememiştim şimdi denedim 7 metreden sorunsuz çekiyor. Denediğim yer oda içi değil odadan koridora çıkıp deniyorum. klavye ve mause aynı yerden çekiyor. Kutudan 700 mA 4 adet MPOWER isminde şarjlı pil çıkıyor. Şarj süresi için bir şey söyleyemeceğim çünkü bildiğin gibi 02.01.2009 da kargo bana geldi pilleri ogün şarj ettim ve kullanmaya başladım. henüz bitmedi ne zaman bitecek bende bilmiyorum. mouse yanında gelen kablo ile USB den şarj edilebiliyor. Klavye için ayrı şarj cihazı kullanmak gerekiyor, kablo girişi yok. Aşağıdaki linkte R800 ile ilgili pdf var bir inceleyin isterseniz..

ekleme: on screen display yani komutlar ekranda görünüyor uzaktan kumandadaki gibi............

http://www.geniusnet.com/geniusOnline/upload/support/eCatalogue/k_m/PA_ErgoMediaR800.pdf
    quote:

Orjinalden alıntı: dedektif

Config,
    Klavye setinden memnun musun? Odanın her yerind çekiyor mu? Piller dayanıklılık durumu nasıl? Ben de sipariş vermeyi düşünüyorum..

quote:

Orjinalden alıntı: abuliabi95

ee nasıl bi sorun çıktımı rahat mı

quote:

Orjinalden alıntı: trd

gercekten fiyat olarakta tasarım olarakta cok guzel bir klavye hayırlı olsun.bende alacaklar listeme ekledım bunu.config kardes gonul rahatlıyla bunu urunu tavsıye edermisin klavyede bi sorun cıkacagını sanmıyorum ama mause performansı nasıl kullanıslımı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Config -- 8 Ocak 2009; 0:46:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.