Bildirim
Genismarket'i bilen var mı?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ozdilek
Arkadaşlar Geniş Market'ten ben ürün aldım kendileri çok iyi niyetli bir site hiçbiiir kötü niyetleri yok ben hatta ilk bu siteyi çıkardıklarında aldım, bana mail gelmişti fiyat bilgisi, etfalıca araştırıp en uygunun orada olduğunu görerek aldım tabi benimde ilk başlarda şüphelerim vardı ama parayı yatırdıktan öncede sonrada benimle itina ile ilgilendiler, ürünü gönderme süreleri biraz üzün sürmüştü bende 4 gün kadar aldı siz stok durumunu sorun soruşturun kendilerine eğer stoklarında direk varsa 1-2 gün içinde elinizde olur ama olmadığı durumdada 4 gün bence çok bir zaman değil. fiyat açısından ürün gerçekten iyi bir fiyata sahip ben herkese öneririm siteyi arkadaşlar. sahibide çok iyi bir arkadaşım oldu artık kendisiyle her daim msn'den sohbetimiz oluyor. Hiçbir şüpheniz olmasın Geniş Market'le ilgili...
Alıntı adresi:http://forum.donanimhaber.com/m_42654912/mpage_3/tm.htm
-
Kardeş siteden ipod touch 32gb aldım 3 günde elime sorunsuz bir şekilde ulaştı.Gözün kapalı alabilrisn :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X