bir süredir, iphone 3g üzerinde iGo My Way Europe yazılımını kullanıyorum, genel olarak memnun olsamda 3g'nin yavaş kalmasından dolayı sırf bu iş için bir navigatör almayı düşünüyorum.
yanlız benim için önemli bir nokta varkı oda şu, işim gereği sık sık sanayi içindeki firmalara ziyarette bulunuyoruz, iphone üzerindeki igo'ya sırf gitmek istediğim firmanın ismini giriyorum ve genelde firmanın adresini otomatik tanımlıyor ve adres girmeyle uğraştırmadan beni götürüyor. örneğin ankara ostim'deki çoğu firmayı yazılım listeleyebiliyor ve adres girmeyle uğraşmadan direk firma isminden istediğim yere gidebiliyorum.
alacağım navigatörde tam olarak bu özelliğin olmasını istiyorum. Bugüne kadar gittiğim mağazaalrda satış elemenları var o özellik bakın işte hastaneler, benzinlikler muhabbeti yapıyorlardaki dediğim gibi aradığım bu değil, tam olarak fihrist tarzı çalışabilen birşey.
Garmin, tomtom gibi bir birkaç marka inceledim, sanırsam bu cihazların veritabanları istediğim genişlikte poi veritabanı sunmuyor. En son piranha ve navitech cihazların iGo tabanlı olduğunu öğrendim. Bu cihazlardan kullanıpta aradığım özelliğin cihazlarda olduğunu teyit edebilecek var mıdır?