Şimdi Ara

Geniş omuz nasıl anlaşılır? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
58.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TedMosby

quote:

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

Bu hafta spora başladım işim çok ama çok zor. Acayip hamlık var üstümde daha atamadım.

Artı olarak benimde omuz ölçüö 107 ve bel85 boy 1.89 kiloda 69.2 şuanlık.

Çok sıkı çalışıp bi 10kilo almak hedefim ve , omuzları sağlam kasıp belide inceltebildiğim kadar inceltmeye çalışıcam.

Daha yeni yazılmışsınız ilerleyen günlerdeki memnuniyetinizi merak ediyorum . hangi salon bu arada? bende erenköy deki salona gitmeyi düşünüyorum ama vasıta kullanarak gitmem gerekiyor diye acaba kaytarmaya başlar mıyım korkusu var

Benim daha öncede ara ara spor salonu geçmişim var 3 5ayda olsa. Benim sorunum biraz daha farklı. Ergenlik zamanlarında kilo tavan derecedeydi 100kiloyu gördüm fakat sonra birden kilo attım 70lere kadar düştüm 2-3yıldırda aynı kiloda seyrediyorum. Bundan önceki spor salonu geçmişimde bu verdiğim ölçüler dahada fazlaydı 5aylık bi çalışma sonucunda o ölçülere düştüm 1yıl kadar hiç spor yapmadım ve şimdi tekrardan başladım.

Omuz ve göğüs bölgesine sağlam kastırmam lazım yani, ama bence sizde bir salona yazılın hani tek canım sıkılır falan boşverin o konuları. Ben tek başıma daha hırslı ve zevkli çalışıyorum , zaten salonda ister istemez arkadaş ediniyorsunuz ağır gireceğiniz kilolarda yardım isteyebilirsiniz bu sorun olmuyor. Sonuçta herkes sporcu veya herkes kas yığını olarak dünyaya gelmiyor.

Hani olmuyor yapamıyorum diyede sakın ola bırakmayın yine örnekten kendimi vereyim.

Benc press dedikleri göğüs hareketinde boş bar ile çalışmaya başlamıştım. Boş bar ya 5 10 kilo bişey onu zor kaldırıp indiriyordum , fakat yavaş yavaş 2.5 - 5 - 10 - 20 - 30 ve en son 35 kiloyu gördüm. Yani hırs edince oluyor dostum.

Neyse biraz fazla oldu ama , ben Bayrampaşa'da bir salona gidiyorum buda adresi ;
    http://www.facebook.com/pages/CHARMiNG-FiTNESS-BODYBUiLDiNG/253699761363019

• Omuz nasil olculuyor tam olarak biri yazabilir mi bana da hep genis diyorlar ama :/ bana hic oyle gelmiyor :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim daha öncede ara ara spor salonu geçmişim var 3 5ayda olsa. Benim sorunum biraz daha farklı. Ergenlik zamanlarında kilo tavan derecedeydi 100kiloyu gördüm fakat sonra birden kilo attım 70lere kadar düştüm 2-3yıldırda aynı kiloda seyrediyorum. Bundan önceki spor salonu geçmişimde bu verdiğim ölçüler dahada fazlaydı 5aylık bi çalışma sonucunda o ölçülere düştüm 1yıl kadar hiç spor yapmadım ve şimdi tekrardan başladım.

Omuz ve göğüs bölgesine sağlam kastırmam lazım yani, ama bence sizde bir salona yazılın hani tek canım sıkılır falan boşverin o konuları. Ben tek başıma daha hırslı ve zevkli çalışıyorum , zaten salonda ister istemez arkadaş ediniyorsunuz ağır gireceğiniz kilolarda yardım isteyebilirsiniz bu sorun olmuyor. Sonuçta herkes sporcu veya herkes kas yığını olarak dünyaya gelmiyor.

Hani olmuyor yapamıyorum diyede sakın ola bırakmayın yine örnekten kendimi vereyim.

Benc press dedikleri göğüs hareketinde boş bar ile çalışmaya başlamıştım. Boş bar ya 5 10 kilo bişey onu zor kaldırıp indiriyordum , fakat yavaş yavaş 2.5 - 5 - 10 - 20 - 30 ve en son 35 kiloyu gördüm. Yani hırs edince oluyor dostum.

Neyse biraz fazla oldu ama , ben Bayrampaşa'da bir salona gidiyorum buda adresi ;
    http://www.facebook.com/pages/CHARMiNG-FiTNESS-BODYBUiLDiNG/253699761363019

benimde öncelerden 90 kiloyu görmüşlüğüm var şuanda 63 kiloyum ve vücudunla ilgili sorunu anlayabilirim derdimiz aynı gibi sanırım. evime yürüme mesafesinde bir salon olsaydı kesinlikle gidicektim zatende araç kullanarak gitme düşüncesi beni daha çok evde çalışmayı düşünmeye itiyor ama bunun mümkün olmadığınında farkındayım. vücudu toparlayıp şekle sokmak için spor şart yazılıcam galiba ama daha önce spor geçmişim yok hareketleri vs. hiç bilmiyorum zorluk yaşıyıcağım kesin
  • quote:

benimde öncelerden 90 kiloyu görmüşlüğüm var şuanda 63 kiloyum ve vücudunla ilgili sorunu anlayabilirim derdimiz aynı gibi sanırım. evime yürüme mesafesinde bir salon olsaydı kesinlikle gidicektim zatende araç kullanarak gitme düşüncesi beni daha çok evde çalışmayı düşünmeye itiyor ama bunun mümkün olmadığınında farkındayım. vücudu toparlayıp şekle sokmak için spor şart yazılıcam galiba ama daha önce spor geçmişim yok hareketleri vs. hiç bilmiyorum zorluk yaşıyıcağım kesin

Zorluk çekmedende bişeyler olmuyor ama dostum , ne kadar acı o kadar çok gelişme. Bişeyler elde etmek istiyosan biraz fedakarlık göstericeksin yada hayatın boyunca hep böyle yaşamaya devam ediceksin.

Senin yerinde olsam hiç dert etmem bunları gider yazılırım
  • quote:

Zorluk çekmedende bişeyler olmuyor ama dostum , ne kadar acı o kadar çok gelişme. Bişeyler elde etmek istiyosan biraz fedakarlık göstericeksin yada hayatın boyunca hep böyle yaşamaya devam ediceksin.

Haklısın 6 ayda güzel bir vücut yakalarız sanki gaza geldim
  • quote:

quote:

Haklısın 6 ayda güzel bir vücut yakalarız sanki gaza geldim

5-6ayda şekil almaya başlarsın, zaten sonrası daha kolay olucak şekil aldığını gördüğünde dahada hırslanıcaksın. Hadi kolay gelsin şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ashreff

zayıfsın bence şimdi arkadaşa cevap gibi olmasın ama doğustan geniş omuz kavramı kas ve kemik hacmınle orantılır.Yani eğer kaslarını canlı (formda) tutarsan ve bir takım hareketleri yaparsan bir kaç cm daha genişler ve genişlediğinden daha fazla gozle gorunur olur.Bu dedıgım sureklı bır form ıster.
    Senın omuzlara gelecek olursak tam vucudunu cıplak alan bır foton varsa daha net konusabılırız.

• Boyum:1.68
    Belim:70 Cm
    Omuzlarım:100 Cm

İyimidir?
  • Hazır ol şeklinde durup kollarınızı iyice aşağı indirin. Köprücük kemikleriniz düz konuma geliyorsa omzunuz geniştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anabolic

Omuz genişliği kalça kemiği yani oblikler ile doğru orantılıdır. bir kişinin omuzları geniş olur ama aynı şekilde kalça kemiğide genişse omuzları görüntü olarak çok geniş durmaz. aslına geniştir ama kalça kemiği kalın olduğu için tam olarak üçgen şekil olmayacağı için pek geniş gözükmez. Bir diğer kişininde omuzları geniş değildir ama kalça kemikleri ufak olduğundan tam üçgen görünümü yakalar ve olduğundan geniş gözükür. Omuz konusunda zenciler çok şanslıdır. hem omuzları geniştir hemde kalçaları ufaktır. bu yüzden tam olarak üçgen görünümü yakalarlar.

Kalça geniş olsada kanat kası çalışarak ve biraz bel incelterek üçgen görünümü olur,body yapanların çoğu(türkiye de)bilinçsiz yapar ve karın kol ve omuz alışırlar hep kanatlar sönülk kalır ve vücut sıradan kassız bi insanınkinden bile daha kötü görünür afedersiniz kütük gibi olur vücut, fakar biliçli yapanlarda doğuştan atletik muamelesi görür :D :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.