Şimdi Ara

GENİŞ HACİMLİ BUZDOLABI tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İç hacmi büyük bir buzdolabına ihtiyacım var. Net 400 Litre veya üstü olursa iyi olur. Ayrıca bir derin dondurucum
    olduğu için dondurucu bölmesinin hacmi hiç önemli değil. Bütçem en çok 4000 TL civarı. Aklımdaki modeller şunlar :

HITACHI R-W660PRU3 A+
    Profilo BD2074L2AN A+
    HITACHI R-V720PRU1X (INX) A++
    LG GN-B702HSPM A++
    LG GN-M702HLHM A++
    LG GN-D702HLAM A++
    LG GR-M762HQHM 608 lt A++
    LG GR-B802HLPM A++
    Sharp SJ-SC700VSL A+
    SHARP SJ-SC700V-WH
    VESTEL PUZZLE NF655 X A+

Aklıma en çok yatan HITACHI R-W660PRU3. Hitachi için çok kaliteli olduğu söyleniyor. Görünümü de çok şık.
    10 yıl tam garantisi mevcut (ancak garanti raf, kapı kolu vs aksesuarları karşılamıyormuş nasıl oluyor anlamadım).
    Bulunduğum ilde servisi mevcut.
    Profilo Güney Kore üretimi ve kaliteli deniyor. İç hacmine göre elektrik tüketimi fazla. Servis avantajı var.
    HITACHI R-V720PRU1X fiyatı yüksek ve elektrik tüketim bilgisine ulaşamadım.
    LG modellerinin de çok iyi olduğu söyleniyor. Uygun birine bakabilirim. Bulunduğum ilde servisi var.
    Sharp da çok kaliteli deniyor ancakşu anda Türkiye'de yok gibi. Herhangibir servis veya iletişim bilgisine
    ulaşamadım. Sitelerinden mail atınca bile Polonya'ya gidiyor.
    Vestel görünümü çok şık, tam hanımların istediği gibi. Dondurucu bölmesi tamamen soğutucu olarak kullanılabiliyor.
    Ancak plastik vs malzeme kalitesi çok kötü deniyor. Aldıktan birkaç sene sonra pişman edermiş gibi geliyor bana.
    Bosch - siemens soğutma gurubunda çok tavsiye etmiyorlar genelde. Samsung servislerinin de çok kötü olduğu söyleniyor.

Bunlar veya başka modellerden tavsiyeniz ne olurdu ?

• Güncel
  • merhaba,

bu iki model için bende gözlemlerime araştırmalarıma devam ediyorum. LG kullanıcılarının yorumlarını bekliyorum.

http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-B802HLPM

http://www.lg.com/tr/buzdolabi/lg-GR-M762HQHM

Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı marka ve öneri
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.