Şimdi Ara

Geniş ekranda nasıl tam ekran oyun oynarım???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
11.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bende laptop var 15.4" geniş ekran ve 32" lcd geniş ekranada bağlı ayrıca.Anlıcaınız baya geniş takılıyorum:)
    şaka biyana problemim şu;coğu oyunu tam ekran oynayamıyorum mesela hl2 yi oynuyorum.Ama mesela c&c GENERALS oyununu tam ekran oynayamıyorum çünkü
    oyunun çözünürlüğünde en fazla 1024*768var.BU oyunu tam ekran oynamak mümkün değilmi?Mesela battlefield2 cok yeni oyun ama onuda tam ekran oynayamamıştım.
    Windows tabanında kullandığım çözünürlük 1280*768dir.Yardımlarınızı bekliyorum

SAYGILAR;

• Bende de 15.4 diz üstü var. Mesela Age of myhtology de çözünürlük 1024*768 olmasına rağmen ben pencerede oyna felan demiştim bi kere o zaman 1280*768 oldu ama hiç tavsiye etmem çünkü hem biraz kasıyor hemde ekran genişlediği için bir şeye benzemiyor. Saki ekranı sola sağa çekiştirmişler gibi..

• Bende laptop yok bilmiyorum ama yine sorabilirim birilerine...
  • C:\Users\7\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data yada ''Belgelerim''de ki ZH klasöründe bulunan options dosyasını metin belgesi olarak açıp, ekran çözünürlüğünü istediğin şekilde değiştirebilirsin. Sorunun düzelicektir.

Rep istemiyorum ^^ ne demekse artık, anlamam bu işlerden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mumtazorkun
    C:\Users\7\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data yada ''Belgelerim''de ki ZH klasöründe bulunan options dosyasını metin belgesi olarak açıp, ekran çözünürlüğünü istediğin şekilde değiştirebilirsin. Sorunun düzelicektir.

Rep istemiyorum ^^ ne demekse artık, anlamam bu işlerden.

Tamam hacı zorla değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OYUNLAR TAM EKRAN ÇALIŞMIYOR...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.