beyler bende laptop var 15.4" geniş ekran ve 32" lcd geniş ekranada bağlı ayrıca.Anlıcaınız baya geniş takılıyorum:) şaka biyana problemim şu;coğu oyunu tam ekran oynayamıyorum mesela hl2 yi oynuyorum.Ama mesela c&c GENERALS oyununu tam ekran oynayamıyorum çünkü oyunun çözünürlüğünde en fazla 1024*768var.BU oyunu tam ekran oynamak mümkün değilmi?Mesela battlefield2 cok yeni oyun ama onuda tam ekran oynayamamıştım. Windows tabanında kullandığım çözünürlük 1280*768dir.Yardımlarınızı bekliyorum
SAYGILAR;
Bende de 15.4 diz üstü var. Mesela Age of myhtology de çözünürlük 1024*768 olmasına rağmen ben pencerede oyna felan demiştim bi kere o zaman 1280*768 oldu ama hiç tavsiye etmem çünkü hem biraz kasıyor hemde ekran genişlediği için bir şeye benzemiyor. Saki ekranı sola sağa çekiştirmişler gibi..
Bende laptop yok bilmiyorum ama yine sorabilirim birilerine...
C:\Users\7\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data yada ''Belgelerim''de ki ZH klasöründe bulunan options dosyasını metin belgesi olarak açıp, ekran çözünürlüğünü istediğin şekilde değiştirebilirsin. Sorunun düzelicektir.
Rep istemiyorum ^^ ne demekse artık, anlamam bu işlerden.
quote:
Orijinalden alıntı: mumtazorkun C:\Users\7\Documents\Command and Conquer Generals Zero Hour Data yada ''Belgelerim''de ki ZH klasöründe bulunan options dosyasını metin belgesi olarak açıp, ekran çözünürlüğünü istediğin şekilde değiştirebilirsin. Sorunun düzelicektir.
Rep istemiyorum ^^ ne demekse artık, anlamam bu işlerden.