Şimdi Ara

Geniş Buzdolabı Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    70 cm'den geniş üstten donduruculu önerebileceğiniz buzdolabı modeli hangisidir?
    LG'de 78 ve 86 cm olarak iki model buldum. GN-M702HQHM ve GR-M762HQHM . Başka alternatif marka bulamadım.

    Yardımlarınız için teşekkürler



  • Merhaba;


    Yaklaşık 9 aydır LG GR-M762HQHM kullanıyorum, çok memnunum. 10 yıl garantili inverter kompresörlü 606 lt hacimli, sessiz, çok iyi soğutması var. Bulunduğum bölgede voltaj sorunları vardı 172 volta kadar düştüğü oldu yazın ve o sıcaklara rağmen görevini çok başarılı şekilde yerine getirdi. Ek garanti yapılamıyor LG Türkiye tarafından ama yetkili servisler ek garanti yapıyor(ne kadar doğru olur bilmiyorum). Bu konuda Adem beyi konuya çağıralım.

    @Ado
  • Felice Forte F kullanıcısına yanıt
    Günaydın;

    Ben konulara genelde Markasal değil de, mantıksal yaklaştığım için şöyle bir yorum yapmak isterim.

    LG buzdolabına ben LG buzdolabı olarak değil de Kompresör olarak bakmaya kalksam karşıma yine LG üretimi kompresör çıkar zira LG aynı zamanda bir kompresör üreticisidir. Bunun yanı sıra benim için en önemlisi kullanıcı yorumlarıdır ki zaten siz de bir kullanıcı olarak yorumunuzu/memnuniyetinizi dile getirmişsiniz.

    Tek tereddütüm, LG aslında panel üreticisi olmasına rağmen üzülerek denk geldiğim LG marka tv den LG panel değil de CHİMEİ panel çıkması gibi bir durumla acaba buzdolabı ürünlerinde de karşılaşılır mı?

    Buzdolabı dediğimiz unsurun en önemli aktörüdür kompresör. Tabi ki bunu destekleyecek olan elektronik kart da ikinci öncelikli önem arzeder ki LG nin elektronik konusundaki başarısını bu durumda göz ardı edemeyiz.

    Genel anlamda tüm bu bilgileri bir araya topladığımızda insan ister istemez ''Nedenalınmasın ki'' diyor fakat, Servis başarısı konusunda çok aynı fikirde olmayabiliriz.

    Servis benim için önem sıralamasında çok yukarılardadır zira TEKNOLOJİ söz konusu olduğunda ısrarla ''Eski kaliteli ürünler yok artık'' beyanıma devam ediyorum. Bu da bize, eskiden olduğu gibi bir ürünü alıp 10-15 yıl SORUNSUZ kullanılabileceği durumunun artık geçerli olmadığı, her şekilde mutlaka servis ihtiyacı doğacağı, işte bu ihtiyaç esnasında sizin yanınızda kimin hangi kalitede duracağı sorularını akıllara getiriyor.

    LG nin garanti uygulamaları hakkında bilgim yok o nedenle yorum yapmam doğru olmaz ancak genel bilgi olarak şunu paylaşmak isterim. KURUM garantisi yerine BİRİM güvencesi insanda aynı GÜVEN hissini uyandırmıyor maalesef ki bildiğiniz üzere ben sıklıkla GARANTİ ile GÜVENCE konularının da birbirine karıştırılmaması gerektiğini dile getiririm.




  • Dondurucu altta olursa Siemens KG86NAW30N ve Bosch KGN86AW30N listeye ekleniyor. LG GR-M762HQHM ile birlikte 3 model oldu.
    Bunlar arasında bir kıyas yaparsak ne olur? Lg'yi mediamarktte inceledim.Kol kısmının plastiği çıkacakmış gibi geldi.Teşhir ürünü olduğu için olabilir tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.