Geniş Aile out Leyla ile Mecnun. Gülmek isteyenlere Trt 1'de ki Leyla ile Mecnun'u tavsiye ederim. Behzat'dan sonra senenin en iyi 2.dizisi.
+1 Leyla ile mecnun bu yılın en iyi komedi dizisi diyebilirim
uzun zamandır izlememiştim, bu akşam sonuna doğru biraz izledim aynı çemberin etrafında dönmenin anlamı yok. aynı kedinin kuyruğunu yakalamaya çalışması gibi biraz gelişme, biraz akıcılık olmalı... devamlı imkansızlıklar üst üste gelince olmaz, bayar insanı...
Leyla ve Mecnun izlicem bende yav o da yahşi cazibe gibi bol göndermeli bir diziymiş
barraam
Barrraaaklara yan bastırma
84. Fragman nasıl. Star tv yayımlamış
haftalardır geniş aileyi izlemiyorum,bundan sonrada izlemem çünkü artık leyla ile mecnun var
bırakın geniş aileyi arkadaşlar,leyla ile mecnun geniş ailenin efsane zamanlarından bile daha fazla güldüren bi dizi,ilk bölümü seyrederken gülmekten sesim kısıldı,gözlerimden yaşlar geldievde millet ne izliyosun diye sorup durdu
geniş aile bu diziye alışmamız için geçiş döneminden başka bişey değilmiş
behzat ç. + leyla ile mecnun gerisi yalan
illa birini izlemeye mecbur muyuz. Geniş aileyi satamam kolay kolay
Yeni fragman iyi gibi çünkü
Zeynep ile Cevahir yine beraber
ama bu cevahir harbi mal , tamam bende üzüldüm çocuğada bırak tam gidiyolardı
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Geniş Aile out Leyla ile Mecnun. Gülmek isteyenlere Trt 1'de ki Leyla ile Mecnun'u tavsiye ederim. Behzat'dan sonra senenin en iyi 2.dizisi.
Afedersinde Behzat'ı kim en iyi dizi şeçti ?
Ayrıca tam 5 sahne saydım Coca Cola reklamı yaptılar.
İzleyemedim 82 ve 83ü nasıldı beyler.Birde Leyla ile Mecnun'dan bahsetmişsiniz o nasıldır
quote:
Orijinalden alıntı: Narwhal
İzleyemedim 82 ve 83ü nasıldı beyler.Birde Leyla ile Mecnun'dan bahsetmişsiniz o nasıldır
İlk bölümü izledim az önce güzelde ana karakterdeki Mecnun o diziye gitmemiş. Isınamadım ama izlerim güzel kırdı geçirdi
geniş aile kadar ustaca espri yapılan senaryo kolay kolay gelmez. Birol güvenin sığ komedileri içinde boğulursunuz
82. bölümü izledim güzel bölümdü.Çocuğa gıcık oldum 50 kere sordu sen benim papammısın diye 83 iniyor şuan
bu berrak yalancı mi değil mi kafam karışıyor hala
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
geniş aile kadar ustaca espri yapılan senaryo kolay kolay gelmez. Birol güvenin sığ komedileri içinde boğulursunuz
Çok doğru , sürekli mesaj vermekten helak oluyor adam. Her cümlede sosyal sorumluluk.
o değil de bu dizinin müziklerine hastayım ben yaf. nerden bulabiliriz aceb?
quote:
Orijinalden alıntı: baymirza
o değil de bu dizinin müziklerine hastayım ben yaf. nerden bulabiliriz aceb?
Youtube'a gir bulursun.
youtube da bulurum da öle diziden kesilmiş değil de orjinallerini bulamaz mıyız?