ARAKADAŞLARR BUNUN GİBİ BİR SAVAŞ OYUNU ÇIKTIMII ÇOKTANDIR BÖYLE BİR OYUN OYNAMIYORUMM YADA STRONGHOLD DELUXE -CRUSADER - 2 SERİSİNİ OYNADIM YENİ ÇIKAN KALİTELİ GRAFİKLERE SAHİP BU TAZLARDA BİR OYUN ÇIKTIMII
Generals ve Stronghold tam olrak aynı tür sayılmaz ama yakında C&C çok sağlam bir oyunla geliyor onu bekle derim. Şimdilik Rome:TW AoE III fln oyna
Strongholdu çok seven biri olarak; Rise of Nations da çok hoşuma gitmişti.Şu sıralar 2. si çıkmış sanırım ama ilki gerçekten çok güzeldi.3D grafiklere sahip ve farklı bir strateji yapısı var.
rise of nations'ın ikincisi rise of legends ve gercekten guzel bi strateji oynanabilirlik acısından birincisine benziyor ama grafikler acısından cok daha ustun bi de hero lar var
benım ılk oynadıgım stratejı oyunu generalstır bılmıyorum ılk olmasından mı ama ondan sonra hangı st oynadıysam bır turlu ısınamadım oynanabırlıgının cok karmasık olmaması belkıde benı buna ceken evet o tarz bır oyun varsa soyleyınde bıleleım cc yenı gelen oyunu kasımda cıkacak ekran goruntulerı falan cok guzel gıbı gorunuyor ama umarım gercekten gneralsten cok daha ıyı olur
quote:
Orjinalden alıntı: HIJACKER
ARAKADAŞLARR BUNUN GİBİ BİR SAVAŞ OYUNU ÇIKTIMII ÇOKTANDIR BÖYLE BİR OYUN OYNAMIYORUMM YADA STRONGHOLD DELUXE -CRUSADER - 2 SERİSİNİ OYNADIM YENİ ÇIKAN KALİTELİ GRAFİKLERE SAHİP BU TAZLARDA BİR OYUN ÇIKTIMII
Söylediğin 2 tarzdakonu olarak farklı zaten Ama bende sana konu olarak farklı iki strateji önereyim(Tabii yine 2.dünya savaşı) FASES OF WAR CODNAME PANZER 1 veya 2(2 varsa kaçırma)
yemişim bütün oyunları..en babası war3..kralını tanımam..