Şimdi Ara

General Mobile yenilenmiş telefon satışına başlıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
2.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • avastos A kullanıcısına yanıt

    Satılan kaç bin cihazda bu sorunlar çıkıyor acaba? Sorun yaşamayan insan gelip yazmaz ki, zaten sorunu yok, neyini yazacak ?

    Laptop konusunda da casper almayın derler, benim emektar Casper 7 seneyi devirdi, halen canavar gibi çalışıyor mesela. Asus güvenli liman derler, aldığım asus laptop,servisten çıkmadı, en sonunda garantiyi patlatıp güvenilir bir yerde yaptırdım da alet kendine geldi.

    Teknoloji şans işidir, ancak sorun olduğunda firma arkasında durmuyorsa o firmadan uzak kalmalıdır. Bugün samsung Tr servisleri rezalettir . Açın şikayet sitelerini, yazın samsung servis, beyaz eşyasından telefonuna kadar binlerce şikayet okursunuz. Her cihaz, onlara göre kullanıcı hatalı olarak sorun yaşamaktadır. Note 8 kullanırken, pil testi uygulamaları pilin bitik olduğunu söylerdi, günde iki kez şarj ederdim, servis pili değiştirmedi ya ! Neymiş, kendi test cihazları pil sağlığımda sorun görmemiş, o yüzden insiyatif veya ücret karşılığı ile bile değiştiremezlermiş. Çok uygulama yüklüyormuşum da, pil ondan bitiyormuş. Yahu ben bu telefonu uygulama yüklemek için aldım efendi ! Yoksa niye bir avuç dolusu para sayayım, gider en ucuzundan bir çinli alırdım, param cebimde kalırdı.


    Hemen çıktım servisten, internete baktım, buyback ile en çok parayı vatan veriyor. ilk gördüğüm vatan bilgisayar şubesine girdim, buyback ile note 8i verdim, iphone 12 aldım.


    Bence cihazın üretim kalitesi kadar, teknik servisin müşteri memnuniyeti de önemlidir. Anlaşılan, General mobile teknik servis konusunda anlaşılan daha çok fırın ekmek yemesi lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • shade_boi S kullanıcısına yanıt

    kullanmaz ama atar tutar... yalancılık iliklerine işlemiş... çalıyor ama çalışıyor çalmayan mı var der birde...

  • Antor kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünmekle olmuyor.Yasa önemli yasa uygulayıcısı yaptırımı önemli...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxPayne87 -- 4 Ağustos 2022; 20:46:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilenmiş telefon olayı milletin başını çok ağrıtacak işlemcisi ram i yavaşlamış güncelleme kesilmiş pert cıhazları yenilenmiş diye satıyorlar millete.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adını soyadını tc ni bilen biri senin adına telefon satın alabilir. Yasa bu durumda ne yapar ? Bu durumda en azından elinde fatura var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.