Şimdi Ara

General mobile ultimate slim kullanıcıları varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır telefon almak istiyordum fakat özelliklerini beğendiğimin fiyatı aşırı fiyatı uygun olduğununda özellikleri çok düşüktü ta ki bu telefona rastlayana kadar. telefon özellikleri görünüşte harika fakat telefonun kullanımı yaygın olmadığı için herhangi inceleme bulamadım. acaba burda bu telefonu kullanan arkadaşlar dejavantajlarını söyleyebilir mi? asıl merak ettiğim kamerası, ne kadar iyi çekim yapıyor otomatik netleme olmadığı için kuşkum var almakta tereddüt ediyorum.

1.Şarjı bir gün gidiyor(ortalama kullanım)
    2.wifi mesafesi çok değil(3-4 metre bilemedin 5)
    3.foto çekimi çok iyi değil,sadece iyi diyebilirim(sonuçta fotoğraf makinesi değil)
    4.görüntülü görüşmede ışığınız yeterli olmak zorunda (Tango ile denedim)
    5.bazı durumlarda kasılıyor (yüklediğiniz ve kullandığınız program ve oyunlara göre değişir)

fakat elimin altında küçük bir pc taşıyorum gibi...bunun verdiği rahatlık var :)
    televizyonunuzun dlna özelliği varsa ,telefonunuzdaki fotoğrafları ve müzikleri telefona yüklediğiniz bir program ile televizyonda açabiliyorsunuz.
    aynı ağa bağlı pc 'lerin paylaşılan dosyalarını görüyor(resim,video,müzik ve belgeleri:)))
    elinizde sanki ince bir sabun tutuyormuş hissi veriyor:))))
    uygun kulaklık ile (3'5 mm) inanılmaz bass duyuyorsunuz.
  • sandığımdan daha iyiymiş aramak istediğim şeyi mikrafona konuşarak arayabiliyorum :D iki kötü yanı var kameranın fizikibir tuşu yok ekrana dokunuyoruz, ve menü arası geçişlerde kasmalar oluyor onun haricinde gerçekten huawei x5 kadar iyi
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.