Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE TELEFONLAR YİNE HAYAL KIRIKLIĞI: 4G YOK! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fotbes

Bugüne dek tüketici memnuniyeti çerçevesinde, insanlarda iyi intiba bırakmayan ve birçok tüketici şikayetine maruz kalan General Mobile firması, kullanıcılarını bir kez daha üzecek.

Firma geçtiğimiz hafta, piyasadaki hiçbir telefonunda 4G (LTE) özelliği olmadığını doğruladı !
    Yani General Mobile markalı telefonların hiçbirinde 4G özelliği yok..
    Ne Discovery, Ne Elite, ne diğerleri..

3Gyi bile kullanamayan kesimleri etkilemeyecek evet..
    Ama 4G ciddi bir kapsama alanı ile geliyor.
    Üstelik çok ucuza, en az 10 kat daha hızlı internet ile..

Birçok insan süper hızlı internetin keyfini yaşarken, General Mobile kullanıcısı için moral bozucu olacak..
    Geçmişte Telpa ile birlikte kullanıcılarını bir hayli üzen firmanın, General Mobile müşterilerine son hediyesi de böyle :

"Sayın müşterilerimiz..
    Telefonlarınızda 4G maalesef yok..
    Ama merak etmeyin. Yakında 4G olan bir model üreteceğiz. E onu da alırsınız artık
    Yine sayenizde cebimiz para görecek yaşasın"

Saygıyla...

* * * * * * *

E D İ T : Ben General Mobile kullanıcısı değilim. Yani hiç satın almadım, almayı düşünmüyorum.

Bu başlıktaki amaçlar;
    4G özelliği önümüzdeki günlerde çok aranan bir kıstas olacağı için, tüketiciyi bilgilendirmek...
    Ve bu firmanın yine masraftan kısıp (daha çok kar marjı amaçlı) LTE özelliğini en yeni modellerine bile koymamış olmasını eleştirmektir.

Bu telefonları alırken kimse 4g var demedi. Ki Aveasindan tutta Turkcell ine kadar çoğu merkezi yerde bazen internet hızının Edgeye düştüğünü bilirim. Evde dahil düşüyor. Telefonla ilgisi yok. Evdeki herkesin ki düşüyor. Stabilitesi olduktan sonra 3g de fazlasıyla yeterli. 3g hala bence yerine oturmuş değil. 3G geleli kaç sene olduğu da belli. O yüzden 4g ninde oturması en az 3 seneyi bulacaktır. Sanırım siz bu telefonlardan almadiniz. Sahseten ben 600 liraya aldım. Halada tas gibi hiçbir problem vermedi. Zamanındaki telefonların en iyilerindendi fiyatı çerçevesinde. Halada sıkıntısız kullanıyorum. Kaç 600 liralık telefon 4.2.2 den 4.4.2 ye geçiş imkânı tanıdı? Ha sizin niyetiniz bilgilendirmek değil. Bilgilendirmek olsa bu telefonlarda 4g yok yazardın. Boyle kaldırdılar vs degil. O yüzden alan insanların hevesini kalbini kırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyRide -- 19 Nisan 2015; 2:33:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 4G gelince eğer zengin internet tarifeleri uygun fiyata sunulmazsa bir fark olmayacak. Kendinizi uzay çağına girecek sanmayın, 3G ile dandik telefonumdan dahi hızlı indirme yapıp 720p çözünürlüğünde takılmadan video izleyebiliyorum. 4G gelince ne olacak derseniz, forumun mobil versiyonu aynı sürede açılacak, Facebook uygulamasına girince gene aynı süre bekleyeceksiniz son gönderilerin yüklenmesi için. Girdiğiniz 1-2 yoğun içerikli site 2 saniye önce yüklenecek o kadar. 3G'yi uygun performansta kullanabiliyorsak cep telefonları için 4G çokta farklı olmayacak.

Orijinalden alıntı: 1myst

4G şirketlerine bu yorumu e-posta gönderdim. Artık 4g istasyonları kurmayacaklar. 4G için çalışmış tüm arge insanlarını da işten kovacaklarmış. Şimdi bilimum yonga üreticilerine de gönderiyorum.

kovarken kapıda götlerine tekme de vursunlar.öncesinde ağızlarına kürekle de vurulabilir.

not: çıktığı günden beri gmd kullanıyorum ve usb'si bozulduğu halde telpa'ya vermiyorum. telefonumdan memnunum ama telpa ile işim olmaz. cihaaz ölünce hangi cihaz işime geliyorsa onunla devam edeceğim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.