Şimdi Ara

★ General Mobile GM 9 Pro ★ ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.818
Cevap
90
Favori
322.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AOD var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba , teknosadan 1700 e 10 taksitle alarak aranıza katıldım, bilmem gereken önemli birşey , kurmam gereken önemli bir program var mı telefonumuza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Selamlar

AOD var mıdır?
    Merhaba aod yok ama ben Google Play'den AlWays on edge programını indirip kullanıyorum çok çok iyi dilediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz ve şarjı sömürmuyor
    ★ General Mobile GM 9 Pro ★  ANA KONU ★ Android Q Beta Kayıtları başladı!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kefelon kullanıcısına yanıt
    Yok hocam. Ayarlarda vs yok

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
    Ekran süreniz ne kadar acaba

Şuana kadar karşılaştığınız sorunlar var mı

• şakir varlı Ş kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, saf android dedik, bunlar tamamen boşaltmış telefonu

Ekran sürekli açık kalmıyor sadece bildirim geldiğinde ekran açılıyor ve yine isteğe bağlı jarjdayken açık tutabiliyorsunuz

• ahmtkrts58 A kullanıcısına yanıt
    Bildirimler yeterli benim için. Hocam kaç saat ekran veriyor cihaz ortalama? Bir de ekran paneli Samsung üretimi diyorlar ama doğru mu bilemedim.
    Bu arada cihazım kargolanmış pazartesi elimde olur
  • Burak4218 B kullanıcısına yanıt
    Kardeş ne yalan söyleyeyim 2.000TL. civarında iken, pahalı buluyordum. Bu donanımın ederi taş çatlasın 300$ eder diyordum ve çoğu kişi, burası Türkiye yedirtmezler diye, dalga bile geçmişti. Ben de, onlara yedirtirler mi, yedirtmezler mi o, kadarını bilemem ama, ederi o kadar demiştim. Şimdi, olması gereken oldu. Ha, GM9 ile, "Snapdragon 660" aynı işlemciyi kullanan "Samsung A9" 3.000TL. istiyor çatır, çatır da, satıyor diyeceksin. Eeee, o marka. Koskoca Huawei ki, GM'nin onun yanında esamesi (Altyapı, Ar-Ge vs...) okunmaz. O bile, 15-20 yıldır haddini bildi kuyruğunu kıstırdı bugünleri bekledi marka olmak için. GM iyi, hoş ama emeklemeden koşturmak istiyor. Pazar ve ülke koşulları GM Türkiye'ye emekleme yapmasını yoksa, kundağa sarılacağı tehdidinde bulununca zorunlu indirim kaçınılmaz oldu. Ben sorumu teke düşüreyim o zaman. En temel işlev olan telefon görüşmesi yaparken karşıdaki kişi benim sesimi kopuk, kopuk ya da, net olmayan kısık bir sesle mi duyacak yoksa temiz net bir sesle mi, duyacak? Endişem sorunun donanımsal olma olasılığı. Eğer, yazılımsal ise, bir biçimde düzeltilir. Bu sorun yalnızca GM9'da değil, eski GM modellerinde de, dile getirildiği için sorma gereği duydum açıkçası. Son olarak, şu an için 1.500TL.'ye donanım bakımından sınıfında her açıdan (ac modem, malzeme kalitesi, gorilla 5, kamera, pil, ses, 2 Yıl TR güvenceli vs., vs..) rakipsiz durumda orası, çok net! GM9 kullanan arkadaşlara uzun süreli ve keyifli kullanımlar dilerim hoşça olun!

Hayırlı olsun hocam

Mi5 e tam geçememiştim
    ip6 kullanıyordum ama mi5le de ilgileniyordum sonra ailemden biri kullanmaya başladı
    İp6 da bozulmaya başladı yeni telefon arayışındayım

Bu cihaz çok ilgimi çekti ama rom root özelleştirme eksikliği var biraz

Kronik sorunu var mı diye araştırıyorum

Nereden sipariş verdiniz kaça hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 9 Şubat 2019; 19:53:13 >
  • Cihazda usb 3.0 var görünüyor

Usbden pcye aktarım hızı kaç görünüyor
    Gerçekten usb 3.0 var mı cihazda arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

Teşekkür ederim
    Ekran süreniz ne kadar acaba

Şuana kadar karşılaştığınız sorunlar var mı
    Rica ederim herhangi bir sorunla karşılaşmadım ekran süresi 20 saatlik kullanımda ortalama 8 9 saat alıyorum ama ben çok film izliyorum

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Eyw, sağolun. Gittigidiyordan 1539 TL'ye aldım. Rom root konusu benimde kafamı karıştırdı. Bir de Aliexpress'den kılıf alamamak üzücü olacak. Ancak Amoled ekran, Stereo hoparlör, 4-64 konfigürasyon vs. derken fiyat bandındaki ürünlere kıyasla çok önde gözüktü. USB 3.0 olayını bende çok merak ediyorum. Cihaza ne varsa koymuşlar sanki.
    4-5 gb'lık filmi 10 dk civarında telefona attım. İş yaparken attım o yüzden hızına bakamadım

• Burak4218 B kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim
    Bilgisayarımız da usb 3.0 mıydı

5000mb / 600 saniye = 8.33 mb/s oluyor da usb 2.0 hızına benziyor
    Tabi kesin süre tutmadığınızdan farklıdır belki de
    Ya cihaz 3.0 değil ya da Bilgisayarınızda taktığınız port 2.0 olabilir gibi

Tekrardan teşekkür ederim

• Kamerada uzun pozlama var mı?

Hocam şimdi tam boyutu söyleyim 3.5 GB. Kullandığım port da 3.0 dı. Ama dediğim gibi iş yaparken veri aktarımı yaptığım için tam süre tutamadım ama epey hızlı attı.

• Okuduğum kadarıyla oyun oynarken mi yada konuşurken mi tam bilemiyorum sesin karşıya az gittiği ve arka kameraya toz girdiği konuşuluyor..Var mı bu durumları yaşayanlar ?
  • Baveran kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfin n11 de görseli yok. Kamera çıkıntısı kapanıyor mu korumalı mı. Nasıl birşey. Bende vereceğim sipariş

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.