Şimdi Ara

★★ General Mobile GM 5 Plus [ANA KONU] ★★9 Ay sonra Her tarafı sorunlu bir OREO Geldi ★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.386
Cevap
228
Favori
1.719.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bide xperia x var p1 ile 5 plus karışımı s650+ parmak izi +2,5d+ 23mp cam+ 13mp ön+2 gün pil stamina mod

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • voqka35 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam on numara olurdu telefon.

• mert@motorola@emre M kullanıcısına yanıt
    O gelecek miymiş ki hocam Türkiye ye?

• evt ama haziran da

• Hocam konu senin olduğu için seni etiketledim de herkese soruyorum.

Telefonun ebatları hakkında bir bilgi var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mert@motorola@emre

evt ama haziran da

Fiyatı belli mi hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillMac

Yaklaşık 1 aydır cihazın çıkmasını bekliyorum. Eğer 1 hafta içinde çıkmazsa batarya problemine göz yumup ve 400 lira fazla verip g4 alacağım. GM'nin açıklama yapmamakta diretmesi hala bu işte ne kadar acemi olduklarını gösteriyor.

Aslında GM nobranlık yapmayıp, çıkış fiyatı olarak 800-900TL. aralığında satış yapsa, piyasayı siler süpürür ama şu radyoyu koymayıp klasik Çin telefonluğu yapıyorlar ya, beni sinir ediyorlar. Adamların politikası oldu resmen, beş kuruşluk radyoyu bize hak görmüyorlar o nedenle C4 mü alsam diyorum ama, en azından 5Plus'u bir görmeden C4 almak da, istemiyorum.

• mert@motorola@emre M kullanıcısına yanıt
    Sony çıkaracağı telefonları ilk parti Türkiye ye sokup yazılımsal ve donanımsal sıkıntısı olmazsa avrupaya 3. Ve 4. Parti mallarını sokuyor... M5 alıcaktım.. Alan zavallılardan olmadığım için şükür ediyorum. Gelmiş geçmiş en sıkıntılı telefon. M4 aqua alıyım dedim 8 gb hafıza güncelleme dahi yüklenmiyor. Avrupaya 16 gb hafızayla girdiler. Z3 compact oda cacık ekran çıkma sorunu var.. Böyle bir sorun olabilir mi.. Olabiliyomuş. Sonyden soğudum..biri Sony nin telefonu çıkacakmış diyince dur abi diyorum aman...

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

quote:

Orijinalden alıntı: KillMac

Yaklaşık 1 aydır cihazın çıkmasını bekliyorum. Eğer 1 hafta içinde çıkmazsa batarya problemine göz yumup ve 400 lira fazla verip g4 alacağım. GM'nin açıklama yapmamakta diretmesi hala bu işte ne kadar acemi olduklarını gösteriyor.

Aslında GM nobranlık yapmayıp, çıkış fiyatı olarak 800-900TL. aralığında satış yapsa, piyasayı siler süpürür ama şu radyoyu koymayıp klasik Çin telefonluğu yapıyorlar ya, beni sinir ediyorlar. Adamların politikası oldu resmen, beş kuruşluk radyoyu bize hak görmüyorlar o nedenle C4 mü alsam diyorum ama, en azından 5Plus'u bir görmeden C4 almak da, istemiyorum.

Cihaza radyo koyarsa ekstra trt vergisi geliyo 5kurusluk radyo sana 15 kurusa geliyo

• Arkadaşlar bu telefon ne zaman satışa çıkacak?
  • dinazort kullanıcısına yanıt
    Ne hikmetse bize gelince 15 kuruş oluyor. Avrupa'da 5Plus'u vergileri içinde 199 Dolar yani 573TL. Hadi buna ek olarak %35 (200TL.) daha keyfi vergi koyalım 773 hadi yuvarlayalım 775TL. Adamlar 199 dolara net alıyorlar ben o net fiyattan vergilendirme yaptım yani ham vergi koyulmamış tutar da, değil onu da, göz önünde tut. Öyleyken gene 800TL.'yi bulmadı. Bizi nasıl mışıl, mışıl uyuttuklarını düşün bunların da, işine geliyor bu toz bulutundaki mazeretli yan kesiciliği de, pek yabana atma milyon dolarlık pasta payında azımsanacak tutarlar değil. Bakma sen onların ağlamalarına çok kar elde ediyorlar.
  • telefon çıkmadı ama sarj kablosu cıktı

• Dostum sen p1 almadın mı? Neden hala senin görüşüne göre dandik olan cihazı bu kadar yakından takip ediyorsun anlam veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkuba

Dostum sen p1 almadın mı? Neden hala senin görüşüne göre dandik olan cihazı bu kadar yakından takip ediyorsun anlam veremiyorum.

Enteresan bir kişilik ondan:))

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtar72

Ne hikmetse bize gelince 15 kuruş oluyor. Avrupa'da 5Plus'u vergileri içinde 199 Dolar yani 573TL. Hadi buna ek olarak %35 (200TL.) daha keyfi vergi koyalım 773 hadi yuvarlayalım 775TL. Adamlar 199 dolara net alıyorlar ben o net fiyattan vergilendirme yaptım yani ham vergi koyulmamış tutar da, değil onu da, göz önünde tut. Öyleyken gene 800TL.'yi bulmadı. Bizi nasıl mışıl, mışıl uyuttuklarını düşün bunların da, işine geliyor bu toz bulutundaki mazeretli yan kesiciliği de, pek yabana atma milyon dolarlık pasta payında azımsanacak tutarlar değil. Bakma sen onların ağlamalarına çok kar elde ediyorlar.

Eski sayfaları okusaydın biz bunların kavgasını yapmıştık. Avrupa da 199 "dolara" satılıyormuş. Tabi hesabı da "dolar" üzerinden yaptığın için GM ye laf ediyorsun. Hatırlatayım bu arada Avrupa nın genel para birimi Euro dur. "dolar" değil. dolayısıyla çarptığın kur 2.86 değil 3.22 oluyor. Bunun TL karşılığıda 573 yerine 640 TL oluyor müdür. 640x1,18x1.25=944 TL yapıyor. Şayet radyoda varsa üründe 944x1.06=1000 TL ediyor tam. Yani dediğin rakamdan uzak bir rakam.

• motorsuz adam kullanıcısına yanıt
    Yerli işletmeyim diye övünmesini biliyorlar. Türkiye pazarında zarar etsin madem o kadar iyi ise, Avrupa'da , ABD' de satar acısını zengin ülkelerden çıkartır. Kendi halkını korur ve kalkındırır. Ama dersen ki, bunlar kendileri inisiyatif alacak kadar yerli ve özgür bir işletme değil, bunların yerliliği göstermelik asıl kararları el oğlu veriyor bunlar da, emir kulu dersen kabulümdür. Örneğin Sony ve Samsung kendi ülkelerinde yarı fiyatına satıp yurttaşlarını koruyabilir ve kimse de, gıkını çıkarmaz. Çünkü onlar güçlü ve gerçekten Japon ve Kore işletmeleridir öyle göstermelik, fasülyecikten değil.
  • kurtar72 kullanıcısına yanıt
    Hep ihtimaller üzerine konuşuyorsun müdür. Biz GM nin sahibinin babasının oğlu değiliz ki bize zararına versin. Babasının oğlu olsak bile maliyetine versin zararına vermezler müdür. samsung ve sony kısmı içinde yarı fiyatına satmazlar emin ol. Para birimlerini de çok bilmem ama 500 birim para edecek telefonu 450 ye 400 satar, oluru bu yani.

• Telefon tamamen çinde üretilmiyor mu? Yerli olması firmanın farketmez, yerli üretim olması lazım. İşlemciyi vs. başka ülkeden alabilirsin ama önemli olan üretilen yer diye biliyorum. Türkiye de üretilse yinede o kadar vergi biniyor mu üstüne?
  • Evet yerli uretim de olsa ayni vergi. Hatta sirf bu yuzden vestel yabanci markalarin vergisi artsin demisti kiyamet kopmustu. Yerliye tesvik yok yanlisim varsa duzeltin

• Vestelin o yaptığını biliyorum doğru o ama yerliye vergi muafiyeti varmı bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.