|
Bu telefonu almak istiyorum var mı kullananı ? fiyatı gayet uygun . navigasyon,whatsapp,banka uygulaması için kullanılacak . nasıldır ? kronik sorunu falan var mı ? gb ram olması ileride sıkıntı yaratır mı ? telefonu aldım. kullanmaya başladım. nette düzgün bir kullanıcı deneyimi yok . öncelikle,telefon oyun için alınmadı ve oyun testi gibi bi'şey olmayacak. günlük kullanım navigasyon,sosyal medya,edevlet,youtube,whatsapp için kullanılıyor. aldığım fiyat :1400 tl navigasyon : google maps kullandım.sadece gps uyguları ile yön buldurduk,uydulara sıkıntısız ve hızlı bağlanıyor ama isabet oranı çok iyi değil. mesela yürürken hızın bi 4 km oluyor bi 0 oluyor bi 2 oluyor. tam nokta olarak yakalayamıyor 10 metre sapma ile yakalıyor . ısınma,donma kasma : böyle bi'şey ile hiç karşılaşmadım. ilk gün bir defa konuşurken ekran kapandı telefon tepki vermedi, ses kısma+ kapatma ya basıp yeniden başlattım.sensörleri kalibre ettim.sonrasında sorun yok. ekran: bence iyi.parlaklığı rahatsız etmiyor.dokunma hissi de güzel. parmak izi okuma : hızlı ve doğru çalışıyor sorun yaşamadım. pil: 3 gün gidiyor. internet sürekli açık. günlük 2 saat youtube açıktır. kamera : birşeye kötü demem genelde ama bu gerçekten çok kötü . evin,odanın içinde çekilen fotoğraflar eski nokia larla çekilenlere benziyor. peki, alınır mı ? kamerayla benim işim yok diyorsan evet alınır . fiyatına göre bence iyi telefon . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crow in cornfield -- 26 Şubat 2022; 20:10:35 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt