Şimdi Ara

General Mobile E - Tab [Ana Konu] [Güncel Root Yöntemi] [Garantiye Verme] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.590
Cevap
52
Favori
302.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 37memo

İlk önce ayarlar>depolama>uygulamalar kısımına gelin sonra tüm uygulamaları görüntüleyin.ayarlar deposu uygulamasının içine girerek durmaya zorlayın ardında ise geri gelerek ayarlar ugulamasına gelin ordanda verileri temizle diyin sonra en geri gelerek tablet hakkında kısmına gelin derleme numarasına 5-6 kez tıklayın sonra ise güvenlik kıdmına gelerek tekrar deneyin

bunu yapınca ne oluyor? Ben de yaptım da bişey olmadı. Benim tablet TP link modemime bağlanmıyor. Bağlanıyor sayfa açmıyor.
    Wifi ikonu gri görünüyor. Hiç mavi olmuyor.
  • Es Dosya Yöneticisi kaybolmuş. Sizde bu durum oldu mu? Sınıf yönetimi gelmiş onun yerine.
  • iyi mis unroot işlemini nasil yapaabilirim bide btan klavye Bu nedir arkadaş klavye önerisi olan bide su unroot işlemi hakkında bilgilendirirsen çok makbule gecer birde kulanici adi şifreyi bizden sakladilar bilmiyorum sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ihsan1 -- 10 Nisan 2014; 18:01:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tablet Ekran Koruyucu Tedarikçisi

www.tabletekrankoruyucu.com

Türkiye'nin Tablet Ekran Koruyucu ve Cep Telefonu Ekran Koruyucu Tedarikçisi
    Toptan Ekran Koruyucu Filmlerde Türkiye'de en iddaalı fiyatları sunuyoruz. Bize telefon ile veya Tabletekrankoruyucu.com'a üye olarak sipariş verebilirsiniz.
    Vermiş olduğunuz siparişlerin toplam tutarı üzerinden tekrar indirim uygulanmaktadır. En az ortalama 50 adet siparişlerinizde inanılmaz fiyatlar ile ekran koruyucu tedariği yapabilirsiniz.Siparişleriniz KDV %18 olarak tam fatura ile çıkışı yapılır.
    En fazla çeşit ve en kaliteli ekran koruyucu film satışı yapmaktayız. Bulunmayan ürünler için yüksek adetli satışlarda Özel sipariş verebilirsiniz.

Toptan siparişlerinizde Toptancı Üyelik oluşturmanızı tavsiye ederiz. Böylece %75'e varan indirmli fiyatları görebilirsiniz.
    Toptan alım yapmadan önce bize telefon numaramızdan : 0332 353 11 12 veya bilgi@tabletekrankoruyucu.com e-posta adresimizden bize ulaşabilirsiniz.
    Tablet Ekran Koruyucu Tedarikçisi

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsan1

iyi mis unroot işlemini nasil yapaabilirim bide btan klavye Bu nedir arkadaş klavye önerisi olan bide su unroot işlemi hakkında bilgilendirirsen çok makbule gecer birde kulanici adi şifreyi bizden sakladilar bilmiyorum sorun olurmu

Unroot işlemini mobogenie ile yapabilirsin
    Ben tüm root işlemlerini mobogenie ile yaptım şuan birtane daha yapıyorum 5.root attığım tablet

• erdemirci kullanıcısına yanıt
    Ayarlar kısmına kablosuz seçeneği geliyor.Benimde bazen gri oluyor bende komşununkine bağlanıyorum.Her halde sorun şifreleme ile ilgili çünkü tabletim rootlu ama bazen oluyor her zaman değil.
  • Şarj takiliyken dokunmatik ekran sacmaliyor neden boyle acaba kullanamiyorum sarjdayken.

• Kalem kullanılmıyor şarjdayken bizim burda herkeste böyle. Bu arada rootiçin çok teşekkürler :)

• Tableti rootladım.ayarlarda wifi ve geliştirici seçenekleri gözükuyor ama internete girereken VPN programı kullanmadan facebook twitter falan giremiyorum.onun haricinde rahat rahat istediğim uygulamayı yukluyorum.cihaz yönetim ve Eba sso yi kaldirdim.

Çözüm bulamadım sizler ne düşünürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: piskow42

Tableti rootladım.ayarlarda wifi ve geliştirici seçenekleri gözükuyor ama internete girereken VPN programı kullanmadan facebook twitter falan giremiyorum.onun haricinde rahat rahat istediğim uygulamayı yukluyorum.cihaz yönetim ve Eba sso yi kaldirdim.

Çözüm bulamadım sizler ne düşünürsünüz.

Dnset İndirsene Ne Olur Ölürmüsün Arkadaş Böyle Basit Konular İçin Yorum Atıyorsunuz Yani Bir Vpn Programı Kurup Kenarda Kalsa Ne Olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Şarj takiliyken dokunmatik ekran sacmaliyor neden boyle acaba kullanamiyorum sarjdayken.

Kardeş Sizin Tablete Sorun Olmalı Benim Şarjdayken ile Şarjda değilken hiçbir fark yok
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    Es Dosya Yöneticisi Yerine Dosya Yöneticisini DE indirebilirsiniz
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Hocam mebin verdiği tabletlere hafıza kartı takılıyor mu ? İlk mesajda öyle yazmışsınız takılmıyor diye biliyodum da

• quote:

Orijinalden alıntı: KaptaNn10

Hocam mebin verdiği tabletlere hafıza kartı takılıyor mu ? İlk mesajda öyle yazmışsınız takılmıyor diye biliyodum da

Bu Tabletlere Normalde Takılıyor Fakat Mebin Hazırladıklarında Öyle Bir İmkanımız Yok

Edit: Daha Arka Kapağı Açmadım Belki Orda Varsa Ama Destekleyeceğini Sanmıyorum Rootlamak Gerekir Bunun İçinde
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    Bir an için heyecanlanmıştım.neyse tesekkür ederim

• hocam bize de tableti yeni dağıttılar. internet üzerinden videoları açmıyor. flash player yüklenmiyor? nasıl olacak bu iş?
  • screamtoronto kullanıcısına yanıt
    Flash player destekleyen bir tarayıcı indirin

• KaptaNn10 K kullanıcısına yanıt
    önerdiğiniz bir tarayıcı var mı chrome olmadı opera engelli nedense anlamadım. firefox olmadı.
  • KaptaNn10 K kullanıcısına yanıt
    Bir deneyim hocam. teşekkürler.
  • iplenmeyenadam kullanıcısına yanıt
    depolama bölümüne gelip orda sağ üstte üç nokta üst üste olcak ona tıklayıp usb seçenekleri diyor oraya tıklayıp medya olanına tıklayacaksın
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.