Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperb1903

selam herkese ,

Advanced task manager programından sonra telefon pili rahatladı ve kullanım süresi iki katına çıktı.

Advanced task manager da applications all end yapıyorum. Task manager kullanrak pil süresini uzatabileceğimiz başka bir ayar var mı acaba. Processes kısmında "Foreground, background, idle " olan programlardan hangilerine "end" yapmak gerekiyor ?

Ayrıca fotoğraf çekimlerinde en iyi performans hangi ayarlarda alınabilir. Telefon auto modunda ayarlı , acaba iso ayarlarını değiştirmemiz gerekiyor mu?

Bluetooth dosya alışverişi için "Bluex" programını kullanıyorum. Fakat dosya gönderimi tek tek yapılıyor ve mesela fotoğraf gönderirken yalnızca çekim tarihi saatini görebiliyorum. Fotoğrafın kendisini gösteren bir program mevcut mu?

Alperb1903 "Bluex" programını indirebileceğim bir link verebilirmisin, aşağıda linktn indirmeyi denedim ama site paralı gözüküyor. Şimdiden teşekkürler

• Evet arkadaşlar güzel bir uygulamada benden. İsmi Walkie Talkie, hani çocukken kullandığımız telsizler gibi.İsmindende anlaşılacağı üzre uygulama push to talk özelliğini içermekte. Programı kurduktan sonra istediğiniz kişiye yada kişilere kaydettiğiniz sesinizi gönderebiliyorsunuz, üstelik bedava, SMS yada herhangibir konuşma ücreti içermiyor, tabi eğer Wi-Fi kullanıyorsanız eğer bulunduğunuz yerde Wi-Fi yoksa EDGE bağlantısı ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Aşağıdaki linkte programla ilgili detaylı açıklamayı bulabilirsiniz.

http://openideals.com/2009/08/06/guardian-approved-walkie-talkie-app-for-android/

Buda indirme linki

http://***.com/files/200936931/walkietalkie.apk

Bulduğumuz güzel uygulamaları burda paylaşmaya devam edelim arkadaşlar:) bir sonraki uygulama yazısında görüşmek üzere, haydi kalın sağlıcakla..

• arkadaşlar phonebook uygulaması bir türlü bulamadım buraya eklıyecek bır babayıgıt varmı...
  • merhabalar arkadaşlar
    outlook senkranizasyounu ile kontak alma programı ile ilgili bi düzeltme
    adımların aralarına ben bir iki şey ekledim türkçe karakterleri ingilizce yapmak için yoksa ğ,ü falan * oluyo ama hallerttim kolay gelsin

DSTL1’in Outlook ile kontak bilgilerinin senkronizasyonu aşağıdaki adımları takip ederek yapalirsiniz.

DSTL1 i PC ye tanıtma (USB harici bellek olarak kullanmak için):

USB’ yi bilgisayarınıza ve telefonunuza takın ve tanıtın.
    Tanıtmak için;
    USB’ yi takın.
    Yeni Donanım Sihirbazı
    *Evet,yalnızca bu kez
    İleri
    *Listeden ya da belirli bir konumdan yükle
    İleri

Bu konumlardan en iyi sürücüyü ara.
    -Çıkarılabilir ortamda ara.
    -Arama şu konumu içersin.
    -Gözat

Bilgisayarım (DSTL1)
    USB Driver
    X86
    Tamam

1.ADIM:
    www.office-addins.com/-outlook-addins/vcard-converter.html sitesinde tıklayın.
    Free download’ı seçin
    Yükleyin
    Buraya çıkart
    Setup.exe
    Choose Setup Language
    İngilizce (ABD)
    OK
    Next
    I accept the terms in the license agreement
    Next
    Next
    Install
    Finish

2.ADIM:
    Outlook’u kapatıp açın
    Language: English
    İleri- İleri- İleri- İleri- İleri
    Serial Number
    Son

3.ADIM:
    Outlook
    Araçlar
    MAPLab Toolbox
    Options
    Vcard Converter
    OK

4.ADIM:
    Outlook Kişiler sekmesini açın
    Kişilerin üzerinden Ctrl A
    Sağ tıklayın
    Vcard Converter
    Export selected contacts into vCard file
    Dosya adı olarak “contactsBackup” yazın
    Kaydet veya Save

5.ADIM:
    “contactsBackup” isimli dosyayı “Birlikte aç” seçeneğini kullanarak notepad ile açın
    Farklı kaydet seçeneğinden Kodlamayı “UTF-8” olarak seçin
    Dosyanın ismini değiştirmeden kaydedin.

6.ADIM:
    Ayarlar
    Ses&Görüntü
    Ekran Zaman Aşım Süresi
    Zaman Aşımı Yok u seçin

7.ADIM:
    Yüklediğiniz dosyayı hafıza kartına kopyalayın.
    USB kablonuzu çıkartın
    Telefon üzerinden;
    Kişiler
    Menü tuşu
    Daha fazla
    Ayarlar
    Kartvizit dosyasından al
    Dosya adı
    Sdcard/ contactsBackup.vcf seçin.
    Kaydet i seçin

Bilgiler yüklenecektir.

8.ADIM:
    Ayarlar
    Ses&Görüntü
    Ekran Zaman Aşım Süresi
    Burdan eski ayarınıza(30 saniye) geri dönebilirsiniz

yeee rock you

• quote:

Orijinalden alıntı: kırmızışimşek

Telefonu internet üzerinden almayı düşünüyorum 760 tlye 12 ay taksitle buldum,daha ucuzunu gören varmı

bu benim ilanım.. telefonum 0530 403 50 36
    http://www.sahibinden.com/dstl1_cift_sim_kart_700_tl-89WQQaXQQ16083601WQQpXQQdisplayitem
    bir kısa açıklama yapmam gerekirse, sıfırdır, sadece 2 gün denemek amacı ile kılıfında kullanıldı, pilin teki ful şarz edildi diğeri aynen duruyor. satma sebebim ben beğenmedim ve paraya ihtiyacım var.

bu da bu gün ilan vermiş bir başkası 450 istiyor, neden anlamadım, telefona da çıkmadı.
    http://www.sahibinden.com/ilk_gelen_alir_son_ve_tek_fiyat_450tl-41WQQaXQQ16519800WQQpXQQdisplayitem

• quote:

Orijinalden alıntı: doktorhia

quote:

Orijinalden alıntı: kırmızışimşek

Telefonu internet üzerinden almayı düşünüyorum 760 tlye 12 ay taksitle buldum,daha ucuzunu gören varmı

bu benim ilanım.. telefonum 0530 403 50 36
    http://www.sahibinden.com/dstl1_cift_sim_kart_700_tl-89WQQaXQQ16083601WQQpXQQdisplayitem
    bir kısa açıklama yapmam gerekirse, sıfırdır, sadece 2 gün denemek amacı ile kılıfında kullanıldı, pilin teki ful şarz edildi diğeri aynen duruyor. satma sebebim ben beğenmedim ve paraya ihtiyacım var.

bu da bu gün ilan vermiş bir başkası 450 istiyor, neden anlamadım, telefona da çıkmadı.
    http://www.sahibinden.com/ilk_gelen_alir_son_ve_tek_fiyat_450tl-41WQQaXQQ16519800WQQpXQQdisplayitem

Sizden kredi kartına taksitle alamayızki

• kardeşim sigortacı.. onlarda pos makinesi var.. sorun bu ise eğer :) çözüm kolay :D
    alacak arkadaşa hayırlar getirmesini dilerim.

bu arada verdiğim 2. linkteki arkadaşı aradım, yurtdışından getirmiş ve sadece şarz aleti varmış. yani garantisi yokmuş. ama yine de 450 ye değer belki!?

iyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doktorhia -- 2 Eylül 2009; 11:13:12 >
  • Arkadaşlar aşağıda mobile burn sitesinden bulduğum General Mobile DSTL1 videosu yer almakta. Özellikle cihazı görmemiş arkadaşlarımızın ilgisini çekebilir.

http://www.viddler.com/explore/mobileburn/videos/123/
  • Arkadaşlar bu telefonun kalemsiz kullanımı nasıl, izlediğim videoda kalemle kullanılıyor.Yada başka bir değişle illede kalemle mi kullanmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Arkadaşlar bu telefonun kalemsiz kullanımı nasıl, izlediğim videoda kalemle kullanılıyor.Yada başka bir değişle illede kalemle mi kullanmak gerekiyor.

Arkadaşım cihazı yaklaşık 3-4 haftadır kullanıyorum. Bir kere bile kalemini kullanmadım diye bilirim, sadece başlangıçta ekran kalibrasyonu yapmak için kullandım o kadar.

Dokunmatiği gerçekten çok iyi zaten ilk sayfada cihazın detaylı bir incelemesini yapan excalibur21 arkadaşımız bu konudan bahsetmiş, verdiği puanlar şöyle:
    (10 ÜZERİNDEN--Kİ 10U İPODA VERİYORUM VE ONA GÖRE KARŞILAŞTIRIYORUM--8 ALIR.. OMNİA BANA GÖRE EN FAZLA 6YDI..) vermiş ki bende kesinlikle katılıyorum buna,

Mobile Burn ve Android Authority web adreslerinde cihazla ilgili yeni bilgiler ve yeni videolar var aşağıdaki linklerden bulabilirsiniz:

http://www.androidauthority.com/index.php/2009/09/02/general-mobile-dstl1-imaginary-video-review-and-gallery/#more-4194

http://www.mobileburn.com/youtube_video2.jsp?Id=7753

• Arkadaşlar ben de bu ürünü aldım.Tek çözemediğim olay, -yalnız titreşim- ayarını bulamadım.Sessiz modu seçtiğimde titreşim olmuyor.Tek titreşim ayarı yok mu ben mi bulamıyorum.Oysa kullanım kılavuzunda ekran işaretlerinde simgesi gösteriliyor ama nasıl geçildiğini yazmıyor.

Bir de sizde de ekrandaki yazılar menüye girince 2-3 sn. boyunca titreyip normale dönüyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 4 Eylül 2009; 19:37:21 >
  • İlk çaldığındaki çızırdama ve sanki milisaniyelik seste takılma bende de var.
    Ama bence sadece sessize almak için başka bir kısa ayar olmalı.Çünkü sadece sessiz diye bir simge var ama bir türlü aktif edemedim.Toplantı konumu ayarlandığında da o simge çıkmıyor.Ayrıca toplantı modundan tekrar normale alınca sesle birlikte olan titreşim kayboluyor, tekrar ayarlamak gerekiyor.
  • quote:

İlk çaldığındaki çızırdama ve sanki milisaniyelik seste takılma bende de var.
    Ama bence sadece sessize almak için başka bir kısa ayar olmalı.Çünkü sadece sessiz diye bir simge var ama bir türlü aktif edemedim.Toplantı konumu ayarlandığında da o simge çıkmıyor.Ayrıca toplantı modundan tekrar normale alınca sesle birlikte olan titreşim kayboluyor, tekrar ayarlamak gerekiyor.

Telefonu kapatma tuşuna uzun süre basınca karşına çıkan menüde sessiz mod yazıyor en üstte ,onu seçince ,sessiz mod simgesi çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperb1903

Telefonu kapatma tuşuna uzun süre basınca karşına çıkan menüde sessiz mod yazıyor en üstte ,onu seçince ,sessiz mod simgesi çıkıyor.

O durumda telefon sessize geçiyor.Titreşim olmuyor, benim derdim sadece titreşim olması.
  • Bluetooth GPS receiver'i destekliyor mu? Android'e göre Google Maps var eğer destekliyorsa bir anlamda GPS olmama açığıda kapanmış olur.
  • Abi ben pes ediyorum, üçüncü günüm ve şarz 1 gün gitmiyor.Bu sabah full şarzdan aldım, öğlene kadar hiç konuşma ve başka işlem yapmama rağmen 6 saatte %30 kaldı ve toplam 8 saat sonra kapandı(BT, WİFİ kapalı).Üstelik öğlen sim kartın birini de çıkarmama rağmen...

İki pilde aynı sürede bitiyor.Hani pilin birisi sorunlu desem o da değil...Ve İstanbul dışında 1 haftalık toplantıya gittim, konaklamak zorundayım.Ne yapacam bilemiyorum.Geri iade etsem alırlarmı acaba?
  • Telefon muhteşem de, şarjının en fazla 1,5-2 gün gitmesi canımı sıkıyor. Her gün pil şarj etmek emiim bir süre sonra bıkkınlık yaratacaktır. Tutun ki akşam bir şekilde eve gitmeniz mümkün olmadı. Ertesi gün hapı yuttunuz
    Ayrıca her gün telefonu şarj edersek pil de kısa sürede biter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Telefon muhteşem de, şarjının en fazla 1,5-2 gün gitmesi canımı sıkıyor. Her gün pil şarj etmek emiim bir süre sonra bıkkınlık yaratacaktır. Tutun ki akşam bir şekilde eve gitmeniz mümkün olmadı. Ertesi gün hapı yuttunuz

1.5-2 güne ben razıyım, 12 saat gitmiyor, hemde kullanmadığım halde.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: resmonse

Telefon muhteşem de, şarjının en fazla 1,5-2 gün gitmesi canımı sıkıyor. Her gün pil şarj etmek emiim bir süre sonra bıkkınlık yaratacaktır. Tutun ki akşam bir şekilde eve gitmeniz mümkün olmadı. Ertesi gün hapı yuttunuz

1.5-2 güne ben razıyım, 12 saat gitmiyor, hemde kullanmadığım halde.

Yok, yok... şu sarj meselesi yüzünden bu telefondan iyice soğudum. O kadar para ver, sonunda 1 gün bile gitmeyen şarj süresi... Fotoğraf çekmesi pek iyi olmasa da sanırım DST 700 alacağım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.